زود ناراحت شدنم به چه دلیل است؟

سلام خدمت شما خسته نباشید من ۱۶سالمه مدتیه خیلی احساساتی شدم وباکوچک ترین حرفی ناراحت میشم وگریم میگیره وبسیاراسترس دارم وچهل روزه کلردیازپوکسایدمصرف میکنم بسیارزودرنج شدم وحتی وقتی که عکس دوست های قدیمیم رومیبینم فورا میزنم زیرگریه بااینکه همیشه میبینمشون وقتی مریض میشم بغض گلوم رومیگره ونمیتونم باهیچ کس صحبت کنم سال تحصیلی آینده یازدهم رشته تجربیم به متخصص قلب وعروق شدن علاقه بسیاری دارم وبرای رسیدن به هدفم تلاش زیادی میکنم اما این ها بسیاراذیتم میکنه وتمرکز روی درسهام روازدست دادم چیکارکنم؟

0

با سلام و وقت بخیر. استرس روزمره زمانی که متراکم و مزمن میشود زمینه ساز انواع اختلالات خلقی؛سازگاری و اضطرابی است؛کاهش تمرکز؛افزایش حساسیت؛ تنش در روابط بین فردی هم این دور باطل را تشدید میکند؛پس نیاز دارید یک جایی از این تعامل مخرب را قطع کنید. حتما داروی مصرفی را تحت نظر روانپزشک مصرف کنید و مراجعه حضوری داشته باشید؛ در صورت نیاز درمان استاندارد دارویی و یا تکنیکهای شناختی و رفتاری؛بویژه در حیطه آرمیدگی و ذهن آگاهی با افزایش قدرت انعطاف و سازگاری گذر از شرایط را برای شما آسانتر خواهد کرد.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام حالتی را که تجربه می کنید ممکن است به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی شما و احیانا بلوغ شما باشد. در این سن تغییرات فیزیولوژیکی و ویژگی های خاص روانشناختی مربوط به نوجوانی تا حدوذی طبیعی است. با این حای مصرف قرص با چه منطقی است آیا پزشک برای شما تجویز کرده؟ از مصرف خودسرانه داروهای روانگردان جدا خودداری کنید.برابی بهبود حالتان سعی کنید با روان شناس و یا مشاور صحبت کنی. بنظر مصرف دارو راه حل شما نیست. در کلاس های مهارت های زندگی که در اغلب سرای محله ها برگزار می شود شرکت کنید تاثیر زیادی خواهد داشت.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

شما نیاز به مراجعه به روانشناسی دارید که با رویکرد CBT کار کند .

دکتر دردانه امیری

روانشناسعضو انجمن روانشناسی آمریکا
دکتر دردانه امیری
0

درود بر شما موضوعی درون شما را رنج می دهد ، پیشنهاد می شود به روانشناس مراجعه بفرمایید

امینه رحمت

رواندرمانگر پویشی (ISTDP)زوج درمانگر(...
 امینه رحمت
0

سلام پیرو نظرات ارزشمند همکاران لطفا از داروها تحت نظارت روانپزشک استفاده بفرمایید. و با توجه به سنی که در آن قرار دارید و نشانه هایی که مطرح کردید لطفا حتما از یک روانشناس نوجوان با رویکرد شناختی -رفتاری یا CBTکمک بگیرید . این رویکرد به شما در تنظیم هیجانات و ارتقا مهارتهای زندگی کمک خواهد نمود.

سارا امیریان

روانشناس کودک و نوجوان
 سارا امیریان
0

سلام به شما. علائمی که بیان کردید نشان دهنده ابتلای شما به افسردگی است و توصیه می کنم مراجعه حضوری به روانپزشک را برای تشخیص دقیق و اقدامات درمانی مد نظر قرار دهید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو