روش آموزش دفاع از خود به کودک چیست؟ با سلام دفاع کردن به صورت زدن طرف مقابل کار خوبی نیست باید به او یاد بدهید در صورت اسیب از مکان دور شوند و از بزرگتر کمک بخواهند. با سلام و وقت بخیر. اول توجه داشته باشید که بسیاری از خصوصیات رفتاری کودکان تابع ژنتیک و متغیرهای زیستی و با ثبات قابل توجهی در طول عمر میباشد؛ یعنی باید تا حدودی تفاوتهای فردی کودکان را پذیرفت و انتظارات تغییر را تعدیل کرد. البته این به معنای عدم امکان تغییرات نیست! 1.گاهی عدم تمایل کودک به شرکت در تعاملات و به اصطلاح سکوت یا فرار در جمع؛ به علت عدم توانایی در مهارتهایی همچون ابراز وجود و . است؛ برای تقویت این گونه مهارتها باید تعاملات کودک را تا حد ممکن افزایش دهید؛ کلاسهای ورزشی؛ تفریحی و . 2.در خانه در قالب بازی و یا داستان؛ مهارتهای ارتباطی را با کودک تمرین کنید، گاهی خودتان به عنوان یک فرد جراتمند نقش بازی کرده و در مرحله بعد این نقش را به کودک محول کنید؛ خواندن داستانهایی با قهرمانان جراتمند با موقعیت مشابه سنی؛ از حیث الگوگیری مفید میباشد. 3.تا حد امکان به او مسئولیتهای جدید بدهید و او را حتی در صورت پیشرفتهای کوچک بصورت کلامی و یا غیرکلامی تشویق و تقویت کنید. 4.او را با محیطهای جدید آشنا کنید البته لازم است قبل از ورود به محیط جدید کمی به کودک توضیح بدهید و در صورت امکان یک بازدید اولیه داشته باشید. 5.مهمانی های خانودگی و رفت و آمد با دوستان همسن را به حداکثر برسانید (میشه ازش خواست تا یک قصه کوتاه رو برای دوستانش تعریف کنه و جایزه بگیره). 6.البته مراقب قلدری همسالان نیز باشید. ضعف او را به صورت برچسب دائمی به او گوشزد نکنید!!! صبر داشته باشید و به هیچ وجه بویژه در نقطه ضعف کودک او را با همسالان مقایسه نکنید!!! 7.خودتان الگوی کمرویی نباشید؛ وقتی با کودک تنها هستید با او مکررا صحبت کنید. از او راجع به مسائل مورد علاقه اش سوال کنید؟ و یا از او بخواهید داستانهایی کوتاه را فی البداهه و با صدای بلند بخواند و هر تلاش او را در این راستا تقویت کنید. 8.کودک را در کلاسهای رزمی ثبت نام کنید و داستانهایی از قهرمانانی که مسیر قهرمانی و قدرت را پله پله طی کرده اند برایش بخوانید. 9.هیچ وقت کودک را بخاطر ضعفهایش سرزنش نکنید و روشهایی را برای مدیریت بحران و کمک خواستن از بزرگترها به هنگام تنش را به او در قالب بازی و نقش یاد دهید.. سلام به شما. مساله ای که در این مورد باید به آن توجه داشته باشید اعتماد به نفس کودکتان است. وقتی اعتماد به نفس مناسبی در فرزند شما شکل نگرفته باشد در برابر هر رفتاری خود را آسیب پذیر می بیند و احساس ناتوانی می کند. این که اعتماد به نفس مناسبی در فرزند شما باشد لازمه و قدم اول در رفع این مساله است. قدم بعدی آموزش این نکته است که در برابر این رفتار سایر کودکان مانع شود و از آنها بخواهد که این رفتار را متوقف کنند و در صورت نیاز دست آنها را بگیرد و از یک بزرگتر کمک بخواهد..

دفاع , آموزش , روش

سلام پسرم تازه وارد۴سالگی شده که اصلا بلد نیست از خودش دفاع کنه مدام بچهایی که ازش کوچیکترن اونو میزنن و خودش فقط گریه میکنه هرچقدم بش بگم ازخودت دفاع کن انجام نمیده اصلا وقتی بچه ای اونو بزنه نمیدونه چکار کنه واقعا دیگه کلافه شدم پزشکان عزیزم راهنماییم کنید وقتی هم خواسته ای داره یا چیزی بخواد میترسه جلو جمع بگه یا بلندشه اون چیز و برداره ؟؟من هم به اون کودکی که پسرم و میزنه میگم نزن کار بدیه اصلا حرف گوش نمیدن؟

3
0

روش آموزش دفاع از خود به کودک چیست؟ دفاع , آموزش , روشبا سلام دفاع کردن به صورت زدن طرف مقابل کار خوبی نیست باید به او یاد بدهید در صورت اسیب از مکان دور شوند و از بزرگتر کمک بخواهند

0

روش آموزش دفاع از خود به کودک چیست؟ دفاع , آموزش , روشبا سلام و وقت بخیر. اول توجه داشته باشید که بسیاری از خصوصیات رفتاری کودکان تابع ژنتیک و متغیرهای زیستی و با ثبات قابل توجهی در طول عمر میباشد؛ یعنی باید تا حدودی تفاوتهای فردی کودکان را پذیرفت و انتظارات تغییر را تعدیل کرد. البته این به معنای عدم امکان تغییرات نیست! 1.گاهی عدم تمایل کودک به شرکت در تعاملات و به اصطلاح سکوت یا فرار در جمع؛ به علت عدم توانایی در مهارتهایی همچون ابراز وجود و . است؛ برای تقویت این گونه مهارتها باید تعاملات کودک را تا حد ممکن افزایش دهید؛ کلاسهای ورزشی؛ تفریحی و . 2.در خانه در قالب بازی و یا داستان؛ مهارتهای ارتباطی را با کودک تمرین کنید، گاهی خودتان به عنوان یک فرد جراتمند نقش بازی کرده و در مرحله بعد این نقش را به کودک محول کنید؛ خواندن داستانهایی با قهرمانان جراتمند با موقعیت مشابه سنی؛ از حیث الگوگیری مفید میباشد. 3.تا حد امکان به او مسئولیتهای جدید بدهید و او را حتی در صورت پیشرفتهای کوچک بصورت کلامی و یا غیرکلامی تشویق و تقویت کنید. 4.او را با محیطهای جدید آشنا کنید البته لازم است قبل از ورود به محیط جدید کمی به کودک توضیح بدهید و در صورت امکان یک بازدید اولیه داشته باشید. 5.مهمانی های خانودگی و رفت و آمد با دوستان همسن را به حداکثر برسانید (میشه ازش خواست تا یک قصه کوتاه رو برای دوستانش تعریف کنه و جایزه بگیره). 6.البته مراقب قلدری همسالان نیز باشید. ضعف او را به صورت برچسب دائمی به او گوشزد نکنید!!! صبر داشته باشید و به هیچ وجه بویژه در نقطه ضعف کودک او را با همسالان مقایسه نکنید!!! 7.خودتان الگوی کمرویی نباشید؛ وقتی با کودک تنها هستید با او مکررا صحبت کنید. از او راجع به مسائل مورد علاقه اش سوال کنید؟ و یا از او بخواهید داستانهایی کوتاه را فی البداهه و با صدای بلند بخواند و هر تلاش او را در این راستا تقویت کنید. 8.کودک را در کلاسهای رزمی ثبت نام کنید و داستانهایی از قهرمانانی که مسیر قهرمانی و قدرت را پله پله طی کرده اند برایش بخوانید. 9.هیچ وقت کودک را بخاطر ضعفهایش سرزنش نکنید و روشهایی را برای مدیریت بحران و کمک خواستن از بزرگترها به هنگام تنش را به او در قالب بازی و نقش یاد دهید.

0

روش آموزش دفاع از خود به کودک چیست؟ دفاع , آموزش , روشسلام به شما. مساله ای که در این مورد باید به آن توجه داشته باشید اعتماد به نفس کودکتان است. وقتی اعتماد به نفس مناسبی در فرزند شما شکل نگرفته باشد در برابر هر رفتاری خود را آسیب پذیر می بیند و احساس ناتوانی می کند. این که اعتماد به نفس مناسبی در فرزند شما باشد لازمه و قدم اول در رفع این مساله است. قدم بعدی آموزش این نکته است که در برابر این رفتار سایر کودکان مانع شود و از آنها بخواهد که این رفتار را متوقف کنند و در صورت نیاز دست آنها را بگیرد و از یک بزرگتر کمک بخواهد.