در زمان عصبانیت چگونه رفتار مناسب میتوان داشت؟

سلام ، وقتی در حق یکی از عزیزانم ناحقی میشه خیلی عصبی و ناراحت میشم چندوقتی هست که بهتر میتونم خودم رو کنترل کنم، مثلا وقتی تلاش های کاری خانوادم یا خودم در جامعه نادیده گرفته میشه یا با همه ی تلاش برای کسب روزی حلال اما باز آرزوها و موارد کوچیک تحقق پیدا نمیکنه،چجوری میتونم به جای عصبانیت طرف مقابل رو آروم کنم؟

0

با سلام دوست عزیز همه ما در زندگی باید ها و نبایدها یی داریم که شکل قانون بخودش می گیره و هر چه ما از این باید ها بیشتر داشته باشیم بیشتر مستعد خشم و عصبانیت می شویم در صورتی که این بایدها انتظار و توقع ماست از خودمان ، اطرافیانمان و جهان مان و حکم قانون طبیعی ندارد. برای تجربه احساس آرامش بیشتر ، بهتر است هر جا احساس خشم کردیم ببینیم که چه باید ی در ذهن ما می گذرد و ان باید را به خوب بود، یا بهتر بود، تبدیل کنیم .

دکتر محمد وطن خواه

مشاور و متخصص روانشناسی
دکتر محمد وطن خواه
0

با سلام. عصبانیت و خشم یک احساس طبیعی در انسان است که نباید آنرا با پرخاشگری اشتباه گرفت. برای کنترل خشم و عدم پرخاشگری میتوانید از یک مشاور برای تمرین روشهای رفتاری کنترل خشم و یا رواندرمانی شناختی رفتاری کمک بگیرید و اگر علائم شما به قدری شدید است که اختلال در روابط بین فردی ویا عملکرد شغلی و اجتماعی ایجاد میکند و یا اختلال در خواب و خوراک یا غیره هم دارید ممکن است به درمان همزمان دارو هم نیاز باشد. برقرار باشید.

دکتر لیلا خیرخواه

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر لیلا خیرخواه
0

سلام اگر فک میکنید که واکنش های خشم و عصبانیت خارج از کنترل است و احتمال اسیب به روابط جود دارد میتواند از مشاوره ها و درمان های شناختی رفتاری برای مدیریت خشم کمک بگیرید و همچنین درمان های دارویی موثری نیز برای ان وجود دارد

دکتر سامرند سلیمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر ، زوج درمانگر
دکتر سامرند سلیمی
0

سلام و ادب اگر کنترل خشم ندارید و نمیتوانید تمرین کنید و بهتر باشید باید دارو مصرف کنید

دکتر فاطمه قلی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکدرمان بدون دارو باRtms و نوروفیدبک
دکتر فاطمه قلی پور
0

خشم و عصبانیت می تواند ناشی از موارد زیر باشد: افت قند خون و کمبود ریز و درشت مغذی ها در بدن کم خونی رژیمهای کاهش وزن مشکلات مرتبط با تیروئید ( کم کاری و پرکاری) و مشکلات هورمونی دیگر مانند تغییر هورمونهای دوره بلوغ یا پیش از عادت ماهیانه در خانم ها مصرف محرکهایی مانند کافئین و اختلال مصرف الکل و مواد ویژگی های شخصیتی زودرنج بودن اختلال بیش فعالی نقص توجه اختلالات خلقی مانند افسردگی و و سایر اختلالات روانپزشکی مانند اختلال خواب و جهت بررسی علت و برنامه درمانی مناسب مراجعه به روانپزشک توصیه میشود .

دکتر مجتبی کریمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی
دکتر مجتبی کریمی