بی اشتهایی نوزاد هفت ماهه به غذای کمکی چگونه درمان می شود؟ بچه ها خیلی اوقات با رفتارشون به ما میگن که رفتار مااشتباهه.بچه ۷ ماهه نباید مدام فرنی بخوره چون خاصیت نداره خیلی.و نباید رقیق بخوره.الان باید غذاها میکس نشن.تکه های غذا با سایز امن بدین بخوره.پوره میوه،هویج پخته با برش امن.در پیج اینستاگرام توضیح دادم دوسداشتید ببینید. با سلام اول از همه باید نمودار رشد وزنی و قدی کودک دیده شود تا پزشک ببیند آیا کودک منحنی رشد صعودی یا موازی با صدک خود داشته است یا نه. اگر داشته یعنی کودک همان مقداری که میخورد کافی است و از نظر شما بی اشتها است اگر منحنی سیر نزولی یا ثابت دارد باید شرح حال کامل گرفته شود و بررسی ودر صورت نیاز ازمایش در خواست شود. سلام به پزشک کودکان مراجعه نمایید تا سیر رشد کودک شما مشخص شود و براساس آن در مورد نوع و نحوه ی تغذیه ی کمکی راهنمایی شوید..

اشتهایی , هفت , بی‌اشتهایی , نوزاد

سلام پسر من هفت ماهشه و شیر خوب میخوره ولی هیچ اشتهایی به غذای کمکی(فرنی و حریر بادوم و سوپ) نداره. فرمودین به هیچ عنوان زوری نباید غذا بدم. چه راهکاری پیشنهاد میکنین؟ الان کلا ۳۰ سی سی فرنی رقیق، ۳۰ سی سی حریر بادم رقیق و ۳۰ سی سی سوپ رقیق روزانه میدم که همش به زوره.

3
0

بی اشتهایی نوزاد هفت ماهه به غذای کمکی چگونه درمان می شود؟ اشتهایی , هفت , بی‌اشتهایی , نوزادبچه ها خیلی اوقات با رفتارشون به ما میگن که رفتار مااشتباهه.بچه ۷ ماهه نباید مدام فرنی بخوره چون خاصیت نداره خیلی.و نباید رقیق بخوره.الان باید غذاها میکس نشن.تکه های غذا با سایز امن بدین بخوره.پوره میوه،هویج پخته با برش امن.در پیج اینستاگرام توضیح دادم دوسداشتید ببینید

-1

بی اشتهایی نوزاد هفت ماهه به غذای کمکی چگونه درمان می شود؟ اشتهایی , هفت , بی‌اشتهایی , نوزادبا سلام اول از همه باید نمودار رشد وزنی و قدی کودک دیده شود تا پزشک ببیند آیا کودک منحنی رشد صعودی یا موازی با صدک خود داشته است یا نه. اگر داشته یعنی کودک همان مقداری که میخورد کافی است و از نظر شما بی اشتها است اگر منحنی سیر نزولی یا ثابت دارد باید شرح حال کامل گرفته شود و بررسی ودر صورت نیاز ازمایش در خواست شود

1

بی اشتهایی نوزاد هفت ماهه به غذای کمکی چگونه درمان می شود؟ اشتهایی , هفت , بی‌اشتهایی , نوزادسلام به پزشک کودکان مراجعه نمایید تا سیر رشد کودک شما مشخص شود و براساس آن در مورد نوع و نحوه ی تغذیه ی کمکی راهنمایی شوید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

آنچه باید بدانید این است که نوزادان در چندین ماه نخست زندگی، شیر مادر یا فرمول را به عنوان منبع اصلی تغذیه خود دارند و تنها نیاز به تکمیل غذایی دارند. برخی نوزادان نیاز به زمان بیشتری برای گذر از شیر به غذای جامد دارند و این مشکل را می‌توان با صبر و حوصله حل کرد. شاید لذت ببرند اگر غذای خود را لمس کنند، پس اجازه دهید این کار را بکنند. با تنوع در طعم ها و بافت ها او را تحریک کنید. اگر این مشکلات ادامه داشت، با پزشک خود تماس بگیرید.

بی اشتهایی نوزاد به غذای کمکی در بسیاری از مواقع موضوعی طبیعی است و به تدریج برطرف می شود. ابتدا مطمئن شوید که نوزاد کاملاً سالم است و تب یا بیماری دیگری ندارد. از ارائه غذا به صورت زورکی و اجباری پرهیز کنید، زیرا ممکن است باعث ترس و نگرانی نوزاد از غذا شود. سعی کنید وعده‌های غذایی را به صورت متنوع ارائه دهید و از فراهم‌سازی محیطی آرام و شاد هنگام غذا دادن استفاده کنید. اگر نوزاد به شیر مادر و یا شیر خشک خوب واکنش نشان می‌دهد، همچنان به تغذیه او با شیر ادامه دهید و به تدریج مقدار غذای جامد را افزایش دهید. برخی از تکنیک‌ها مثل استفاده از لوازم رنگارنگ، موسیقی آرام و خود داشتن در غذا خوردن می‌تواند کمک کند. اگر طی چند هفته بهبود حاصل نشد، حتما با پزشک کودک خود مشورت کنید.