پسرم تو هفت ماهگی خیلی بیقراری می کند علت چیست؟ سلام گاهی آلرژی غذایی نیز ممکن است باعث بیقراری شود بویژه که گاهی خس خس نیز دارند..

هفت , ماهگی , پسرم , عفونت ادراری , رفلاکس , کولیک , راه‌حل , علت بیقراری

پسرم توهفت ماهه ازاول ک بدنیا او مده خیلی بیقرار دکترای زیادی بردم یکی گف کولیک یکی گف رفلاکس یکی گف عفونت ادرار باید ختنه شه ک انجام شد الانم ک همه چیزش اوکی شکمش سیرجاش خشک خوابشو گرفته بازم باید یا باهاش بازی کنیم ک ساکت باشه یا بغلش کنیم. خیلی سخته به نظرتون دلیل این همه بیقراری چیه؟؟؟ شیرمادرمیخوره
گاهی اوقات خس خس سینه داره
گاهی اوقات نفسش میگیره و یهو ازدماغ و دهن مقداری شیر بالا میاره ک باعث گریه اون میشه

1
1

پسرم تو هفت ماهگی خیلی بیقراری می کند علت چیست؟ هفت , ماهگی , پسرم , عفونت ادراری , رفلاکس , کولیک , راه‌حل , علت بیقراریسلام گاهی آلرژی غذایی نیز ممکن است باعث بیقراری شود بویژه که گاهی خس خس نیز دارند.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بی قراری در کودکان می تواند به دلایل مختلفی باشد. برخی از این علایم ممکن است نتیجه کولیک باشد، که ناراحتی شایع در نوزادان است. رفلاکس نیز ممکن است مشکل را به وجود آورده باشد، این وضعیت زمانی رخ میدهد که شیر یا غذای نوزاد به معده برمیگردد. عفونت ادرار نیز یک دلیل دیگر برای بی قراری ممکن است. اما در کل, باید به یاد داشت که بی قراری ممکن است ناشی از احساسات و تجربیات عمومی کودک باشد، نه حتما یک بیماری. در صورتی که نگرانی شما ادامه داشته‎‎‎‎ است، تماس با پزشک کودکان مورد اعتماد خود برقرار کنید.

بیقراری نوزاد در هفت ماهگی می‌تواند ناشی از دلایل متعددی باشد. از جمله مشکلات شایعی که می‌تواند سبب بیقراری شود، کولیک، رفلاکس معده به مری (GERD) و عفونت‌های ادراری است. کولیک معمولا به دلیل انقباضات غیرطبیعی روده اتفاق می‌افتد و موجب درد و ناراحتی نوزاد می‌شود. در مورد رفلاکس، بازگشت محتویات معده به مری می‌تواند باعث سوزش و ناراحتی گردد. اگرچه نوزاد شما به تازگی ختنه شده و دیگر عفونت ادراری ندارد، باز هم ممکن است علائم رفلاکس وجود داشته باشد. خس‌خس سینه و بازگشت شیر از دهان و بینی نیز ممکن است به دلیل رفلاکس پیشرفته‌تر باشد. توصیه می‌شود با یک متخصص اطفال در مورد نشانه‌های خس‌خس سینه و تشخیص احتمالی آسم نوزادی مشورت کنید. در همین حال، توجه به وضعیت تغذیه، حفظ وضعیت نوزاد در حالت ایستاده پس از تغذیه، و استفاده از لوازم کمکی مانند تشک‌های ضدریفلاکس می‌تواند کمک کننده باشد.