آیا پیاده روی در بارداری مضر است؟

سلام من هفته ۱۹ و ۲ روز هستم جفتم قدامیه و جنین هم بریچ هست میخاستم بدونم پیاده روی و کار کردن برام ضرر داره یا نه؟ و اگ میشه فرق جفت قدامی را بهم میگین

-1

عزیزم پیاده روی و کار کردن به میزان متعادل مشکلی ایجاد نمی کند

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
1

سلام عزیزم پیادهروی به اندازه متعادل اشکالی ندارد جفت در محل های مختلف قرار میگیرد که ممکن است در قدام و یا در خلف و یا جاهای دیگر باشد

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
1

دخترم جفت قدامی کاملا طبیعی محسوب می گردد. پیاده روی روزانه در حد 20 تا 30 دقیقه و فعالیت های بدنی معمول و متعارف بلامانع است.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
-1

سلام خیر جای نگرانی نیست، فعالیت خود را داشته باشید، جفت قدامی یعنی جفت در قدام رحم است و مشکلی ایجاد نمی کند.

دکتر الهام مرادی

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
دکتر الهام مرادی
-2

سلام در صورتی که خونریزی و لکه بینی نداری. پیاده روی برای شما مشکلی ندارد.جفت در قسمتهای مختلفی از رحم ممکن است قرار بگیرد جفت قدامی یعنی در جلوی رحم قرار دارد و طبیعی است.

دکتر بهارک منصوری

متخصص زنان زایمان و نازایی
دکتر بهارک منصوری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

پیاده روی در حد متوسط و با کنترل قابل توصیه است در دوران بارداری - اما همواره با پزشک خود مشورت کنید قبل از شروع هر نوع ورزش جدید. اگر شما باردار هستید و جفت شما قدامی است، یعنی جنین در بخش جلوی رحم قرار گرفته است. این یک وضعیت نسبتا معمول است و معمولا مشکل خاصی ایجاد نمی کند. با این حال، در برخی موارد، این می تواند به خطر سقوط یا زایمان زودرس منجر شود. بنابراین، پیشنهاد می شود در حین فعالیت فیزیکی یا پیاده روی، حس خود را نظارت کرده و با هرگونه ناراحتی، درد یا خستگی غیرمعمول، بلافاصله پزشک خود را ملاقات کنید.

پیاده‌روی به عنوان یک فعالیت بدنی ملایم و ایمن در دوران بارداری توصیه می‌شود، مگر اینکه پزشک معالج شما خلاف آن را بگوید. جفت قدامی به معنای جفتی است که در جلوی رحم قرار گرفته است و به‌تنهایی مانعی برای پیاده‌روی نخواهد بود. جنین در وضعیت بریچ (پاهای جنین به سمت پایین) در هفته ۱۹ و ۲ روز، معمولاً نگران‌کننده نیست، زیرا جنین هنوز فضای کافی برای تغییر وضعیت دارد. با این حال، پیروی از توصیه‌های پزشک شما در این خصوص حیاتی است. شما می‌ توانید با پزشک خود در مورد نوع و میزان فعالیت هایی که برایتان مناسب است، مشورت کنید. همیشه علائم ناراحتی مانند درد، خونریزی یا کاهش حرکات جنین را با پزشک خود در میان بگذارید.