بی اشتهایی نوزاد 8 ماهه به چه دلیل است و چگونه درمان شود؟ شیرخوار شما دارای رشد مناسبی است و نباید برای افزایش اشتها بهش دارویی بدین و در مورد وزنش وسواس نشون بدین نکته مهم تبعییت از شیب منحنی وزن خودش و نیز خصوصیات تکاملی هستن یعنی که مثلا الان باید بشینه لذا به نظر من نگرانی شما بیمورده به مقالات و فیلم های مربوط به رشد و نمو و تغذیه شیرخواران در دو سال اول عمر در وبسایت من سر بزنین www.drmirshokraei-pediatrician.ir. به هیچ وجه از دارو استفاده نکنید عارضه کبدی میده شما منحنی نمودار رشدش رو بفرستید.

ماهه , اشتهایی , نوزاد

بچه من هش ماهشه وزن تولدش سه کیلو.وصد بود الان که هش ماهشه وزنش هشت کیلو.وصد گرم هست
خیلی کم اشتهاس نه خوب شیر میخوره نه غذا
متخصص واسش شربت سیپروهپتادین تجویز کرد به مدت یک ماه
تو این مدت که بش میدادم بهتر بود اما تا قط کردم دوباره بی اشتها شد طوری که ماه قبل فقط صد گرم اضاف کرد
شیر خشکی هم هست تازه ی دندون درآورد چهار دست وپا هم میره با کمک میاسته
شیر نان دو بش میدم

2
-1

بی اشتهایی نوزاد 8 ماهه به چه دلیل است و چگونه درمان شود؟ ماهه , اشتهایی , نوزادشیرخوار شما دارای رشد مناسبی است و نباید برای افزایش اشتها بهش دارویی بدین و در مورد وزنش وسواس نشون بدین نکته مهم تبعییت از شیب منحنی وزن خودش و نیز خصوصیات تکاملی هستن یعنی که مثلا الان باید بشینه لذا به نظر من نگرانی شما بیمورده به مقالات و فیلم های مربوط به رشد و نمو و تغذیه شیرخواران در دو سال اول عمر در وبسایت من سر بزنین www.drmirshokraei-pediatrician.ir

2

بی اشتهایی نوزاد 8 ماهه به چه دلیل است و چگونه درمان شود؟ ماهه , اشتهایی , نوزادبه هیچ وجه از دارو استفاده نکنید عارضه کبدی میده شما منحنی نمودار رشدش رو بفرستید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بی اشتهایی در نوزادان می تواند به دلیل عوامل متعددی از جمله تغییرات روزمره، استرس، خستگی، بیماری، تغییرات در روال خواب و غذا باشد. در بعضی موارد، بی اشتهایی می تواند نشانه یک مشکل پزشکی جدی تر باشد. مشاوره با پزشک تخصصی می تواند کمک به پیدا کردن ریشه مشکل و راه حل مناسب برای درمان بی اشتهایی نوزاد شما باشد. در صورتی که نوزاد شما همچنان بی اشتها می باشد، باید به طور فوری با پزشک تماس بگیرید.

بی‌اشتهایی در نوزادان 8 ماهه می‌تواند ناشی از دلایل مختلفی باشد، از جمله رشد دندان، تغییر تغذیه از شیر به غذای جامد، یا مشکلات گوارشی. در مواردی، عواملی مانند عفونت یا اختلالات متابولیکی نیز می‌توانند تاثیرگذار باشند. در این سن، بسیاری از کودکان دچار کاهش اشتها می‌شوند که امری طبیعی است. سیپروهپتادین گاهی برای تقویت اشتها پیشنهاد می‌شود، اما دارای عوارض جانبی است و نباید برای طولانی‌مدت استفاده شود. راهکارهای جایگزین غیر دارویی شامل ایجاد تنوع در رژیم غذایی، تغذیه در محیط آرام و بدون استرس، و اطمینان از دریافت کافی آهن و دیگر مواد مغذی هستند. همچنان ادامه مصرف شیر خشک نان نیز مناسب است. در صورت ادامه بی‌اشتهایی یا کاهش وزن، درخواست مشاوره از پزشک متخصص اطفال جهت بررسی دقیق‌تر ضروری است.