علت لکنت زبان ناگهانی در دو سالگی چیست؟ باسلام خیلی نگران نباشید به این مشکل توجه نکنید به کودک خود نگویید چرا این جوری حرف میزنی درست صحبت کن.سعی کن بی توجه باشید .در اکثر مواقع بدون درمان خاصی بر طرف می شود .اگر جدیدا استرس یا مشکلی پیش امده ان را برطرف کنید .در نهایت اگر مشکل برطرف نشد به یک گفتار درمان مراجعه کنید. سلام، سن کودک شما برای نگرانی در این مورد خیلی کم است، سعی کنید محیطی آرام و بدور از تنش و دعوا مابین والدین و یا اطرافیان فراهم کرده، و حساسیت و عکس العمل نسبت به نحوۀ تکلم فرزندتان نشان ندهید، برای فراگیری نحوۀ صحیح فرزندپروری با مشاور کودک و خانواده مشورت کنید، موفق باشید. سلام به شما. معمولا در لکنت یک زمینه اضطرابی و گاه یک عامل تنش زای اخیر نقش دارند. این عامل می بایست شناسایی و کنترل شود. محیط خانواده می بایست آرام و امن و دور از تنش باشد. در طی بازی و نقاشی فرصت مناسبی است که کودک نگرانی های خود را بیان نماید. در کنار این موارد همه اعضای خانواده باید سبک گفتارشان را تغییر دهند. به نحوی که کاملا شمرده و آرام صحبت کنید و بدون شتاب. این باعث می شود که کودک تان نیز این نوع صبحت کردن را الگوبرداری کند و از عجله بپرهیزد. در صورتی که این موارد نتیجه بخش نبود لازم است به همکاران فوق تخصص روانپزشکی کودک مراجعه شود و در کنار آن گفتاردرمانی نیز موثر خواهد بود.. با سلام احتمال وجود یک استرس به شکل خاصی رخ داده و موجب این لکنت شده. به یک روان شناس کودک مراجعه کنید.. با سلام و و قت بخیر. نگران نباشید؛ علی رغم این مهم که گاهی درمان طولانی خواهد شد؛ لیکن؛ لکنت قابل درمان است. گاهی لکنت علل زمینه ساز محیطی دارد که لازم است شناسایی و کنترل شوند. اضطراب خود را به کودک انتقال ندهید؛ با جملاتی همچون آرامتر صحبت کن، فقط کار را خرابتر خواهید کرد؛ خسته به نظر نرسید و به کودک فرصت بدهید تا جمله خود را کامل کند (جمله او را کامل نکنید). سعی کنید به کودک القا کنید که هیچ نیازی نیست که لکنت خود را پنهان کند و یا از آن خجالت بکشد. سن کودک کم است و معمولا بصورت خود به خود هم مشکل مرتفع میشود اما در صورت تداوم مشکل؛ به گفتاردرمانگر متخصص مراجعه بفرمایید..

لکنت , زبان , میکرد

با سلام پزشکان محترم .
من دختر ۲ ساله ای دارم که خیلی خوب صحبت میکرد و ناگهانی لکنت زبان یا گرفتگی زبان گرفت مثلا ما ما ما بعد مامان میگه رو حرف کلمات تکیه میکنه.
نمیدونم چرا اینطوری شده.

5
0

علت لکنت زبان ناگهانی در دو سالگی چیست؟ لکنت , زبان , میکردباسلام خیلی نگران نباشید به این مشکل توجه نکنید به کودک خود نگویید چرا این جوری حرف میزنی درست صحبت کن.سعی کن بی توجه باشید .در اکثر مواقع بدون درمان خاصی بر طرف می شود .اگر جدیدا استرس یا مشکلی پیش امده ان را برطرف کنید .در نهایت اگر مشکل برطرف نشد به یک گفتار درمان مراجعه کنید

0

علت لکنت زبان ناگهانی در دو سالگی چیست؟ لکنت , زبان , میکردسلام، سن کودک شما برای نگرانی در این مورد خیلی کم است، سعی کنید محیطی آرام و بدور از تنش و دعوا مابین والدین و یا اطرافیان فراهم کرده، و حساسیت و عکس العمل نسبت به نحوۀ تکلم فرزندتان نشان ندهید، برای فراگیری نحوۀ صحیح فرزندپروری با مشاور کودک و خانواده مشورت کنید، موفق باشید

0

علت لکنت زبان ناگهانی در دو سالگی چیست؟ لکنت , زبان , میکردسلام به شما. معمولا در لکنت یک زمینه اضطرابی و گاه یک عامل تنش زای اخیر نقش دارند. این عامل می بایست شناسایی و کنترل شود. محیط خانواده می بایست آرام و امن و دور از تنش باشد. در طی بازی و نقاشی فرصت مناسبی است که کودک نگرانی های خود را بیان نماید. در کنار این موارد همه اعضای خانواده باید سبک گفتارشان را تغییر دهند. به نحوی که کاملا شمرده و آرام صحبت کنید و بدون شتاب. این باعث می شود که کودک تان نیز این نوع صبحت کردن را الگوبرداری کند و از عجله بپرهیزد. در صورتی که این موارد نتیجه بخش نبود لازم است به همکاران فوق تخصص روانپزشکی کودک مراجعه شود و در کنار آن گفتاردرمانی نیز موثر خواهد بود.

0

علت لکنت زبان ناگهانی در دو سالگی چیست؟ لکنت , زبان , میکردبا سلام احتمال وجود یک استرس به شکل خاصی رخ داده و موجب این لکنت شده. به یک روان شناس کودک مراجعه کنید.

0

علت لکنت زبان ناگهانی در دو سالگی چیست؟ لکنت , زبان , میکردبا سلام و و قت بخیر. نگران نباشید؛ علی رغم این مهم که گاهی درمان طولانی خواهد شد؛ لیکن؛ لکنت قابل درمان است. گاهی لکنت علل زمینه ساز محیطی دارد که لازم است شناسایی و کنترل شوند. اضطراب خود را به کودک انتقال ندهید؛ با جملاتی همچون آرامتر صحبت کن، فقط کار را خرابتر خواهید کرد؛ خسته به نظر نرسید و به کودک فرصت بدهید تا جمله خود را کامل کند (جمله او را کامل نکنید). سعی کنید به کودک القا کنید که هیچ نیازی نیست که لکنت خود را پنهان کند و یا از آن خجالت بکشد. سن کودک کم است و معمولا بصورت خود به خود هم مشکل مرتفع میشود اما در صورت تداوم مشکل؛ به گفتاردرمانگر متخصص مراجعه بفرمایید.