تزریق آمپول در زانو برای ترمیم ساییدگی چقدر موثر است؟ سلام. تزریقات مفصلی انواع مختلفی دارند ( ژل هیالورونیک اسید، کورتون، ازون، پی آر پی ) باعث بدتر شدن مشکل نمیشوند اما اگر شدت آرتروز زیاد باشد تاثیر کمی دارند و در آرتروزهای شدید و بیماری که از نظر قلبی و عروقی شرایط مناسبی داشته باشد تعویض مفصل زانو بهترین روش درمانی است. با سلام، میزان طول اثر بستگی به میزان آرتروز دارد،در عوارض ممکن است باعث عفونت و غیره شود،اگر تصمیم به جراحی ندارید گزینه بدی نیست.. سلام اثر درمانی ندارد وممکن است تنها علایم را کم کند.

زانو , ساییدگی , تزریق

باسلام ،مادرم ۷۵ساله است بعلت درد و ورم زانو وتتشخیص پزشک ارتوپدامپول ترمیم ساییدگی برای ایشان تجویزکردهاند ایا تزریق این امپول ممکن است عوارض منفی وبدتر شدن عضو را درپی داشته باشد وسوال دیگراینکه این امپول هرازچه مدتی میبایست تجدید گرددوایا تزریق مجدد میتواند به بهبودی کامل عضو بیانجامد؟

3
0

تزریق آمپول در زانو برای ترمیم ساییدگی چقدر موثر است؟ زانو , ساییدگی , تزریقسلام. تزریقات مفصلی انواع مختلفی دارند ( ژل هیالورونیک اسید، کورتون، ازون، پی آر پی ) باعث بدتر شدن مشکل نمیشوند اما اگر شدت آرتروز زیاد باشد تاثیر کمی دارند و در آرتروزهای شدید و بیماری که از نظر قلبی و عروقی شرایط مناسبی داشته باشد تعویض مفصل زانو بهترین روش درمانی است

0

تزریق آمپول در زانو برای ترمیم ساییدگی چقدر موثر است؟ زانو , ساییدگی , تزریقبا سلام، میزان طول اثر بستگی به میزان آرتروز دارد،در عوارض ممکن است باعث عفونت و غیره شود،اگر تصمیم به جراحی ندارید گزینه بدی نیست.

0

تزریق آمپول در زانو برای ترمیم ساییدگی چقدر موثر است؟ زانو , ساییدگی , تزریقسلام اثر درمانی ندارد وممکن است تنها علایم را کم کند

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تزریق آمپول‌های ترمیمی می‌تواند برای ترمیم ساییدگی در زانو موثر باشد. این آمپول‌ها معمولا شامل موادی مانند چربی‌های پالمیتولئونات، اسیدهای هیالورونیک و فاکتورهای رشد می‌باشند که کمک به بازسازی بافت زخم و بهبود درد و التهاب زانو می‌کنند. اغلب افراد بعد از چند جلسه تزریق احساس بهبود کرده و علایم ناشی از ساییدگی کاهش می‌یابد. اما به دلیل وضعیت هر فرد و شدت ساییدگی، نیاز به تزریق مکرر ممکن است و در برخی موارد لازم به جراحی باشد. عوارض نادری ممکن است از جمله عفونت، خونریزی یا واکنش‌های آلرژیک رخ دهند که باید توسط پزشک در نظر گرفته شود. از آنجا که هر فرد شرایط و وضعیت متفاوتی دارد، مشاوره با پزشک معالج درباره تعداد و فاصله جلسات تزریق و احتیاج به تزریق مکرر ضروری است.