لکه های قهوه ای زیر سینه که بر اثر عرق سوز شدن است چه درمانی دارد؟ با سلام به نظر تحت درمان عفونت قارچی هستید و عجیبه که چرا هم فلوکنازول میخورید و هم ایتراکنازول؟؟؟ دلایلش عمدتا عفونتهای باکتریایی و کمتر باکتریایی هست.برای تشخیص نیاز به معاینه توسط پزشک متخصص هست.. با سلام با توجه به درمان قارچی پاسخ ندادین احتمال بیماری اریتراسما وجود دارد جهت درمان درست به متخصص پوست مراجعه نمایید..

لکه , قهوه , سینه , لکه قهوه ای

لکه های قهوه ای رنگی در ناحیه زیر سینه دارم که بر اثر عرق سوز شدن به وجود آمده است. درمان قطعی این لکه ها چیست ؟ آیا قابل انتقال به دیگران است؟

2
6

لکه های قهوه ای زیر سینه که بر اثر عرق سوز شدن است چه درمانی دارد؟ لکه , قهوه , سینه , لکه قهوه ایبا سلام به نظر تحت درمان عفونت قارچی هستید و عجیبه که چرا هم فلوکنازول میخورید و هم ایتراکنازول؟؟؟ دلایلش عمدتا عفونتهای باکتریایی و کمتر باکتریایی هست.برای تشخیص نیاز به معاینه توسط پزشک متخصص هست.

-1

لکه های قهوه ای زیر سینه که بر اثر عرق سوز شدن است چه درمانی دارد؟ لکه , قهوه , سینه , لکه قهوه ایبا سلام با توجه به درمان قارچی پاسخ ندادین احتمال بیماری اریتراسما وجود دارد جهت درمان درست به متخصص پوست مراجعه نمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

لکه های قهوه ای رنگی که بر اثر عرق سوزی در ناحیه سینه به وجود می آیند اغلب نشان دهنده نوعی قارچ است که ترشحات غدد عرق می تواند آن را رشد دهد. درمان نیاز به استفاده از داروهای ضد قارچ موضعی دارد. این بیماری نیازی به نگرانی ندارد مگر اینکه شدید باشد یا علائم دیگری همانند قرمزی، خارش یا ترک خوردگی همراه باشد. همچنین، این عکس العمل قابل انتقال نیست و فقط به واسطه عرق کردن زیاد به وجود می آید.

لکه‌های قهوه‌ای که بعد از عرق‌سوز شدن در ناحیه زیر سینه ایجاد می‌شوند، معمولاً به دلیل تحریک پوست و افزایش رنگدانه‌ها هستند. برای درمان این لکه‌ها توصیه می‌شود از کرم‌های حاوی هیدروکورتیزون برای کاهش التهاب استفاده کنید. همچنین استفاده از کرم‌های روشن‌کننده حاوی هیدروکینون می‌تواند به کاهش ایجاد رنگدانه‌ها کمک کند. استفاده از لباس‌های نخی و گشاد به جلوگیری از تحریک مجدد کمک می‌کند. در مواردی که لکه‌ها بهبود پیدا نمی‌کنند، مراجعه به پزشک متخصص پوست برای بررسی و درمان‌های قوی‌تر از قبیل لیزر درمانی، توصیه می‌شود. این لکه‌ها به طور کلی غیرمسری هستند و به دیگران منتقل نمی‌شوند. اما اگر همراه با خارش و التهاب پوستی مداوم باشد، به پزشک مراجعه کنید تا از عدم بروز عفونت‌های قارچی یا باکتریایی اطمینان حاصل شود.