یبوست نوزاد را چگونه درمان کنیم؟ با سلام. یبوست دوران اوایل شیرخوارگی به دلیل عدم شل شدن اسفنکتر مقعد با اراده شیرخوار، پدیده شایعی است و جای نگرانی نداره ، فقط به نکات زیر توجه کنید: ۱) شیر مادر سهل الهضم ترین شیر برای کودک است، سعی کنید تا آنجا که مقدور است مادر شیر خود را به کودک دهد . همچنین رعایت رژیم محدودیت لبنیات برای مادر و توصیه رژیم ملین برای مادر ، طوریکه اجابت مزاج مادر راحت و روان باشد. ۲) استفاده از انواع شیرخشک ملین که گیگوز جزو آنهاست و درست است. ۳) مایاژ شکم شیرخوار با روغن بچه یا روغن زیتون در جهت عقربههای ساعت و خم و راست کردن زانوی شیرخوار مثل حالت دوچرخه جهت شل شدن مقعد و تسهیل در خروج مدفوع. ۴) می توانید به مقدار فقط نیم سی سی روغن گلیسرین که از داروخانه تهیه کردید به آرامی و با سرنگ در مقعد بریزید که این اصلا عادت به روده یا تنبلی روده نمیدهد و فقط مقعد رو جهت خروج مدفوع لیز میکند. ۵) قطره پروبیوتیک بیولاکت روزی ۵ قطره جهت تنظیم فلور گوارشی کودک . توجه توجه: به هیچ عنوان از شربت منیزیم جهت کودکتان استفاده نکنید ، این ملین برای کودکان بالای دو سال است و برای کودکان زیر دو سال اختلالات الکترولیتی میده ، در صورت لزوم شربت لاکتولوز مطابق دستور پزشک بلامانع است. به هیچ عنوان گوش پاک کن یا هر وسیله دیگر رو وارد مقعد نکنید که موارد شکستن داخل مقعد متعدد گزارش شده است.. اگر دفع در روزهای اول خوب بوده، تیرویید نرماله، وزنگیری خوب بوده و خوب شیر میخوره،جای نگرانی ندارد خوب شیر بدید شکم رو ماساژ بدید پاها رو در شکم خم کنید ، اطراف مقعد رو چرب کنید و گاهی دادن مقدار کمی آب کمک میکنه ولی اصلا نگران دفع نباشید ، به تدریج با تکامل عضلات شکم و روده کم کم مشکل بر طرف میشه و دفع روتین خواهد داشت.

نوزاد , خسته , یبوست

سلام خسته نباشید
پسر من ۴۹ روزه ست شیرگیگوز و روزی یکی دوبار هم شیرمادرمیخوره کولیک و رفلاکس هم داره
الان مشکلش اینه شکمش سفت نیس اما دفع نمیکنه حتی دکتر شریت منیزیم هم داده بازم تا گوش پاککن چرب نذاریم واسش دفع نمیکنه
اینروزا همش از یبوست دلدرد داره جوریکه جیغ میزنه مجبور میشم هر روز گوش پاککن بزارم ضرر نداره؟راهکاردیگه یی هست؟

2
0

یبوست نوزاد را چگونه درمان کنیم؟ نوزاد , خسته , یبوستبا سلام. یبوست دوران اوایل شیرخوارگی به دلیل عدم شل شدن اسفنکتر مقعد با اراده شیرخوار، پدیده شایعی است و جای نگرانی نداره ، فقط به نکات زیر توجه کنید: ۱) شیر مادر سهل الهضم ترین شیر برای کودک است، سعی کنید تا آنجا که مقدور است مادر شیر خود را به کودک دهد . همچنین رعایت رژیم محدودیت لبنیات برای مادر و توصیه رژیم ملین برای مادر ، طوریکه اجابت مزاج مادر راحت و روان باشد. ۲) استفاده از انواع شیرخشک ملین که گیگوز جزو آنهاست و درست است. ۳) مایاژ شکم شیرخوار با روغن بچه یا روغن زیتون در جهت عقربههای ساعت و خم و راست کردن زانوی شیرخوار مثل حالت دوچرخه جهت شل شدن مقعد و تسهیل در خروج مدفوع. ۴) می توانید به مقدار فقط نیم سی سی روغن گلیسرین که از داروخانه تهیه کردید به آرامی و با سرنگ در مقعد بریزید که این اصلا عادت به روده یا تنبلی روده نمیدهد و فقط مقعد رو جهت خروج مدفوع لیز میکند. ۵) قطره پروبیوتیک بیولاکت روزی ۵ قطره جهت تنظیم فلور گوارشی کودک . توجه توجه: به هیچ عنوان از شربت منیزیم جهت کودکتان استفاده نکنید ، این ملین برای کودکان بالای دو سال است و برای کودکان زیر دو سال اختلالات الکترولیتی میده ، در صورت لزوم شربت لاکتولوز مطابق دستور پزشک بلامانع است. به هیچ عنوان گوش پاک کن یا هر وسیله دیگر رو وارد مقعد نکنید که موارد شکستن داخل مقعد متعدد گزارش شده است.

0

یبوست نوزاد را چگونه درمان کنیم؟ نوزاد , خسته , یبوستاگر دفع در روزهای اول خوب بوده، تیرویید نرماله، وزنگیری خوب بوده و خوب شیر میخوره،جای نگرانی ندارد خوب شیر بدید شکم رو ماساژ بدید پاها رو در شکم خم کنید ، اطراف مقعد رو چرب کنید و گاهی دادن مقدار کمی آب کمک میکنه ولی اصلا نگران دفع نباشید ، به تدریج با تکامل عضلات شکم و روده کم کم مشکل بر طرف میشه و دفع روتین خواهد داشت

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

یبوست نوزاد می‌تواند به دلیل مصرف شیر گوز و روزی یکی دوبار شیر مادر، کولیک و رفلاکس ایجاد شود. برای درمان یبوست، می‌توانید از روش‌هایی مانند افزایش مصرف آب، تغذیه متنوع با میوه‌ها و سبزیجات، ماساژ شکم و استفاده از داروهای معمولی یا طبیعی استفاده کنید. اگر مشکل شکم سفت بوده و دفع نداشته، مشاوره با پزشک متخصص برای تعیین دلیل و درمان مناسب توصیه می‌شود. برای کاهش کولیک و رفلاکس نیز می‌توان از تغییرات در تغذیه مادر، خوراک نوزاد و روش‌های آرامش‌بخش برای نوزاد استفاده کرد. استفاده مکرر از گوش پاک‌کنی بدون مشورت پزشکی ممکن است منجر به آسیب دهنده شدن گوش باشد، بنابراین توجه به مشکلات نوزاد و مشاوره با پزشک برای انتخاب راهکار مناسب الزامی است.