آیا کودک من دوباره باید ختنه شود؟

با سلام
فرزند پسرم هفت ماهه هست و در سه ماهگی پیش دکتر عبدالله زاده ختنه شد.ولی الان بعد از چهار ماه هنوز روی کلاهک آلتش پوست هست جوری که انگار اصلا ختنه نشده و اندازه آلتش هم خیلی کوچیک هست.در ضمن پسر من در اوایل سوراخ بطن قلب داشت که خداروشکر الان بسته شده و کمی هم تپل هست که الان نزدیک ۱۱ کیلو میباشد.میخوام بدونم الان برای آلتش ما باید چیکار کنیم ؟آیا باید مجدد ختنه بشه؟

-1

طول آلت نوزادان متفاوت است و در مواردی که طول آلت کم باشد ممکن است بعد از ختنه آلت داخل غلاف خود فرو برود و دیده نشود که این حالت معمولا طبیعی است و به مرور زمان با توجه به رشد آلت برطرف میشود اما جهت حصول اطمینان بهتر است توسط پزشک متخصص معاینه بشود جهت اطلاعات بیشتر میتوانید به وبسایت ذیل مراجعه کنید: www.khatneh.ir

دکتر امیر بهتاش امیری

متخصص کودکان و نوزادان (اطفال)ختنه نوزاد
دکتر امیر بهتاش امیری
1

با سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین اطفال یا اورولوژی مراجعه فرمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

اگر پس از ختنه، پوستی در سر برجاست، ممکن است این پوست اضافی باشد که باید توسط پزشک بررسی شود. در مورد اندازه آلت تناسلی, عوامل مختلفی در این مورد تاثیرگذار است. اگر نگران اندازه آن هستید, بهتر است مسئله را با پزشک خود مطرح کنید. همچنین درباره وزن کودک, تپل بودن یا چاقی طبیعی است تا حدودی ولی باید مطمئن شوید که این چاقی بیش از حد نیست و باعث مشکلات سلامتی نمیشود.

ختنه یک جراحی کوچک است که معمولاً از نظر پزشکی یک بار کافی است. در مواردی نادر، نیاز به بررسی مجدد و ختنه ترمیمی وجود دارد. در شرایطی که به نظر می‌رسد پوست کافی از روی سر آلت برداشته نشده یا پوست اضافی باقی مانده دلیل بر لزوم ختنه مجدد نیست. تغییرات در اندازه و شکل آلت ممکن است ناشی از رشد طبیعی یا افزایش وزن کودک باشد. اما در صورتی که نگرانی‌هایی درباره عفونت، انسداد یا عملکرد طبیعی آلت وجود دارد، باید با پزشک متخصص اطفال یا جراح اورولوژ مشورت کنید. وی می‌تواند پس از معاینه حضوری یا با بررسی تصاویر، دقیق‌تر توصیه کند که ختنه مجدد ضروری است یا خیر. کودک شما با وزن 11 کیلوگرم و سابقه بستن سوراخ قلب، احتمالاً نیاز به پیگیری دقیق و معاینه حضوری دارد. هر تصمیمی باید پس از مشاوره‌ کامل با پزشک کودک و بر اساس معاینه و ارزیابی تخصصی گرفته شود.