آیا این تصمیممم ناشی از اختلال دوقطبیست؟

من اختلال دوقطبی دارم بنابرتشخیص دو پزشک .من چندوقت پیش خیلی دلم میخواست یه شغل داشته باشم چون درامد همسرم ماهی ۱۰تومنه و خیلی کمه و مستاجریم . به من یک قطعه زمین تجاری ارث رسیده بود من اصرار کردم ب همسرم ک بفروشیم با پولش ماشین خرید و فروش کنیم درحالی ک هیچ سررشته ای نداشتیم و این کارو کردیم و ضرر کردیم . میخواستم بدونم این کارم بخاطر بیماریم بوده ؟

0

درود. تصمیمات پر ریسک در اپیزود مانیایی می تواند بروز داده شود. منتهی برای تشخیص در این زمینه کافی نیست. لازم است اطلاعات دیگری نیز در دسترس باشد. چنانچه توسط روان شناس تشخیص دوقطبی گرفته اید بهتر است برای کنترل این اختلال تحت درمان روان شناس باشید تا عملکرد شما را در زندگی مخال نکند.

سپیده بارانی

روان شناس بالینیهیپنوتراپیست
 سپیده بارانی
0

سلام و نور. چون قبلش سررشته نداشتین،بله میتونم در زمینه تصمیم دوقطبی بزارم.لطفا به روانشناس مراجعه فرمائید

محسن نقی زاده

روانشناس بالینیدانش آموخته ICEEFT کانادا
 محسن نقی زاده
0

با سلام،اگر موارد شبیه این در تاریخچه زندگی شما هست،و هیجان ها در دوره ای قابل تنظیم و کنترل نیستن و منجر به تصمیم هایی میشن که بدون تفکری صورت گرفته،احتمالا تاثیر مشکلی که تشخیص داده شده،باشه

مریم کاظمی

روانشناس و مشاورطرحواره درمانگر ، مشاور خانواده
 مریم کاظمی
0

صرفا به خاطر یک تصمیم نمی شود تشخیص داد. چراکه این موضوع که افراد ممکن است در کارهایی سرمایه گذاری کنند که سررشته و تخصصی ندارند و شکست بخورند زیاد است. اگر تشخیص دوقطبی داده شده سعی کنید ابتدا درمان اصولی نزد روانپزشک و روانشناس بالینی را شروع کنید.

علیرضا باقری

روانشناس بالینی
 علیرضا باقری
0

سلام دوست عزیز اگر شما هم تشخیص دو قطبی گرفته ای و این کارتون با هیجانات بالا و بدون تحقیق و ریسک بالا بوده میشه گفت از علائم مانیک بوده باشه اما برای تشخیص بهتر نیاز هست با روانشناس دیدار داشته باشی

ملکه عباس پور

روانشناس بالینیخانواده درمانگر . زوج . فردی و نوجوان
 ملکه عباس پور
0

سلام و احترام این تصمیم میتونه ناشی از دوقطبی بودن باشه اما افراد زیادی هستند که ممکنه تصمیمات اشتباه زیادی بگیرند به نظرم انقدر خودتان رو سرزنش نکنید و در برابر این اختلال خودتان را ناتوان و مستاصل نبینید بهتره با یک روانشناس پیش برید. وقتی شما از روی هیجانات زیاد تصمیم سریع میگیرید بدون تحقیق و …. پس ممکنه بازهم براتون پیش بیاد

رعنا پشم کار

روانشناس بالینیرواندرمانگر
 رعنا پشم کار
0

سلام و احترام دلایلی که برای شغل داشتین کاملا منطقی بود در حالیکه فردی که دو قطبی کنترل نشده داشته باشه نمی تونه اینقدر منطقی و مستدل صحبت کنه به نظر می رسه اختلال دو قطبی شما کنترل شده هست و صرفا تصمیم شما اشتباهی بوده که هر کسی ممکن هست مرتکب بشه

نجمه فراشیانی

روانشناس و مشاورخانواده
 نجمه فراشیانی
0

سلام . بله میتونه ارتباط داشته باشه بهتره تحت نظر روانشناس و روانپزشک باشید

دکتر سمانه سعیدی راد

متخصص قلب و عروق
دکتر سمانه سعیدی راد
0

درزندگی شخصی هرکسی ممکن هست تصمیمات اشتباه گرفته شود.خوب است قبل ازتصمیمات مهم باچندنفرمشورت کنید

دکتر ساره قاسم پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروان درمانگر فردی و زوج ، سایکوتراپیست
دکتر ساره قاسم پور
0

سلام نه لزومی نداره اصلا به اون برچسب هایی که بهتون زدن دقت نکنید - اگر در روند عادی زندگی تون دچار مشکل میشوید به روان درمانگر متخصص مراجعه کنید.

نرگس صمدی

روانشناس تربیتیدرمانگر کودک، نوجوان و بزرگسال
 نرگس صمدی
0

سلام. دوست عزیز معمولا در فاز مانیا یا شیدایی ، افرادی که مبتلا به دو قطبی هستند ، دست به رفتارهای پر ریسک ، جسورانه و پر خطر می زنند . انجام معاملات سنگین ، چک هاب بلا محل ، خرید و و لخرجی ، همگی در فاز مانیا در افراد دیده می شود .بنابراین علاوه بر تاکید بر مصرف دقیق داروهای تجویز شده ، توصیه اکید می کنم که حتما به روانشناس جهت روان درمانی مراجعه کنید.

معصومه بامدادی نژاد

روانشناس و مشاورروان درمانگر - زوج درمانگر - مشاوره خ...
 معصومه بامدادی نژاد
0

با سلام و درود به هیچ وجه در دوره های شیدایی خود نباید اینچنین تصمیماتی گرفته شود مخصوصا تصمیماتی که در آن بخش تخصصی ندارید برای داشتن حال بهتر همیشه از متخصصین روانشناس کمک بگیرید.

حمیدرضا دامغانی نسب

روانشناس و مشاور
 حمیدرضا دامغانی نسب
0

مهم این است که در پروسه آگاهی و درمان قرار بگیرید

یلدا ذاکری

روانشناس و مشاور
 یلدا ذاکری
0

اختلال دوقطبی میتواند تاثیرات قابل توجهی بر تصمیمگیریهای مالی و رفتاری شما داشته باشد. افراد مبتلا به این اختلال ممکن است در دورههای شیدایی (مانیا) تصمیمات پرخطر و بدون توجه به عواقب آنها بگیرند. این تصمیمات میتوانند شامل سرمایهگذاریهای مالی ناپایدار، خریدهای غیرضروری و یا حتی تغییرات شغلی ناگهانی باشند. در مورد شما، احتمال دارد که تصمیم به فروش زمین و ورود به کسبوکاری که تجربهای در آن نداشتید، تحت تاثیر دورهای از شیدایی بوده باشد. این دورهها میتوانند باعث افزایش اعتماد به نفس و خوشبینی افراطی شوند که ممکن است منجر به تصمیمات مالی پرخطر گردد. مهم است که در چنین شرایطی با پزشک یا رواندرمانگر خود مشورت کنید تا بتوانید راهکارهای مناسبی برای مدیریت این اختلال پیدا کنید. همچنین، داشتن یک برنامه مالی مشخص و مشاوره با افراد متخصص میتواند به شما کمک کند تا تصمیمات بهتری بگیرید.

دکتر مهدی قاسمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک و روانکاو
دکتر مهدی قاسمی