علت بلند صحبت کردن کودک چیست؟

باسلام و احترام.پسر ۹ ساله ای دارم که همیشه بی دلیل با صدای بلند صحبت میکنه.با یه تذکر کوچیک در مورد هر مسئله ای مثلا (الان این خوراکی رو نخور یا اینو نپوش )سریع عصبی میشه و گریه و فریاد راه میندازه.منو پدرش خیلی با صبوری و ملایمت باهاش رفتار میکنیم.از اینکه جایی مهمون بشیم یا کسی خونمون بیاد میترسیم و تا جای ممکن هیچ جا نمیریم چون میدونم با رفتار پسرم شرمنده میشیم.چیکار کنیم؟؟؟

3

با سلام برای اینکه پسرتان آرام تر صحبت کند باید با او تمرین کنید. بگویید تنفس عمیق بکشد و با صدای آرامتری حرف بزند. شما و همسرتان هم اینقدر نسبت به ین موضوع حساس نشوید آنقدر که شما اساس می کنید صدای پسرتان ناهنجار است دیگران به این شدت آنرا متوجه نمی شوند. تمرین کردن شیوه صحبت کردن و گفتن اینکه پسرم آرام تر صحبت کن تا خواسته ات را بر آورده کنیم به کمک می کند تا یاد بگیرد شمرده یواش حرف بزند.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
1

با سلام و وقت بخیر. همان طور که آقای دکتر هم به درستی فرمودند؛ آشنایی با شیوه های فرزندپروری راه حل موثری است، لیکن برای شروع به موارد زیر توجه داشته باشید : 1.توجه ناکافی، توجه افراطی، توجه مشروط و توجه منفی همگی از شیوه های سبب ساز لجبازی و پرخاش در کودکان میباشد که سبب ساز اصلی آن سبکهای غلط فرزند پروری است. 2.تفاوتهای فردی کودکان را بپذیرید و انتظارات بیش از حد و مقایسه های تخربیگر را به حداقل برسانید. 3.علل زمینه ای خشم کودک را در ناکامی های محیطی جستجو کنید (مثل تولد فرزند جدید، اختلافات والدین، فشار تحصیلی و یا همسالان قلدر). 4.فراموش نکنید الگوی اصلی کودکان رفتار (و نه گفتار) شماست. 5.از سیکل معیوب ارتباط کلامی (تهدید، تنبیه، تحقیر، نصیحت و امر و نهی دائمی) خارج شوید. 6.انتظارات خود را در قالب دستورالعملهای دقیق و قابل فهم رفتاری به کودک ارائه دهید. 7.با رعایت موارد فوق الذکر و بهره گیری از اصول دقیق تقویت میتوانید، رفتار ناهنجار کودک خود را تا حد قابل توجهی در کنترل.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام فرزندتان نیاز به بررسی از نظر بیش فعالی و همچنین از نظر کودکان نافرمان دارد تا در صورت وحود درمان مناسب نیز انحام شود و همچنین شیوه های فرزندپروری و والدگری نیز در کنار آنها آموزش داده شود.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
3

باسلام و احترام همانطور که همکاران فرمودند سعی کنید الگوی مناسبی برای فرزندتون باشید، علت پرخاشگری را پیدا کنید، فرزندتان را با فرد دیگری مقایسه نکنید، با فرزندتان همدلی کنید و زمان هایی که آرام هست در مورد این مساله گفتگو کنید بیشتر سعی کنید شنونده باشید و از خودش راهکار بخواهید یعنی بهش بگید خوب به نظر خودت باید چیکار کنی که دادزدنت کمتر بشه فکر می کنی که چی میشه اینطوری داد میزنی در صورتی که فرزندتان از شما کمک خواست می تونید باهاش قرار بذارید که من بهت یادآوری می کنم اون موقع بهت می گم عزیزم آروم باش خودتو کنترل کن نفس عمیق بکش سعی کنید تا زمانیکه از شما راهکار نخواست چیزی نگید که حالت نصیحت داشته باشه و خشم پسرتون بیشتر بشه فقط به دنبال برقراری ارتباط بیشتر و نزدیک تر باشید تا بهتون اعتماد کنه و ازتون کمک بخواد

دکتر سمیه محمدتبار

روانشناس کودک ، نوجوان و خانواده
دکتر سمیه محمدتبار
0

سلام. بهتر است از یک روانشناس کودک کمک حضوری بخواهید

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو