پرش عضلات در عضلات صورت خطرناک است؟ به هیچ وجه نباید نگران باشید تحت نظر متخصص روانپزشک باشید. با سلام نگران نباشید .بهتر است توسط متخصص مغزواعصاب ویزیت شوید. سلام به شما. در واقع علائم شما انعکاس دهنده اضطراب شماست. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد..

عضلات , پرش , صورت

با سلام، حدود دو سال پیش بعد از یک دوره عفونت تیرویید دچار پرش عضلات در اندامهام ران ساق پا بازو کمر و. شدم بهد از مدتی تقریبا در اندامها متوقف و در پلکم بیشتر سمت راست ظاهر شد بعد زبانم بیشتر نوک و کناره سمت چپ حتی لب پایین وبالا هر دو سمت، ویزیت متخصص شدم مشکلی نداشتم ام ار ای هم دادم نرمال بود سابقه اضطراب درمان نشده دارم و وسواس فکری هم دارم ایا باید منتظر بیماری بدی باشم؟

3
0

پرش عضلات در عضلات صورت خطرناک است؟ عضلات , پرش , صورتبه هیچ وجه نباید نگران باشید تحت نظر متخصص روانپزشک باشید

0

پرش عضلات در عضلات صورت خطرناک است؟ عضلات , پرش , صورتبا سلام نگران نباشید .بهتر است توسط متخصص مغزواعصاب ویزیت شوید

0

پرش عضلات در عضلات صورت خطرناک است؟ عضلات , پرش , صورتسلام به شما. در واقع علائم شما انعکاس دهنده اضطراب شماست. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

پرش عضلات به عنوان یک علامت زیبومندی معمولاً ناشی از خستگی، استرس، ورزش شدید یا حتی اختلالات خواب می‌باشد. اما در برخی موارد، ممکن است نشانه‌ای از اختلالات نورولوژیک یا عضلانی-اسکلتال باشد. با توجه به سابقه اضطراب و وسواس فکری شما، ممکن است پرش عضلات شما به عوامل روانی و استرس مرتبط باشد. با این حال، برای اطمینان بیشتر و استثنای هر بوع شدید، توصیه می‌شود که با پزشک متخصص مشورت کنید و از انجام آزمون‌های الزامی برای تشخیص درست استفاده کنید. نگرانی بیش از حد و اضطراب برای شما ضرورت مراجعه به متخصص روانشناسی را نیز دارد.