عوارض مصرف قرص کابرلین چیست؟

سلام خسته نباشید
ایا هفته ای دوتا قرص کابرلین ۰/۵
ضرر داره بخورم
من آزمایش پرولاکتین روز سوم قاعدگی انجام دادم رنج آزمایش بین۱۳۰، الی۳۰۰ باید باشه برای من ۶۰۰، هست دکتر هفته دوبار نصف قرص تجویز کرده تا سه ماه اما من تا سه ماه نمیتونم میخام زودتر بیاد پایین تا اقدام کنم زندگیم بخاطر بچه در خطر ایا هفته ای دوتا کامل بخورم ضرر داره
ممنون از پاسخگویی شما

3

سلام عزیزم باید دوز تعیین شده توسط پزشک مصرف شود همین دوزی که تعیین می کنند کافیست در افزایش دوز نه تنها در تسریع درمان کمک نمی کند بلکه دچار عوارض جانبی دارو میشوید این دارو فقط باید تحت نظر متخصص استفاده شود

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

دخترم تغییر مقدار مصرف کابرگولین می تواند منجر به عوارض جدی و مهم گردد! به هیچ وجه بیش از مقدار تجویز پزشک معالج مصرف نفرمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
1

بهیچوجه این کار رو نکنید چون عوارض خیلی بدی داره.اینطکر نیست که هر چی بیشتر بخورید زودتر خوب بشید

دکتر بهناز خادمی دلجو

متخصص زنان زایمان نازاییجراحی زیبایی زنان
دکتر بهناز خادمی دلجو
0

عزیزم حتما به مقداری که پزشک نظر داده استفاده کنید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

با سلام و احترام. استفاده از دوز بیشتر از تجویز شده قرص کابرلین به تنهایی بدون مشورت با پزشک معالج ممکن است باعث بروز عوارض جانبی بیشتری شود. بخشی از این عوارض می توانند شامل تهوع، سردرد، خستگی و تاثیرات برروی کبد باشند. علاوه بر این، استفاده بیش از حد از این دارو ممکن است باعث کاهش شدید سطح پرولاکتین و ایجاد دیسبالانس هورمونی شود که می تواند به تاخیر در بارداری منجر شود. پیشنهاد می شود قبل از تغییر دوز دارو، حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید. موفق و سلامت باشید.

سلام، مصرف کابرلین (کابرگولین) یک درمان رایج برای کاهش سطح پرولاکتین خون است و باید طبق تجویز پزشک مصرف شود. مصرف بیش از دوز توصیه‌شده می‌تواند عوارض جانبی داشته باشد. مصرف دوز هفته‌ای دوبار به صورت نصف قرص مطابق توصیه پزشک شما است و معمولا از عوارض احتمالی جلوگیری می‌کند. عوارض جانبی کابرگولین می‌تواند شامل سرگیجه، سردرد، تهوع و افت فشار خون باشد. مصرف با دوز بالا می‌تواند خطر عوارض جانبی را افزایش دهد و باید به دقت توسط پزشک کنترل شود. مهم است که قبل از تغییر دوز دارویی با پزشک معالج خود مشورت کنید تا ایمنی را تضمین کنید. تغییرات ناگهانی در دوز دارویی می‌تواند عوارض جدی به دنبال داشته باشد، بنابراین مشورت با پزشک بهترین راه است. اگر نگران سطح پرولاکتین یا سایر مسائل مرتبط با باروری هستید، بهتر است این موضوع را با پزشک خود به اشتراک بگذارید. موفق باشید و همیشه زیر نظر پزشک خود عمل کنید.