آیا به برنامه ریزی عمل نکردن نوعی بیماری روانی است؟

س.من دختری هستم ک چن سالی است پشت کنکورم وهدفم پزشکی است .برنامه ریزی میکنم اما نمیشه یک هفته یاحتی ی روز ب برنامم کامل عمل کنم .همش ب خودم میگم ازفردا خوب شروع میکنم ولی دوباره ک فرداشد عمل نمیکنم.توروخدا بگین چیکارکنم.شرایط رفتن ب کلاس خصوصی ومشاور واینارم ندارم.ماتوروستازندگی میکنیم.حتی ب خاطرکنکور گوشیم ندارم.اصلا فیلمم نگاه نمیکنم .هیچجانمیرم.میشه روشی واس برنامه ریزی بگین که من بتونم بهش عمل کنم.مطالبی روک میخونم چن هفته بعد فراموش میکنم.همه ازم انتظار پزشکی دارن اونوقت من هیچی نمیخونم.

0

سلام. به برنامه ریزی عمل نکردن خوشبختانه بیماری نیست! بهتر است اهداف کلی را به اهداف کوچکتر تقسیم کنید و برای صبح و عصر و شاید هر ساعت از روز برنامه جداگانه داشته باشید. اکثر مردم بعد از برنامه ریزی کردن کاملا به هدف نمی رسند ولی همچنان برنامه ریزی مفید است و دست آورد بیشتری نسبت به زمانی که هیچ گونه برنامه ریزی نداشته باشند خواهند داشت. این که گفتید همه از من انتظار پزشکی دارند بد است بهتر است سعی کنید وسط خواست دیگران آرزو و خواست حقیقی خودتان را پیدا کنید و برای این کار خوب است با چند دانشجوی پزشکی و چند پزشک جوان تازه کار در مقاطع مختلف مشورت کنید تا ببنید مسیری که آنها رفتند و کاری که می کنند فارغ از نظر مردم واقعا مورد پسندتان است؟ سعی کنید ذهن اطرافیان را آماده کنید که از شما انتظار پزشکی یا هر رشته دیگری نداشته باشند توقع آنها جز اینکه اضطراب شما را بیشتر کرده و اعتماد به نفستان را پایین بیاورد فایده دیگری ندارد. موفق باشید

دکتر دانیال خواجوی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر
دکتر دانیال خواجوی
0

سلام به شما . سعی کنید برنامه ریزی شما بلندپروازانه نباشد. بلکه مبتنی بر واقعیات باشد. چرا که یک برنامه سبک که فرد بتواند با آن پیش برود حس مثبتی را ایجاد خواهد کرد که باعث تلاش بیشتر و توانایی برنامه جدی تر خواهد شد اما برنامه ای که صرفا روی کاغذ باشد و در عمل قابل اجرا نباشد منجر به حس ناتوانی و عدم اعتماد به نفس می شود که نتیجه آن عدم موفقیت خواهد بود.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو