نگرانی و وسواس فکری دارم چکار کنم برطرف شود؟ سلام یقینا نمی خوام دل حساس شما رو بشکنم و موجب رنجشتون بشم . اما تجویز دارو فقط می تواند توسط پزشک بر بالین و در حضور بیمار باشه . این یک الزام قانونی ،علمی و اخلاقی است. در مورد درمان شناختی رفتاری، لازمه اش حضور شما در جلساتی است که 30 تا 45 دقیقه وقت می برد و انجام تکالیفی است که به شما داده می شود . پس در این شرایط حق بدهید که در فضای مجازی قابل انجام نیست . آرزوی شادکامی شما را دارم. سلام به شما. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد. برای انجام درمان های دارویی و روان درمانی لازم است مراجعه حضوری به روانپزشک داشته باشید..

وسواس , فکری , نگرانی

با عرض سلام خدمت جناب اقای دکتر عبدلی
درباره سوالی که پرسیده بودم که همیشه نگران و وسواس فکری دارم و گریه میکنم و شما پیشنهاد داده بودن بهترین گزینه ترکیب درمان دارویی و شناخت رفتاری است میخواستم لطفی کنین خودتون میشه بگین چه دارویی برای درمان استفاده کنم و برای شناخت رفتابی خودتون پیشنهادی برای بهبودی ندارین ?در ضمن اینکه من خیلی آدم زود رنج و حساسی هستم ،متشکرم .

2
0

نگرانی و وسواس فکری دارم چکار کنم برطرف شود؟ وسواس , فکری , نگرانیسلام یقینا نمی خوام دل حساس شما رو بشکنم و موجب رنجشتون بشم . اما تجویز دارو فقط می تواند توسط پزشک بر بالین و در حضور بیمار باشه . این یک الزام قانونی ،علمی و اخلاقی است. در مورد درمان شناختی رفتاری، لازمه اش حضور شما در جلساتی است که 30 تا 45 دقیقه وقت می برد و انجام تکالیفی است که به شما داده می شود . پس در این شرایط حق بدهید که در فضای مجازی قابل انجام نیست . آرزوی شادکامی شما را دارم

0

نگرانی و وسواس فکری دارم چکار کنم برطرف شود؟ وسواس , فکری , نگرانیسلام به شما. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد. برای انجام درمان های دارویی و روان درمانی لازم است مراجعه حضوری به روانپزشک داشته باشید.