ویژگی های یک برنامه ریزی خوب چگونه است؟

برای اینکه یک برنامه ریزی خوب داشته باشم چه مواردی رو باید رعایت کنم

0

سلام : برای داشتن برنامه ریزی خوب در وهله اول مشخص کردن اولویت ها اهمیت دارد ( حدودا ۱۰ اولویت انتخاب کنید و به ترتیب با اهمیت ترین تا کم اهمیت ترین ) سپس در وهله دوم اهداف خود را در سه بخش اهداف روزانه / ماهانه و سالانه مشخص و بنویسید. حال با توجه به شناخت از اولویت هایتان ، مواردی را برنامه ریزی کنید که در اولویت های نخست هستند و و برای آن برنامه ریزی داشته باشید : بعنوان مثال برای یک هدف برنامه ریزی ۱ ساله بنویسید و به ۱۲ قسمت تقسیم کنید تا با پایان هر ماه ، ۱ بخش از اهدافتان محقق شده باشد و سپس روزانه: برای اهداف روزانه مواردی را ذکر کنید و هر روز انجام دهید که وقتی ۳۰ روز تمام شد؛ به اهداف ماهانه خودتان رسیده باشید. مد نظر داشته باشید اهداف را با توجه به سطح توان تان انتخاب و عملیاتی کنید و نیز به زمانی که میگذارید توجه کامل داشته باشید.

محمد مظلومی راد

روانشناس و مشاورروان درمانگر و روانشناس بالینی - مشاور
 محمد مظلومی راد
0

عناصر اساسی برنامه ریزی خوب و مؤثر به شرح زیر است: جامع باشد، انعطاف پذیری درآن باشد، مقرون به صرفه باشد(مدیریت مالی صحیح می تواند منابع پولی کافی را برای دستیابی به اهداف برنامه زندگی فراهم کند)، ثبات داشته باشد، عاری از ابهام باشد،متعادل باشد. استفاده از زمان مهم است، سلامتی شما در برنامه ریزی مهم است.

دکتر دردانه امیری

روانشناسعضو انجمن روانشناسی آمریکا
دکتر دردانه امیری
0

سلام برای یک برنامه ریزی خوب باید ابتدا واقع بینانه عمل کنید و کمال گرایانه برنامه ریزی نکنید.اهدافتون رو مشخص کنید و اولویت بندی کنید به سه دسته: کارهای ضروری و مهم/کارهای ضروری ولی غیر مهم و کارهای مهم ولی غیر ضروری برای رسیدن به اهداف کارهایی که نیازه انجام بشه رو بنویسید و به هرکدوم یک تایم حدودی اختصاص بدید. هم چنین برنامه تون باید ابعاد مختلف رو در نظر بگیره یعنی تایمی رو برای استراحت و مراقبت از سلامت جسم و روانتون اختصاص بدید.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

با درود برنامه ریزی موفق با توجه به ویژگی های هر شخص و موضوع برای برنامه ریزی است. برنامه ریزی می تواند به صورت کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت صورت گیرد. بهتر است با مشاوره با روان شناس ضمن شناختن خو و شخصیث و امکانات اقدام به برنامه ریزی کنید.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام برنامه ریزی نیاز به هدف دارد. بسته به محتوای موضوع، ویژگی های شخصیتی و امکاناتی که در دسترس دارید می توانید برای خود هدف تعیین کنید.برای تعیین هدف لازم است نقطۀ شروع یعنی توانمندی ها و ضعف هایتان را بشناسید. سپس برنامه ریزی تان را براساس آنچه که می خواهید به آن برسید یعنی هدفتان شروع کنید. در انتخاب هدف هم نکاتی را باید رعایت کنید: ویژه و خاص بودن هدف، قابل اندازه گیری و قابل دستیابی بودن، منطقی بودن و زمان مند بودن هدف. اگر نیاز به کمک داشتید می توانید از مشاوره بهره مند شوید.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
0

با سلام بستگی دارد برنامه ریزی در چه موردی است. ولی به طور کلی اهداف خود را تعیین کنید، زمان، امکانات و شرایط در دسترس و موانع را بسنجید و در نهایت برنامه ای را در نظر بگیرید.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

سلام به شما. هدفگذاری درست و متناسب با توانایی های تان داشته باشید و واقع بینانه و منعطف برنامه ریزی کنید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو