داروهای تجویزی برای اضطراب شدید و خودبیمارانگاری؟ سلام. افکاری که شما را نگران عوارض و دچارتردید دررمهارت پزشک کرده ایت ناشی از اضطراب شماست که قرارست درمان شود. کاهش فشار درصورت وجود و ثابت شدن با دستگاه فشار سنج اگر زیر 10 باشد باید با مصرف روزانه 12 لیوان مایعات و افزایش نمک غذا اصلاح شود. درمان مناسب است. با پرشک معالج خود درتماس باشید.. سلام، جای نگرانی نیست. داروها ایمن است، اگر مشکلی با مصرف داروها بود حتما با پزشکتان مشورت کنید تا تغییراتی در سیستم درمانی شما ایجاد کند.. سلام به شما. داروهای تجویز شده برای مشکل شما مناسب هستند و لازم است روند درمان را تحت نظر ایشان طی کنید. در این اختلا ل فرد با مشاهده هر علامت کم اهمیتی دچار نگرانی راجع به ابتلا به بیماری های جدی می شود و این در او ایجاد اضطراب و تنش می کند و نتیجه این اضطراب بروز علائم جسمی خواهد بود که به نوبه خود در تشدید تنش نقش دارد و این سیکل معیوب به شکل مداوم ادامه و تشدید می یابد. لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا با اقدامات درمانی لازم این سیکل معیوب متوقف شود و سطح اضطراب شما کاهش یابد. در کنار آن انجام تمرینات تنفسی و ریلکسیشن و ذهن آگاهی نیز برای شما مفید خواهد بود. سعی کنید بخصوص علائمی که دچار می شوید را در اینترنت جستجو نکنید. چرا که این کار باعث تشدید مشکل شما می گردد. در کنار این مساله باید از مراجعه به پزشک های متعدد نیز بپرهیزید و باید یک روانپزشک را انتخاب نمایید و درمان را به دقت تحت نظر ایشان پیش ببرید.. سلام بر شما داروهای تجویزی ایمن و مناسب است با روانپزشکتان در ارتباط باشید. با سلام خدمت شما درمان مناسب است و آن را تحت نظر روانپزشک معالج ادامه دهید. برای کنترل بهتر علایم نیاز به ویزیت در فواصل منظم و تنظیم داروها وجود دارد. مصرف هر دارویی احتمال بروز عوارض را دارد، که شدت و نوع آن می تواند در افراد مختلف متفاوت باشد، ولی عدم درمان مناسب اضطراب و سایر اختلالات روانپزشکی می تواند آسیب بیشتری در عملکرد فرد و یا سلامت جسمی او داشته باشد..

اضطراب , تجویزی

با سلام مدتی قبل دچار اضطراب بسیار شدید شده بودم و هم چنین خودبیمارانگاری و اضطراب سلامت و ترس از مرگ دارم به روانپزشک مراجعه کردم و برام کلونازپام۱ یک چهارم در روز و اس سیتالوپرام۱۰ روزی یک عدد(البته به تدریج) تجویز کردن
آیا به نظر شما متخصصین حاذق تجویز این داروها درست بوده؟
به شدت از عوارض داروها خصوصا کلونازپام نگرانم آیا عوارض شدیدی دارد؟ (بنا به تجربه سایرین از عارضه گیجی شدید حتی در دوز پایین)
من عموما فشارم پایین هست که پزشک مطلع نبودن ممکنه برام مشکل ساز بشه؟!

5
0

داروهای تجویزی برای اضطراب شدید و خودبیمارانگاری؟ اضطراب , تجویزیسلام. افکاری که شما را نگران عوارض و دچارتردید دررمهارت پزشک کرده ایت ناشی از اضطراب شماست که قرارست درمان شود. کاهش فشار درصورت وجود و ثابت شدن با دستگاه فشار سنج اگر زیر 10 باشد باید با مصرف روزانه 12 لیوان مایعات و افزایش نمک غذا اصلاح شود. درمان مناسب است. با پرشک معالج خود درتماس باشید.

0

داروهای تجویزی برای اضطراب شدید و خودبیمارانگاری؟ اضطراب , تجویزیسلام، جای نگرانی نیست. داروها ایمن است، اگر مشکلی با مصرف داروها بود حتما با پزشکتان مشورت کنید تا تغییراتی در سیستم درمانی شما ایجاد کند.

0

داروهای تجویزی برای اضطراب شدید و خودبیمارانگاری؟ اضطراب , تجویزیسلام به شما. داروهای تجویز شده برای مشکل شما مناسب هستند و لازم است روند درمان را تحت نظر ایشان طی کنید. در این اختلا ل فرد با مشاهده هر علامت کم اهمیتی دچار نگرانی راجع به ابتلا به بیماری های جدی می شود و این در او ایجاد اضطراب و تنش می کند و نتیجه این اضطراب بروز علائم جسمی خواهد بود که به نوبه خود در تشدید تنش نقش دارد و این سیکل معیوب به شکل مداوم ادامه و تشدید می یابد. لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا با اقدامات درمانی لازم این سیکل معیوب متوقف شود و سطح اضطراب شما کاهش یابد. در کنار آن انجام تمرینات تنفسی و ریلکسیشن و ذهن آگاهی نیز برای شما مفید خواهد بود. سعی کنید بخصوص علائمی که دچار می شوید را در اینترنت جستجو نکنید. چرا که این کار باعث تشدید مشکل شما می گردد. در کنار این مساله باید از مراجعه به پزشک های متعدد نیز بپرهیزید و باید یک روانپزشک را انتخاب نمایید و درمان را به دقت تحت نظر ایشان پیش ببرید.

0

داروهای تجویزی برای اضطراب شدید و خودبیمارانگاری؟ اضطراب , تجویزیسلام بر شما داروهای تجویزی ایمن و مناسب است با روانپزشکتان در ارتباط باشید

0

داروهای تجویزی برای اضطراب شدید و خودبیمارانگاری؟ اضطراب , تجویزیبا سلام خدمت شما درمان مناسب است و آن را تحت نظر روانپزشک معالج ادامه دهید. برای کنترل بهتر علایم نیاز به ویزیت در فواصل منظم و تنظیم داروها وجود دارد. مصرف هر دارویی احتمال بروز عوارض را دارد، که شدت و نوع آن می تواند در افراد مختلف متفاوت باشد، ولی عدم درمان مناسب اضطراب و سایر اختلالات روانپزشکی می تواند آسیب بیشتری در عملکرد فرد و یا سلامت جسمی او داشته باشد.