علت نفخ شکم همراه با تکرر ادرار چیست؟

سلام مدتی است که دچاردرددرناحیه مثانه وتکررادرار شده ام وبه تازگی نفخ شکم هم پیداکردم ومعده ام هم خوب کارنمیکند و بعضی مواقع هم دچاربی جانی بدن هم میشوم مشکل ازکجاس؟؟

1

نفخ و یبوست مربوط به مشکل تنبلی روده هست که ارتباطی به مشکلات مثانه نداره مگر اینکه هر دو در زمینه عصبی باشه

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
8

سلام وقت بخیر در صورتی که یبوست و علائم نفخ دارید بیشتر مربوط به کم کاری رودهها و عملکرد رودهها هستش همین نفخ شما باعث میشه که فشار داخل شکمی شما بیشتر بشه و باعث کاهش حجم فضای داخلی شکم شما میشه و باعث میشه که فشار بیشتری روی مثانه بیاد حجم مثانه کاهش پیدا بکنه در این صورت دچار تککرر ادرار و دچار بیاختیاری ادرار میشید میشه برای کاهش نفخ و یبوست حتما تخصص گوارش مراجعه بکنید مواد غذایی نفاخ مثل کدو تربچه سبزیجات گازدار مواد کنسروی فست فودها کمتر استفاده بکنید مایعات به مقدار زیادی مصرف بکنید حتما فعالیت فیزیکی و پیادهروی تا میزان نفخ شکم شما کاهش پیدا بکنه و در صورتی که یبوست و نفخ شما بهبود درد میتونید از داروهایی که در این زمینه وجود داره استفاده بکنید

دکتر ساسان خاکپور

متخصص داخلی
دکتر ساسان خاکپور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

نفخ و تکرر ادرار می توانند نشانه های متعددی از اختلالات صحتی باشند، از جمله عفونت دستگاه ادراری، سندروم روده تحریک پذیر، بیماری های متابولیکی مانند دیابت، و یا بیماری های دیگستیوی. برای بررسی دقیق تر آن چه که باعث این علائم شده، باید با پزشک خود تماس بگیرید و توصیه های وی را در مورد تست های آزمایشگاهی و درمان های احتمالی دنبال کنید.

نفخ شکم و تکرر ادرار دو علامت متفاوت هستند که ممکن است مرتبط به یک شرایط پزشکی خاص نباشند. برای درد ناحیه مثانه و تکرر ادرار، التهاب مثانه یا عفونت‌های دستگاه ادراری مطرح است. بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا نمونه‌برداری ادراری و دیگر آزمایش‌های لازم انجام شود. نفخ شکم می‌تواند ناشی از سوء هاضمه، تغییر در رژیم غذایی، استرس یا دیگر مشکلات گوارشی همانند سندرم روده تحریک‌پذیر باشد. مصرف غذاهای پرفیبر، نوشیدن آب کافی و مدیریت استرس می‌تواند به بهبود علائم کمک کند. در صورت بروز بی‌جانی بدن و علائم دیگر، یک ارزیابی جامع پزشکی توسط پزشک عمومی یا متخصص داخلی ضروری است.