نرمی حنجره یا لارنگومالاسی در نوزادان؟ لارنگومالاسی ( نرمی حنجره ) در اکثر موارد با افزایش سن بهبود پیدا می کند . در حدود ۶-۸ ماهگی بیشترین علایم را دارد وکم کم تا ۲ سالگی از بین می رود در زمان غذا دادن و نیم ساعت پس از ان بهتر است فرزند خود را در حالت نشسته کامل یعنی بالا تنه به زمین عمود باشد نگه دارید ، حتما اروغ کودک را ارام بگیرید یک بسته پودر اسموپرازول داخل ۱۰ سی سی اب حل کنید صبح ناشتا نیم ساعت قبل از شروع تغذیه و ۱۲ ساعت بعد ۵ سی سی ازین محلول به کودک بدهید مواد عذایی نبابد ابکی باشند بلکه خمیری شکل باید باشند از دادن مواد غذایی اسیدی مثل اب پرتغال ، گوجه ، مواد تحریک کننده پرهیز کنید بهتر است تشک کودک سفت باشد و برعکس بقیه بچه ها که به پشت می خوابند روی شکم البته با تشک سفت ! که فرو نمیرود بخوابد و در حالت شیب باشد یعنی سر بالاتر از پایین تنه باشد می توانید از همکاران گفتاردرمان که اموزش بلع هم در بیماری های حلق و حنجره می دهند مشاوره بگیرید.

حنجره , نرمی , لارنگومالاسی

سلام ببخشید نرمی حنجره در نوزادان تقریبا کی خوب میشود؟آیا دارویی هست که استفاده بشه؟

1
0

نرمی حنجره یا لارنگومالاسی در نوزادان؟ حنجره , نرمی , لارنگومالاسیلارنگومالاسی ( نرمی حنجره ) در اکثر موارد با افزایش سن بهبود پیدا می کند . در حدود ۶-۸ ماهگی بیشترین علایم را دارد وکم کم تا ۲ سالگی از بین می رود در زمان غذا دادن و نیم ساعت پس از ان بهتر است فرزند خود را در حالت نشسته کامل یعنی بالا تنه به زمین عمود باشد نگه دارید ، حتما اروغ کودک را ارام بگیرید یک بسته پودر اسموپرازول داخل ۱۰ سی سی اب حل کنید صبح ناشتا نیم ساعت قبل از شروع تغذیه و ۱۲ ساعت بعد ۵ سی سی ازین محلول به کودک بدهید مواد عذایی نبابد ابکی باشند بلکه خمیری شکل باید باشند از دادن مواد غذایی اسیدی مثل اب پرتغال ، گوجه ، مواد تحریک کننده پرهیز کنید بهتر است تشک کودک سفت باشد و برعکس بقیه بچه ها که به پشت می خوابند روی شکم البته با تشک سفت ! که فرو نمیرود بخوابد و در حالت شیب باشد یعنی سر بالاتر از پایین تنه باشد می توانید از همکاران گفتاردرمان که اموزش بلع هم در بیماری های حلق و حنجره می دهند مشاوره بگیرید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

نرمی حنجره یا لارنگومالاسی یک وضعیت معمول در نوزادان است که معمولا تا سن ۲ سالگی خود به طور خودبخود بهبود می‌یابد. از جمله درمان‌های موثر می‌توان به استفاده از بخور داغ، آب، آرام‌بخش‌ها و انجام فعالیت‌های آروم اشاره کرد. درصورت عود بیشتر، مشاوره با پزشک تخصصی حتمی است. لطفا پزشک خود را برای توصیه‌های شخصی‌سازی شما ملاقات کنید.