آیا غذا نخوردن نوزاد و عوق زدنش نشانه نرمی حنجره هست؟ لارنگومالاسی ( نرمی حنجره ) در اکثر موارد با افزایش سن بهبود پیدا می کند . در حدود ۶-۸ ماهگی بیشترین علایم را دارد وکم کم تا ۲ سالگی از بین می رود در زمان غذا دادن و نیم ساعت پس از ان بهتر است فرزند خود را در حالت نشسته کامل یعنی بالا تنه به زمین عمود باشد نگه دارید ، حتما اروغ کودک را ارام بگیرید یک بسته پودر اسموپرازول داخل ۱۰ سی سی اب حل کنید صبح ناشتا نیم ساعت قبل از شروع تغذیه و ۱۲ ساعت بعد ۵ سی سی ازین محلول به کودک بدهید مواد عذایی نبابد ابکی باشند بلکه خمیری شکل باید باشند از دادن مواد غذایی اسیدی مثل اب پرتغال ، گوجه ، مواد تحریک کننده پرهیز کنید بهتر است تشک کودک سفت باشد و برعکس بقیه بچه ها که به پشت می خوابند روی شکم البته با تشک سفت ! که فرو نمیرود بخوابد و در حالت شیب باشد یعنی سر بالاتر از پایین تنه باشد می توانید از همکاران گفتاردرمان که اموزش بلع هم در بیماری های حلق و حنجره می دهند مشاوره بگیرید.

نخوردن , نوزاد , حنجره

سلام . پسرم ۶ ماهش تموم شده غذا بهش میدم فقط عوق میزنه انگار تو گلوش گیر میکنه اصلا چیزی نمیخوره فقط شیر میخوره اونم زیاد نه یبار بردم دکتر گفت احتمالا نرمی حنجره داره ولی سوال من اینه که آیا غذا خوردنش خوب میشه یعنی درمانی داره ؟

1
0

آیا غذا نخوردن نوزاد و عوق زدنش نشانه نرمی حنجره هست؟ نخوردن , نوزاد , حنجرهلارنگومالاسی ( نرمی حنجره ) در اکثر موارد با افزایش سن بهبود پیدا می کند . در حدود ۶-۸ ماهگی بیشترین علایم را دارد وکم کم تا ۲ سالگی از بین می رود در زمان غذا دادن و نیم ساعت پس از ان بهتر است فرزند خود را در حالت نشسته کامل یعنی بالا تنه به زمین عمود باشد نگه دارید ، حتما اروغ کودک را ارام بگیرید یک بسته پودر اسموپرازول داخل ۱۰ سی سی اب حل کنید صبح ناشتا نیم ساعت قبل از شروع تغذیه و ۱۲ ساعت بعد ۵ سی سی ازین محلول به کودک بدهید مواد عذایی نبابد ابکی باشند بلکه خمیری شکل باید باشند از دادن مواد غذایی اسیدی مثل اب پرتغال ، گوجه ، مواد تحریک کننده پرهیز کنید بهتر است تشک کودک سفت باشد و برعکس بقیه بچه ها که به پشت می خوابند روی شکم البته با تشک سفت ! که فرو نمیرود بخوابد و در حالت شیب باشد یعنی سر بالاتر از پایین تنه باشد می توانید از همکاران گفتاردرمان که اموزش بلع هم در بیماری های حلق و حنجره می دهند مشاوره بگیرید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

عوق زدن نوزاد در حین خوردن ممکن است ناشی از مشکلاتی مانند نرمی حنجره باشد. نرمی حنجره یک وضعیت نادر در نوزادان است که ممکن است باعث مشکلات در فرآیند گرفتن غذا شود. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، بهتر است از یک پزشک متخصص کودکان مشورت بگیرید. درمان نرمی حنجره ممکن است شامل تغییرات در رژیم غذایی و در موارد شدیدتر، احتیاج به جراحی داشته باشد. ادامه دادن به ارائه غذاهای مناسب و دریافت راهنمایی‌های پزشکی می‌تواند بهبود وضعیت نوزاد شما را تسریع کند.