علت زردی کودک هفت و نیم ماهه چیست؟

کودک هفت ونیم ماهه ای دارم که حدود دو ماه ونیم می باشد که غذای کمکی شروع کردم وهرروز سوپ که حاوی گوشت ،برنج،هویج وسبزیجات بود بهش دادم چند روز پیش متوجه شدم پوست بدنش زرد شده است البته پنچ روزگیش زردی ناشی از اختلالabo داشت که بافتوتراپی درمان شد وزردی به۶رسید ،در ادرار ومدفوع هیچ تغییری مشاهده نمیشود ویا بی اشتها نیست دو روزی هست که درسوپش هویج نمیریزم کمی زردی کمتر شده است ممکن است زردی ناشی از هویج باشد؟ازمایشات g۶pdوتیروئیدبدو تولد طبیعی میباشد؟کودک حساسیت غذایی واگزما دارد

3

با سلام . زردی با علل بیماریهایی داخلی در انسان حتما اسکرا یا سفیدی چشم ها هم زرد می شوند که حتما به پزشک باید مراجعه شود .ولی زردی ناشی از رنگدانه های موجود در مواد غذایی فقط پوست را بدون تغییر رنگ در سفیدی چشم زرد میکنند.

دکتر حسن زمانی

فوق تخصص قلب جنین . کودکان و نوجواناناکوکاردیوگرافی جنین ، اینترونشنال کار...
دکتر حسن زمانی
0

ما حالتی داریم به نام کاروتنمی که ناشی از خوردن مواد غذایی حاوی این رنگدانه یعنی کاروتن به مقدار زیاده از جمله معروفترین این مواد غذایی هویج و نارنگی است لذا توصیه من به شما برای مدتی حذف یا کاهش هویج و اضافه کردن سبزیجات سبز مثل بروکلی،کدو و کرفس و انواع جوانه،سیب زمینی و ماکارونی و برنجه

دکتر آوید میرشکرایی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر آوید میرشکرایی
2

حتما ی ازمابش بیلی روبین و ازپایشات کبدی و سونو شکم بدید

دکتر مهرناز شهرستانی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر مهرناز شهرستانی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

هویج دارای کاروتن می باشد که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و ممکن است مصرف بیش از حد آن منجر به کاروتنمی شود که یک علت غیر خطرناک برای زردی است. اگر کودک شما همچنان زرد است حتی بعد از کاهش یا قطع مصرف هویج، با پزشک خود تماس بگیرید. سایر عوامل ممکن است نیز دخیل باشند. همیشه به نتایج آزمایشات و مشورت با پزشک اهمیت دهید. اگزما و حساسیت غذایی نباید باعث نگرانی شوند، هر دو قابل کنترل هستند و ممکن است با رشد کودک کاهش یابند.

زردی پوست در کودکان می‌تواند ناشی از چند عامل باشد. در حالت مذکور با توجه به این‌که زردی قبلی ناشی از اختلال ABO بوده و درمان شده، و آزمایشات G6PD و تیروئید نیز طبیعی هستند، به نظر می‌رسد زردی کنونی از کاروتنامیا ناشی از مصرف مقادیر بالای هویج باشد. کاروتنامیا وضعیت غیرخطری است که در پی تجمع کاروتنوئیدها (پیگمان‌هایی که در محصولات گیاهی زرد و نارنجی مانند هویج یافت می‌شوند) در بدن رخ می‌دهد. کاهش یا توقف مصرف هویج و مشاهده تغییر وضعیت کودک توصیه می‌شود. اگر زردی پا برجا ماند یا شدت پیدا کرد، مشورت با پزشک برای ارزیابی موارد دیگری مانند عملکرد کبد ضروری است.