آیا روانشناس می تواند در رفع نیاز به دوست داشته شدن کمک کند؟

سلام
به خاطر نیاز دوست داشته شدن بدنم ضعیف شده طوری که مدام دچار بیماری های جسمی میشم میگن برو پیش روانشناس اما خب مگه روانشناس میتونه نیاز دوست داشته شدن منو رفع کنه تا کی میتونم نیازهای دیگه امو پررنگتر کنم یا اینکه خودمو از این نیاز با نیازهای دیگه دور کنم برای اینکه این نیاز خودشو نشون نده تا ارشد درس خوندم الانم برای دکترا هیچ دوستی ندارم حالا برم پیش روانشناس بگم من نیاز به دوست داشته شدن دارم اون میتونه نیاز منو رفع کنه قطعا نه.!فقط روشهایی جلوم میزاره که خودم سالهای سال امتحان کردم.

0

سلام به نظر میرسه شما در مراحل اولیه رشد و درهنگام شکل گیری دلبستگی یکی از سبک های دلبستگی ناایمن رو تجربه کردید با مراجعه به یک روانشناس با رویکرد روانپویشی و سپری کردن دوره درمان قطعا نتایج خوبی رو دریافت خواهید کرد.

سارا امیریان

روانشناس کودک و نوجوان
 سارا امیریان
0

با سلام و وقت بخیر. شما به نوعی خودتان؛ خودتان را دوراهی میکنید! میفرمایید قطعا روانشناس به شما کمکی نخواهد کرد! میفرمایید راههای بی نتیجه ای گفته خواهد شد که خودتان سالهاست امتحان کرده اید! این یعنی شما برای تغییر با پیشگویی منفی از نتایج (خطای شناختی 1) یا داشتن انتظارات کمالگرایانه و سخت گیرانه (خطای شناختی 2) مقاومت میکنید. 26 ساله هستید و تاکنون هیچ دوستی نداشته اید؛ پس هر تغییری در روابط شما یک موفقیت به حساب می آید که مطمئن باشید با دریافت خدمات مشاوره ای و از ان مهمتر عمل به تمارین و اصول داده شده؛ دست یافتنی خواهد بود.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

درود بر شما . نیاز به دوست داشته شدن نیاز طبیعی برای همه افراد است. در ابتدا شما این را بپذیرید ودر درجه اول خودتان را دوست داشته باشید و به عزت نفس خود کمک کنید. تنها کسی که می تواند به شما کمک کند روانشناسان هستند. همانطور که همکار بزرگوارم سرکار خانم امیری فرمودند از درمانگران پویشی کمک بگیرید. اگر در شهر خود درمانگر پویشی معرف حضورتان نیست بنده در این خصوص توان کمک بشما را دارم. با خود مهربان باشید.

امینه رحمت

رواندرمانگر پویشی (ISTDP)زوج درمانگر(...
 امینه رحمت
0

سلام به شما. نیاز به دوست داشتن و دوست داشته شدن یک نیاز طبیعی در انسان است و نمی توان آن را از بین برد. بلکه می توان عللی که باعث شده دوستی که چنین حسی را به شما داشته باشد را در اطراف تان نداشته باشید و این وضعیت برای شما ایجاد شود را بررسی نمود و مداخلاتی در خصوص آن انجام داد تا به بهبود شرایط شما منجر شود.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

نیاز به دوست داشته شدن یک نیاز طبیعی ست و زیر مجموعه نیاز به عشق و تعلق هست ، مطمئنا اولین قدم کار بر روی اعتماد به نفس و بهبود مهارتهای ارتباطی مانند جرآت ورزی و ابراز وجود هست. به قول اریک فروم برای دوست داشته شدن اول باید دیگران را دوست داشت و برای دوست داشتن دیگران ابتدا باید خودتان را دوست داشته باشید باید آن چیزهایی را که در مورد خودتان می دانید بپذیرید.

محمد رسولی

روانشناس و مشاورخانواده درمانگر
 محمد رسولی