آیا رفتارهای تکانه ای همان سادیسم است؟ با درود این رفتارها موجب لذت نمی شوند بلکه باعث کاهش تنش حاصل از افکار می شوند و بنوعی شخص با انجام آنها احساس آرامش می کند. باید با مراجعه به متخصص ریشه تنش از بین برده شود تا احساس انجام چنین رفتارهایی فراهم نگردد.. با سلام رفتارهای وسواسی معمولا علیرغم میل فرد و صرفا جهت کاهش اضطراب انجام می شود و فرد لذتی نمی برد و سعی بر مقاومت در انجام اعمال وسواسی دارد. باسلام وسواس کندن مو جز اختلالات اضطرابی به شمار می ایند که به نوعی باعث کاهش تنش درفرد می شود. لازم است تنش درفرد کم ودرمان شود تا رفتار موکندن برطرف شود. درمان دارویی وروان درمانی همزمان بسیارکمک کننده خواهدبود.. با سلام و وقت بخیر. خیر موکنی ربطی به سادیسم ندارد، لذت کاهش تکانه ها در اختلالات طیف وسواسی از طریق کاهش اضطراب است! موکنی طبق آخرین طبقه بندی ها زیرمجموعه اختلالات وسواسی است. درمان ترکیبی از درمانهای دارویی و رفتاری (کنترل محرک) و پسخوراند زیستی. قبل از هر چیز می بایست منابع اضطراب در منزل؛ همسالان؛ والدین و مدرسه شناسایی شود؛ چون جز عوامل راه انداز رفتار موکنی است. هر گونه فشار و تذکر بیش از حد به کودک؛ با افزایش اضطراب؛ قطعا نتیجه عکس خواهد داد. در بعد رفتاری ابتدا باید تمام موقعیتهای مکانی و راه انداز افزایش تکانه و میل برای کندن در طول یک هفته به دقت شناسایی و یادداشت شود. موقعیتهای تحریک کننده (مثلا جلوی تلویزیون) حذف و یا رفتارهای جایگزین و معکوس طراحی گردد (انقباض و انبساط عضلات؛ مشت کردن دستها؛ استفاده از دستکش؛ شستن ظرف یا هر چیزی که دستها را درگیر نگاه دارد و .). در بعد هیجانی؛ باید با تمارین ذهن آگاهانه به تماشای هیجانها نشست و از بعد رفتاری بویژه ورزش منظم فعالسازی را افزایش داد. واقع بین باشید و حتی موفقیتهای کوچک در کنترل تکانه را تقویت کنید. تعاملات اجتماعی رشد دهنده می بایست هر چه بیشتر شود. کتاب سنجش و درمان اختلال موکنی با رویکرد شناختی رفتاری دکتر قهاری مطالعه شود. تمارین آرمیدگی را به طور منظم انجام دهید : https://drpournikdast.com/%d8%aa%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c-cbt/page/3/.

تکانه , رفتارهای , سادیسم , لذت

باعرض سلام
آیا اختلال های وسواسی و تکانه ای همچون اختلال سادیسم،الزاما با لذت و رضایت همراه هستند؟به عنوان مثال میگویند کسی که رفتارهای تکانه ای مثل مو کندن را انجام میدهد یا دزدی و احتکار میکند از کار خود لذت میبرد ولی من که مثلا دچار این اختلال مو کنی هستم حداقل الان دیگه واقعا هیچ لذتی از اینکار نمیبرم و یک عادت شده،و حتی ناراحتم هستم و دوست دارم ترک کنم این رفتارهای وسواس گونه و کندن مو رو.

4
0

آیا رفتارهای تکانه ای همان سادیسم است؟ تکانه , رفتارهای , سادیسم , لذتبا درود این رفتارها موجب لذت نمی شوند بلکه باعث کاهش تنش حاصل از افکار می شوند و بنوعی شخص با انجام آنها احساس آرامش می کند. باید با مراجعه به متخصص ریشه تنش از بین برده شود تا احساس انجام چنین رفتارهایی فراهم نگردد.

0

آیا رفتارهای تکانه ای همان سادیسم است؟ تکانه , رفتارهای , سادیسم , لذتبا سلام رفتارهای وسواسی معمولا علیرغم میل فرد و صرفا جهت کاهش اضطراب انجام می شود و فرد لذتی نمی برد و سعی بر مقاومت در انجام اعمال وسواسی دارد

0

آیا رفتارهای تکانه ای همان سادیسم است؟ تکانه , رفتارهای , سادیسم , لذتباسلام وسواس کندن مو جز اختلالات اضطرابی به شمار می ایند که به نوعی باعث کاهش تنش درفرد می شود. لازم است تنش درفرد کم ودرمان شود تا رفتار موکندن برطرف شود. درمان دارویی وروان درمانی همزمان بسیارکمک کننده خواهدبود.

0

آیا رفتارهای تکانه ای همان سادیسم است؟ تکانه , رفتارهای , سادیسم , لذتبا سلام و وقت بخیر. خیر موکنی ربطی به سادیسم ندارد، لذت کاهش تکانه ها در اختلالات طیف وسواسی از طریق کاهش اضطراب است! موکنی طبق آخرین طبقه بندی ها زیرمجموعه اختلالات وسواسی است. درمان ترکیبی از درمانهای دارویی و رفتاری (کنترل محرک) و پسخوراند زیستی. قبل از هر چیز می بایست منابع اضطراب در منزل؛ همسالان؛ والدین و مدرسه شناسایی شود؛ چون جز عوامل راه انداز رفتار موکنی است. هر گونه فشار و تذکر بیش از حد به کودک؛ با افزایش اضطراب؛ قطعا نتیجه عکس خواهد داد. در بعد رفتاری ابتدا باید تمام موقعیتهای مکانی و راه انداز افزایش تکانه و میل برای کندن در طول یک هفته به دقت شناسایی و یادداشت شود. موقعیتهای تحریک کننده (مثلا جلوی تلویزیون) حذف و یا رفتارهای جایگزین و معکوس طراحی گردد (انقباض و انبساط عضلات؛ مشت کردن دستها؛ استفاده از دستکش؛ شستن ظرف یا هر چیزی که دستها را درگیر نگاه دارد و .). در بعد هیجانی؛ باید با تمارین ذهن آگاهانه به تماشای هیجانها نشست و از بعد رفتاری بویژه ورزش منظم فعالسازی را افزایش داد. واقع بین باشید و حتی موفقیتهای کوچک در کنترل تکانه را تقویت کنید. تعاملات اجتماعی رشد دهنده می بایست هر چه بیشتر شود. کتاب سنجش و درمان اختلال موکنی با رویکرد شناختی رفتاری دکتر قهاری مطالعه شود. تمارین آرمیدگی را به طور منظم انجام دهید : https://drpournikdast.com/%d8%aa%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c-cbt/page/3/