ازارجنسی در دوران کودکی رو چجور فراموش کنم؟

سلام من زمانی که بچه بودم خیلی خونه ی یکی از فامیلا میرفتم و با پسرش بازی میکردم و پسرش بارها از روی لباس خودش رو به من نزدیک میکردو
اما بعدها دیگه خونشون نرفتم ولی الان مجبورم که باهاشون رقت امد کنم و هروقت میبینمش حس بدی پیدا میکنم و اون انگار که هیچ کاری نکرده و به روی خودش نمیاره ولی من مدام حس ترس و بد دارم چجور مشکلمو حل کنم چجور وقتی اون شخص رو میبینم باهاش رفتار کنم ؟

5

سلام،اجباری در رفت و آمد ندارید.وحتی ممکن هست شرایط تعرض به شما برای اون شخص ایجاد شود.چه الزامی در رفت و آمد هست.حتما با یک روانشناس مشورت کنید

دکتر سید شجاع الدین نمازی

متخصص قلب - فشار خون ، واریسعضو انجمن قلب اروپا
دکتر سید شجاع الدین نمازی
2

درمان آسیب های ناشی از تعرض جنسی فقط با جلسات رواندرمانی و تجربه احساساتتون نسبت به اتفاق رخ داده است.

علیرضا باقری

روانشناس بالینی
 علیرضا باقری
1

سلام برای حل مشکل نیاز به رواندرمانی دارید

دکتر زهره فیض آبادی

دکترای تخصصی طب سنتی ایرانیطب سوزنی و حجامت
دکتر زهره فیض آبادی
0

عزیزم شما در دوران کودکی دچار تروما شدید و باید درمان بگیرید . درمان eft بهتون کمک می کنه.

مهرآفرین عطار حداد

روان شناسدرمانگر متمرکز بر هیجان(eft)
 مهرآفرین عطار حداد
0

سلام لطفا با روانشناس و روانپزشک صحبت کنید

دکتر مریم السادات هاشمی

متخصص زنان و زایمان
دکتر مریم السادات هاشمی
0

سلام. دوست عزیز آزارهای جنسی در دوران کودکی منجر به شکل گیری طرحواره ها در فرد می شود . و طرحواره ها نیاز،به درمان دارند. شناسایی اینکه چه طرحواره ای در شما شکل گرفته ، نیاز به جلسات مشاوره تخصصی روانشناختی دارد. این مشکل قطعا قابل درمان است ، مشروط بر اینکه جلسات درمانی خود را تا انتها ادامه دهید بنابراین توصیه اکید می کنم حتما به روانشناس طرحواره درمانگر مراجعه کنید.

معصومه بامدادی نژاد

روانشناس و مشاورروان درمانگر - زوج درمانگر - مشاوره خ...
 معصومه بامدادی نژاد
0

سلام و نور. شما دچار PTSD (ترومای پس از حادثه وحشتناک) شده اید برای رفع حتما با روانشناس کانکت بشین. ولی برای رفت و آمد لزومی نداره رفت و آمد کنین میتونین قطع کنین

محسن نقی زاده

روانشناس بالینیدانش آموخته ICEEFT کانادا
 محسن نقی زاده
0

با سلام اگر اون فرد در آن زمان بالغ نبوده و کودک بوده رفتارش از روی شهوت نبوده و مسلما قصد تعرض جنسی در اون نبوده و حاصل کنجکاوی کودکانه یا تقلیدهای ناخودآگاه فرد از رفتارهای دیده شده بوده ضمن اینکه حتما به روانشناس مراجعه میکنید بدونید که لزوما شما قربانی یک تعرض جنسی نیستید. در ضمن هر مراوده آزار دهنده ای به هر دلیلی انجامش درست نیست

دکتر محمد نوری

متخصصص و جراح کلیه و مجاری ادراری و ن...
دکتر محمد نوری
0

اگر دیدن اون آدم شما رو آزار بهتره تا جای ممکن ازشون فاصله بگیرید . و مراجعه به روانشناس هم میتونه بهتون کمک کنه تا این احساسات بدی که دارید تجربه میکنید کمتر بشه .

زهرا خیری

روانشناس و روان درمانگر
 زهرا خیری
0

سلام خدمت شما. میتونم درک کنم که یاداوری خاطرات ابیوز جنسی چقدر سخته و همراه خودش حس شرم و گناه را بهمراه میاره. ولی بدونید شما برای ان اتفاقات مقصر نیستید و احتمالن به دلیل غفلت مراقبین این اتفاق افتاده .خشمی که از طرف مقابل دارید کاملن طبیعیست خیلی بهتره ان خاطرات و احساسات درکنار ادم امن مرور و بازبینی بشه. فراموشی اتفاقات گذشته امکان پذیر نیست . میتونید به خودتان جلسات تراپی را هدیه بدید که از این به بعد رنج ان اتفاقات را کمتر باخودتان حمل کنید .

زهرا نادری

روانشناس و مشاورطرحواره درمانگر- مشاور خانواده
 زهرا نادری
-2

سلام . بهتره فعلا رفت و آمد نداشته باشید . فراموشی این موضوع سخت هست و نیاز به روان درمانی و جلسات مشاوره دارد جهت حل مشکل به روانشناس مراجعه کنید .

دکتر سمانه سعیدی راد

متخصص قلب و عروق
دکتر سمانه سعیدی راد
0

سلام دوست عزیز باتوجه به اینکه شماهر دو کودک بودید این نمیتونه ابیوز جنسی بوده باشه و درخصوص اینکه این خاطرات ازارتون میده نیاز به مشاوره با روانشناس وروااندرمانی دارید

ملکه عباس پور

روانشناس بالینیخانواده درمانگر . زوج . فردی و نوجوان
 ملکه عباس پور
0

درود. عزیزم شما به خاطر مراقبت نامناسب والدین وضعیت بدی را تجربه کردید ولی احتمالا با توجه به این که بیان کردید ایشان هم بازی شما بودند پس حدودا هم سن بوده اید و ایشان هم در دوران کنجکاوی جنسی کاری را کرده و تجاوز جنسی محسوب نمی شود. کما اینکه خودتان هم تا مدتی رفت و آمد داشتید و بعد قطع کردید. الان با شروع رفت و آمد با آن شخص خاطرات شما یاداوری شده و حس گناه و گیجی و شرم را تجربه می کنید. چه بسا چنین حسی را طرف مقابل هم تجربه می کنید. بهتره ارتباط با او را قطع کنید و خودتان را ور شرایطی قرار ندهید که با ایشان مواجه بشوید چون احتمالا ایشان هم همین حس را تجربه می کنند و برایشان سوال هست که آیا شما به خاطر دارید یا ندارید . توصیه می کنم حتما به روان شناس مراجعه کنید تا برای درمان آثار تروما کمک بگیرید. قطعا حالتان پس از تکمیل دوره درمان خیلی بهتر خواهد شد.

سپیده بارانی

روان شناس بالینیهیپنوتراپیست
 سپیده بارانی
0

با سلام،تجارب این چنینی در کودکی بسیار سخت و تلخ خواهد بود،از این که این اتفاقات براتون افتاده و چنین احساسی رو داشتید،متاسفم.هر حسی رو که درحال تجربه اون هستید رو پذیرا باشید و به خودتون حق بدید.اگر میتونید فاصله بگیرید اگر نه و مجبور به رفت و آمد هستید،حد و مرز خودتون رو نگه دارید تا کمتر اذیت بشید.اما در مورد نکته دوم این احساسات و خاطره ها فراموش نمیشن،ذهن از اون ها عکس گرفته و حفظ کرده چون تون اون لحظه نیازی در شما تامین نشده،اما اگر این احساسات پردازش بشن در محیطی امن باز گو بشن و دوباره تجربه بشن از بار روانی اون ها کم میشه و ذهن کم کم اون ها رو به آرشیو میفرسته،اکر امکانش رو داری برای جلسات تراپی اقدام کن،که بدون شک بهتون کمک میشه.

مریم کاظمی

روانشناس و مشاورطرحواره درمانگر ، مشاور خانواده
 مریم کاظمی
0

سلام شما با توجه به آزار جنسی، دچار استرس پس از حادثه شدید و چون در حال حاضر براتون آزاردهنده است. از همراهی روانشناس جهت درمان بهره بگیرید

فرزانه حکم آبادی

روانشناس و مشاور
 فرزانه حکم آبادی
0

سلام تجربیات کودکی میتواند گاها دردناک باشد حتی اگر فقط شیطتنهای کودکانه بوده ولی باعث رنجش شما شده

دکتر مریم روستایی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر مریم روستایی
3

سلام. متاسفم که چنین تجربهای داشتید. احساسات شما کاملا قابل درک هستند و مهم است که به آنها توجه کنید. در اینجا چند راهکار برای کمک به شما در مواجهه با این وضعیت پیشنهاد میکنم: ۱:صحبت با یک متخصص: مشاوره با یک روانشناس یا رواندرمانگر میتواند به شما کمک کند تا احساسات خود را بهتر درک کنید و راههای موثری برای مدیریت آنها پیدا کنید. ۲:مواجهه با ترسها: سعی کنید به تدریج با ترسهای خود مواجه شوید. این کار میتواند شامل صحبت کردن با فرد مورد نظر در حضور یک شخص ثالث یا در محیطی امن باشد. ۳:تمرین تکنیکهای آرامشبخش: تکنیکهای تنفس عمیق، مدیتیشن و یوگا میتوانند به کاهش استرس و اضطراب کمک کنند. ۴. تقویت اعتماد به نفس: سعی کنید روی نقاط قوت خود تمرکز کنید و اعتماد به نفس خود را تقویت کنید. این کار میتواند به شما کمک کند تا در مواجهه با فرد مورد نظر احساس قدرت بیشتری کنید. ۵:حمایت از دوستان و خانواده: با دوستان و خانواده خود صحبت کنید و از حمایت آنها بهرهمند شوید. آنها میتوانند به شما کمک کنند تا احساس تنهایی نکنید. ۶:مرزگذاری: اگر احساس میکنید که نمیتوانید با فرد مورد نظر به راحتی برخورد کنید، سعی کنید مرزهای خود را مشخص کنید و به آنها پایبند باشید. به یاد داشته باشید که شما تنها نیستید و کمکهای حرفهای و حمایتهای اجتماعی میتوانند به شما در این مسیر کمک کنند.

دکتر مهدی قاسمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک و روانکاو
دکتر مهدی قاسمی
0

با سلام حتما به روانشناس مراجعه نمایید. با طرحواره درمانی می توان بازوالدینی انجام داد.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
0

با درود؛ این موارد برای خیلی از دختر بچه ها و حتی پسر بچه ها پیش می اید، این موارد تجاوز جنسی نیستند. بیشتر کنجکاوی های جنسی و تقلید اند با این شخص مواجه نمی شوید از احساسات خودتان دوری می کنید، احساسات بد خود را ببینید ، حتما مضطرب می شوید، اما برای همیشه محو می شود. نه اینکه از آن فرد دور شوید ، همه ما احساسات بد تجربه می کنیم اگر با آن مواجه شویم و توان تحمل فشار روانی ناشی از انرا داشته باشیم فشار کم می شود، اما دست آورد آن این است که ؛ سیستم ایمنی روانی شما تقویت می شودو به مرور از حساسیت آن کاسته می شود، درست مانند آنکه هر چه بدن را بیشتر ورزش دهید قوی تر می شود.

امینه رحمت

روان شناسعضو انجمن روان شناسی امریکا
 امینه رحمت