کم اشتهایی نوزاد نسبت به غذا؟

با عرض سلام و خسته نباشید .
دختر من ۸ ماهه و ۲۱ روزشه وزنش ۷۸۰۰ قبلا مشکل رفلاکس و کولیک داشت که رفع شد الان مشکلش اینه که نسبت به غذا کم اشتها شده و روزی یک یا نهایتا دو وعده با هزار ترفند و مکافات میخوره و خیلی اب همراه غذا میخوره ولی شیر رو خیلی خوب میخوره لثه هاش هم ورم کردن و درد داره و صورتش خیلی خارش داره و موقع شیر خوردن و در حال خواب خیلی سرش و کتفش عرق میکنه در حدی که بیدار میشه بلوزش رو باید عوض کنم میشه برا این دو مورد راهنماییم کنین ممنون میشم .

0

سلام . افزایش تعریق در کودکات مشکل شایعی است و اغلب موارد از نظر جسمی و معاینه مشکلی یافته نمیشود تغدیه اصلی کودک تا سن یکسالگی با شیر میباشد. میتوانید از مکمل زینک برای افزایش اشتهای کودک استفاده کنید .

دکتر فرناز محامدی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر فرناز محامدی
0

سلام تغذیه اصلی تا یکسالگی باید شیر مادر باشه اول باید شیر بدین وبعدش از غذای کمکی در حدی که تمایل داره بهش بدین شما هممولتی ویتامین میدین هم قطره ویتامین د که مقدارش زیاد میشه تا سن دوسالگی همون قطره م.لتی ویتامین 25قطره روزانه کافیه در مورد تعریق میتونه طبیعی باشه البته اگه تعریق خیلی زیاده بهتره از نظر اختلالات تیروئید بررسی بشه

دکتر مجتبی منتصری

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر مجتبی منتصری
0

سلام یکی از عواملی که ممکن است موجب بی اشتهایی کودک شود، دندان درآوردن است. در این زمان ممکن است کودک بیشتر به خوردن غذاهای مایع و نرم مانند سوپ یا پوره علاقه داشته باشد یا اینکه غذاهایی که نیاز به گاز زدن و جویدن دارند مثل سیب زمینی یا هویج پخته یا نان را ترجیح دهد. شاید هم در این شرایط کودک تنها غذاهای سرد مثل میوه، شیر را قبول کند. در هر حال بهتر است زیاد به او سخت نگیرید و غذاهایی را که بیشتر به آنها تمایل دارد در اختیارش قرار دهید. در عوض پس از گذشتن این دوره سعی کنید غذاهای مغذی تری برایش تهیه کنید. اب کمتری همراه باغذا بدهید تاازسیری سریع جلوگیری شود. تا پایان سال اول 70 درصد انرژی مورد نیاز کودک از شیر و 30 درصد آن توسط غذا تامین می شود.

دکتر مریم برومند

متخصص کودکان و نوزادان (اطفال)بورد تخصصی اطفال از دانشگاه تهران
دکتر مریم برومند
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

با سلام، دلایلی برای کم اشتهایی نوزاد شما ممکن است عبارتند از: وجود درد یا تزریق در لثه‌ها که باعث ورم و درد شده است، احتمال عفونت در حلق یا دهان، احساس خستگی، اضطراب یا خارش، یا حتی عوارض جانبی بعضی از داروها. برای رفع ورم لثه‌ها و درد، می‌توانید از سرد کردن لوازم آهنی و ماساژ دهن به نوزاد استفاده کنید. برای کاهش خارش صورت، استفاده از محصولات مرطوب‌کننده و ضد خشکی می‌تواند مفید باشد. در صورت ادامه مشکل اشتها، حتما به پزشک مراجعه کرده و مشکل را بررسی کنید تا درمان مناسب اعمال شود.