آیا گرسنه ماندن در دوران بارداری خطرناک است؟

سلام من هفته نوزده هستم. چن هفته هست که به خاطر مشکلات به وجود اومده در زندگیم فقط یک وعده صبحانه میخورم و یه وعده سوپ . غذای دیگه نمیخورم. خیلی نگران جنین هستم آیا ممکنه به جنین آسیب برسه این عدم تغذیه ی کافی و در ضمن اینکه با دعوا و مشاجره و استرس هم همراه هست. آیا ممکنه اتفاق برا جنین بیفته؟

0

سلام ،جنین اکثر اوقات مواد لازم رو از مادر دریافت میکنه و دریافت غذای ناکافی در کوتاه مدت اثر بدی روی جنین نمیذاره ،محیط استرس زا برای جنین خوب نیست و در آینده ممکنه سبب مشکلات رفتاری فرزند بشه

دکتر لاله صادقی

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
دکتر لاله صادقی
0

ضمن عرض سلام، مشکلات عصبی و تغذیه ی نامناسب خانم باردار در بلند مدت بر روی روند رشد جنین بی تاثیر نمی باشد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

با سلام و احترام جنین حداکثر مواد لازم از ماد رار می گیرد ولی نباید مدت گرسنگی شما طولانی باشد و در مورد استرس معمولا روی جنین بی تاثیر نیست

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

با سلام. در درازمدت ممکن است اختلالاتی را در روند رشد جنین شما به وجود بیاورد

دکتر رقیه پورعلی دوگاهه

جراح و متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ س...
دکتر رقیه پورعلی دوگاهه
4

سلام. تغذیه نامناسب و استرس ور بلند مدت روی جنین تاثیر گذار است

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

شما بویژه در دوران بارداری نیاز به آپارت انرژی اضافی دارید تا بتوانید به رشد و توسعه جنین خود کمک کنید. اگر از دست دادن وزن یا عدم افزایش وزن متوجه شوید، احتمالاً به اندازه کافی غذا نمی خورید و شاید نیاز به مشاوره با رژیم درمانگر یا پزشک داشته باشید. استرس و نگرانی هم می تواند تاثیر منفی بر جنین شما داشته باشد. دعوا و مشاجره که باعث ایجاد استرس می‌شود لذا سعی کنید در محیط آرام و خنک باشید. مشورت با یک متخصص سلامت روان هم گزینه خوبی است.

گرسنگی و عدم تغذیه کافی در دوران بارداری می‌تواند خطرات جدی برای سلامت جنین و مادر ایجاد کند. در این دوره نیاز به مواد مغذی افزایش می‌یابد و گرسنگی می‌تواند منجر به کاهش رشد جنین، مشکلات مربوط به دستگاه عصبی و حتی زایمان زودرس شود. علاوه بر آن، استرس و مشاجرات می‌توانند با ترشح هورمون‌های استرس مانند کورتیزول به جنین آسیب برسانند. پیشنهاد می‌شود تا حد امکان برنامه غذایی متعادلی که شامل پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین‌ها و مواد معدنی است را رعایت کنید و همچنین با یک متخصص تغذیه یا پزشک خود در این باره مشورت نمایید. حفظ سلامت جسمی و روانی در این دوران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.