راههای برنامه ریزی درست چیست؟

چطور باید برنامه ریزی خوب برای خودم داشته باشم

0

سلام : ابتدا اولویت های تان را مشخص کنید و سپس هدفهای واقع گرایانه ای که نه انتخاب دیگران بلکه انتخاب خودتان است را طی یک لیست بنویسید برای هر یک از اهداف مواردی را که باید انجام دهید تا بدان برسید را نوشته و هر روز میزان فعالیتهایی را که انجام میدهید تا به هدفهایی نزدیک تر شوید را ارزیابی کنید و بعد از مدتی انجام کارهایی که به شما در رسیدن به اهدافتان یاری نمیرسانند را به حداقل برسانید مد نظر داشته باشید اولویت های تان که در ابتدا نوشته شده نباید با اهدافتان در تضاد باشد که اگر چنین باشد رسیدن به اهدافتان خیلی خیلی سخت میشود همچنین برنامه ریزی زمانی برای کارهای تان در نظر بگیرید و بعد از انجام هر کدام از برنامه هایتان برای خود جایزه در نظر بگیرید بهتر است اهدافتان را در سه دوره روزانه ماهانه و سالانه برنامه ریزی کنید تا اثر بخشی بیشتری داشته باشد و نیز بهتر است اهداف شما در این سه دوره زمانی مکمل هم باشند و برای اینکه مطمئن تر عمل کنید حتما از یک روانشناس و مشاوره کمک بگیرید.

محمد مظلومی راد

روانشناس و مشاورروان درمانگر و روانشناس بالینی - مشاور
 محمد مظلومی راد
0

سلام برای یک برنامه ریزی خوب ابتدا اهدافتون رو به صورت سالانه،ماهانه و هفتگی مشخص کنید.خیلی مهمه که این اهداف واقع بینانه و با توجه با توانایی و شرایط موجود باشن. بعد الویت بندی شون کنید و برای هراولویت بنویسید که انجام چه کارهایی نیازه. برای برنامه ریزی روزانه هم کارهاتون رو بر اساس اولویت بنویسید و برای انجام هر کدوم زمان تعبین کنید حتی اگه کار خونه هم هست زمانش رو بنویسید.به این نکته توجه کنید که خیلی مهمه که برنامه ریزی همه جانبه باشه و کل ابعاد زندگی فرد رو در بربگیره.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

با درود برنامه ریزی هرکس باید با توجه به شرایط او تعیین شود. شما باید با کمک یک مشاور ارزیابی دقیق داشته باشید.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام در ابتدا باید اهداف خود را مشخص نمایید و سپس جهت رسیدن به این اهداف آنها را به مسیرهای کوتاه تر و قابل دسترس تقسیم نموده و در آن مسیرها باید گام برداشت

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام یکی از پست های اینستای من در این خصوص لست به آدرس اینستاگرام من مراجعه کنید

دکتر طاهره محمودیان دستنایی

روانشناس بالینی
دکتر طاهره محمودیان دستنایی
0

با سلام برای اینکه بتوانید برنامه ریزی خوبی داشته باشید ابتدا با کارهایی که در یک روز قرار است انجام دهیدتمرین کنید. کارهایتان را فهرست و زمان بندی کنید و ببینید چطور می توانید به این فهرست متعهد باشید؟ بعد می توانید برای هدف های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت طبق اولویت ها و توانمندی هایتان برنامه بچینید. البته ریزه کارهایی هم دارد که در این متن نمی گنجد.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
0

با سلام و وقت بخیر. تهیه لیست فعالیتهای روزانه به مدت یک هفته، روز را به 12 بخش 2 ساعته تقسیم میکنیم و سپس هر کاری را که در این زمانها انجام میدهیم را به صورت تیتروار یادداشت میکنیم -اولویت بندی فعالیتهایی که انجام میشود به چهاربخش (ضروری و فوری-ضروری اما غیرفوری-غیرضروری و فوری-غیرضروری و غیرفوری) -هدف حذف گام به گام فعالیتهای غیرضروری و فوری (هفته ای 10 درصد از زمان اختصاص داده شده تا سقف 50 درصد) کاهش گام به گام فعالیتهای غیرضروری اما فوری (هفته ای 5 درصد از زمان اختصاص داده شده تا سقف 30 درصد) و کاهش حدالامکان کارهای ضروری و فوری و انتقال آنها به دسته کارهای ضروری اما غیرفوری است چون وقتی فوریتی برای انجام کارها وجود نداشته بر اساس پژوهش های متعدد عملکرد ما با کیفیت تر خواهد بود حتی اگر سالهاست درست خلاف این واقعیت علمی می اندیشیم!!! -در نهایت تعیین اهداف به سه بخش کوتاه مدت (تا 2 ماه آینده) میان مدت (تا 2 سال آینده) و بلندمدت (که اهدافی است که در حقیقت ارزشهای اصیل ما در زندگی را توصیف میکند) -اختصاص وقتهای آزاد شده در مراحل بعدی به اهداف تعیین شده در قالب (60 درصد برای اهداف کوتاه مدت) و (30 درصد برای اهداف میان مدت) و (10 درصد برای اهداف بلندمدت) -و در نهایت طراحی یک پلن برنامه دقیق با مشخص بودن تمام موانع، پیش نیازها (زمان و مهارت و امکانات) و شروع برنامه روزانه -در نظر گرفتن تقویت و تنبیه های متنوع روزانه در جهت تعهد یا عدم تعهد در انجام برنامه و وظایف و تکالیف مقاله زیر را مطالعه کنید : https://drpournikdast.com/definitive-treatment-of-stress/

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام ابتدا اهداف خود را مشخص کنید، مسیر هایی که به آن می رسد را تعیین کنید ،با در نظر گرفتن شرایط و امکانات موجود ، موانع و . مسیری که در عمل قابل انجام است را پیش بگیرید.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

سلام. واقع بین باشید. بر اساس هدف و توانایی های تان برنامه ریزی کنید و انعطاف لازم را نیز به خرج دهید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو