رازها و تضادها علم روانشناسی؟ با سلام.وسواس جز نوروز ها طبقه بندی میشود.فرد بیمار به غیر واقعی بودن افکار خود واقف است اما ناگزیر از انجام ان.یعنی بیمار میداند ممکن است افکارش درباره الودگی دست غلط باشد اما مجبور است انجام دهد.اما در سایکوز فرد کاملا اعتقاد دارد که دستهایش الوده است و هیچ گاه با شستن این الودگی پاک نمیشود.شما با هیچ منطقی نمیتوانید این نظر را تغییر دهید.اینجاست که اختلال از مرز وسواس میگذرد و وسواس هذیانی میشود.. با سلام در وسواس فرد تا حدودی از اینکه اختلال دارد آگاه است و از ان رنج می برد ولی در اسکیزوفرنی اینگونه نیست. وسواس بخودی خود منجر به روان پریشی نمی شود.با این حال که گاهی اوقات اختلال بسیار ازارنده ای است.. با سلام در وسواس فرد از وجود افکار مزاحم اطلاع دارد و در برابر این افکار مقاومت می کند، ولی در اسکیزوفرنی مرز واقعیت برای فرد مبتلا مشخص نیست. جهت تشخیص صحیح نیاز به مراجعه به روانپزشک می باشد.. با سلام و وقت بخیر. تفاوت در بینش است؛ یعنی فرد وسواسی نسبت به ماهیت غیرمنطقی تکانه ها بینش نسبی دارد. مثلا همین تفاوت وسواس و اسکیزو در صورتی که به عنوان یک سوال مدتها ذهن ما را درگیر کند؛ ماهیت وسواسی دارد!!!.

رازها , تضادها , علم , وسواس

سلام،و تشکر از پزشکان محترم.علم روانپزشکی مملو از رازها و تضادهاست.مثلا فرد افسرده که روان رنجوری دارد با بررسی های دقیقتر ممکن است افسردگی سایکوتیک داشته باشد.یا افتراق بین اسکیزوافکتیو و اسکیزوفرنی مدت علائم خلقی برجسته میباشد.اما سوالم اینست چگونه وسواس که علائم مشخص افکار تکراری آزاردهنده دارد گاهی به مرز اسکیزوفرنی نزدیک میشود یعنی چگونه ممکن است وسواس به جنون نزدیک شود و کلا چگونه ممکن است وسواس شدید را با اسکیزوفرنی که تفاوت ها دارند تشخیص میدهند یا چگونه علائم منفی اسکیزو را با افسردگی

4
0

رازها و تضادها علم روانشناسی؟ رازها , تضادها , علم , وسواسبا سلام.وسواس جز نوروز ها طبقه بندی میشود.فرد بیمار به غیر واقعی بودن افکار خود واقف است اما ناگزیر از انجام ان.یعنی بیمار میداند ممکن است افکارش درباره الودگی دست غلط باشد اما مجبور است انجام دهد.اما در سایکوز فرد کاملا اعتقاد دارد که دستهایش الوده است و هیچ گاه با شستن این الودگی پاک نمیشود.شما با هیچ منطقی نمیتوانید این نظر را تغییر دهید.اینجاست که اختلال از مرز وسواس میگذرد و وسواس هذیانی میشود.

0

رازها و تضادها علم روانشناسی؟ رازها , تضادها , علم , وسواسبا سلام در وسواس فرد تا حدودی از اینکه اختلال دارد آگاه است و از ان رنج می برد ولی در اسکیزوفرنی اینگونه نیست. وسواس بخودی خود منجر به روان پریشی نمی شود.با این حال که گاهی اوقات اختلال بسیار ازارنده ای است.

0

رازها و تضادها علم روانشناسی؟ رازها , تضادها , علم , وسواسبا سلام در وسواس فرد از وجود افکار مزاحم اطلاع دارد و در برابر این افکار مقاومت می کند، ولی در اسکیزوفرنی مرز واقعیت برای فرد مبتلا مشخص نیست. جهت تشخیص صحیح نیاز به مراجعه به روانپزشک می باشد.

0

رازها و تضادها علم روانشناسی؟ رازها , تضادها , علم , وسواسبا سلام و وقت بخیر. تفاوت در بینش است؛ یعنی فرد وسواسی نسبت به ماهیت غیرمنطقی تکانه ها بینش نسبی دارد. مثلا همین تفاوت وسواس و اسکیزو در صورتی که به عنوان یک سوال مدتها ذهن ما را درگیر کند؛ ماهیت وسواسی دارد!!!