آیا احتمال adha در فردی که کودکی آرام داشته وجود دارد؟

سلام پسر ۱۸ساله ای دارم که مدتی است دروغ میگوید بی هدف وقتش را تلف میکند. به چند مشاور مراجعه کردیم نتیجه ای نگرفتیم به یک روانپزشک مراجعه کردیم فرمودند که ایشان adhd داشته واز کودکی باید درمان میشده وحدود سه ماهی است برایش دارو تجویز کرده ولی من وپدرش شاهد تغییر خاصی در عملکردش نیستیم راهنمایی بفرمایید

0

با سلام و وقت بخیر. بیش فعالی کودکی ممکن است با کمی تغییرات در علائم به بزرگسالی منتقل شود اما در مورد موارد مذکور بهتر است با همکاران روانشناس مشورت داشته باشید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام حتی اگر پسرتان دچار بیش فعالی هم باشد دروغگویی و اتلاف وقت علامت بیش فعالی نیست و باید ارزیابی دقیق روانشناختی شود به خصوص که می فرمایید این مسائل مدتی است آغاز شده است ممکن است دلیل خاص بیرونی داشته باشد

دکتر الهام اسبقی

روانشناسمدرس دانشگاه
دکتر الهام اسبقی
0

دروغگویی در نوجوانان به سه شکل اتفاق می افتد: 1. حذف حقیقت 2. تحریف حقیقت به شکل گفتن نیمی از حقیقت 3. دستکاری کردن حقیقت صرف نظر از اینکه نوجوان شما به چه دلیل دروغ می گوید و از کدام یک از شیوه های بالا استفاده می کند، شما در برابر دروغگویی او چاره ای ندارید جز اینکه: 1. ابتدا خوب گوش کنید، سپس واکنش نشان دهید 2. متهم نکنید؛ زیرک باشید و غیر مستقیم عمل کنید مهمترین اصل در برخورد با یک نوجوان، حفظ ارتباط با نوجوان است و از آنجا که اتهام بستن(درست یا غلط) یا سختگیری های بی مورد، این ارتباط را قطع می کند، مطلقا توصیه نمی شود.

مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده طلیعه مهر

مریم محمودی مهر - مشاور پیش از ازدواج...مدرس دانشگاه و کارگاه های آموزشی
مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده طلیعه مهر
0

سلام به شما. در صورتی که پیامدهایی در وضعیت سلامت روان فرزند شما در اثر ابتلا به اختلال بیش فعالی - نقص توجه در دوره کودکی او ایجاد شده باشد، درمان ممکن است نیاز به زمان بیشتری جهت ایجاد بهبودی و نیز اقدامات درمانی دیگر همچون روان درمانی خواهد داشت.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو