تاثیر قهوه بر سطح استروژن و پروژسترون چگونه است؟ سلام خیر این موضوع اثبات نشده، شما میتونید مقدار کم قهوه را بنا به سلیقه تون مصرف کنید. مهمترین اصل درمان شما کاهش وزن و بویژه کاهش دور شکم هست. سلام خیر این موضوع اثبات نشده، شما میتونید مقدار کم قهوه را بنا به سلیقه تون مصرف کنید. مهمترین اصل درمان شما کاهش وزن و بویژه کاهش دور شکم هست. سلام،قهوه تاثیر شناخته شده روی سطح استروژن و پروژسترون ندارد. سلام رژیم غذایی صحیح با نظر متخصص تغذیه داشته باشید. قهوه اثری بر تنبلی تخمدان ندارد. بیشتر از مواد غذایی طبیعی اسفاده کنید..

استروژن , هورمون‌ها , قهوه

با سلام. بنده pco دارم و پریودام چند سالی هست که منظم نیست. قرص ضد بارداری می خورم به صورت متناوب و البته کم کردن نون و برنج و شیرینیجات. هرروز صبحانه یه دونه کافی میکس یا یه قاشق پودر قهوه می ریزم داخل یه لیوان شیر و می خورم. اصلا اهل خوردن چای نیستم و شاید هفته ای یه دونه چای بخورم. چند نفر بهم گفتن اگه کافی میکس و کلا هر مدل قهوه رو حذف کنی وضعیت هورمونها بهتر میشه چون قهوه روی سطح ترشح استروژن و پروژسترون تاثیر داره آیا این موضوع درسته؟

4
0

تاثیر قهوه بر سطح استروژن و پروژسترون چگونه است؟ استروژن , هورمون‌ها , قهوهسلام خیر این موضوع اثبات نشده، شما میتونید مقدار کم قهوه را بنا به سلیقه تون مصرف کنید. مهمترین اصل درمان شما کاهش وزن و بویژه کاهش دور شکم هست

1

تاثیر قهوه بر سطح استروژن و پروژسترون چگونه است؟ استروژن , هورمون‌ها , قهوهسلام خیر این موضوع اثبات نشده، شما میتونید مقدار کم قهوه را بنا به سلیقه تون مصرف کنید. مهمترین اصل درمان شما کاهش وزن و بویژه کاهش دور شکم هست

0

تاثیر قهوه بر سطح استروژن و پروژسترون چگونه است؟ استروژن , هورمون‌ها , قهوهسلام،قهوه تاثیر شناخته شده روی سطح استروژن و پروژسترون ندارد

-1

تاثیر قهوه بر سطح استروژن و پروژسترون چگونه است؟ استروژن , هورمون‌ها , قهوهسلام رژیم غذایی صحیح با نظر متخصص تغذیه داشته باشید. قهوه اثری بر تنبلی تخمدان ندارد. بیشتر از مواد غذایی طبیعی اسفاده کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

براساس برخی تحقیقات، مصرف متوسط و بالای قهوه ممکن است به دلیل حاوی بودن کافئین، سطح استروژن را در برخی زنان افزایش دهد. اما این افزایش احتمالا بسیار ناچیز است و شواهد علمی محدودی وجود دارد که نشان می دهد قهوه تاثیر مستقیمی بر سطح پروژسترون دارد. در افرادی که PCO دارند، مصرف قهوه ممکن است تاثیراتی متفاوت داشته باشد. بنابراین، توصیه می شود افرادی که PCO دارند با پزشک خود مشورت کنند قبل از تغییر رژیم غذایی خود.

مصرف قهوه و کافئین ممکن است در برخی موارد بر سطوح هورمون‌های استروژن و پروژسترون در بدن تاثیر بگذارد، هرچند شواهد علمی در این باره متناقض است. برخی مطالعات نشان داده‌اند که کافئین می‌تواند میزان استروژن را در زنانی که در مرحله پیش از یائسگی هستند افزایش دهد. با این حال، نوسانات هورمونی به عوامل بسیاری مثل ژنتیک، رژیم غذایی و سبک زندگی بستگی دارد و ممکن است تغییرات کوچکی در مصرف قهوه تاثیر قابل توجهی نداشته باشد. برای افرادی که دچار سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) هستند، تغییرات سبک زندگی مانند کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها و افزایش فعالیت فیزیکی نقش مهمی در مدیریت علائم داشته باشد. اگرچه برخی افراد ممکن است با کاهش مصرف کافئین به بهبود هورمون‌های خود کمک کنند، این تغییرات اغلب باید به‌همراه مشاوره با پزشک متخصص انجام شود. در نهایت، پیشنهاد می‌شود که با پزشک خود در مورد مصرف قهوه و نحوه تاثیرات آن بر وضعیت خاص خود صحبت کنید تا بهترین تصمیم را بگیرید.