آیا مصرف سبزیجات دربارداری مضر است؟

سلام ببخشید داشتم درمورد مصرف سبزیجات دربارداری مخوندم توی اینترنت. گفته بخورید ولی در آخر نوشته نعناع، ریحان، شاهی، تره ، گشنیز،جعفری همه سقط آور هستند!! بااین اوصاف بهترنیست سبزی خوردن رو حذف کنیم از برنامه غذایی دربارداری؟ حد تعادل چقدر هست که آسیب به جنین نزنه؟

-1

سلام در حد خوردن سبزی خوردن کنار غذا اثر سو ندارد

دکتر الهام مرادی

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
دکتر الهام مرادی
8

با عرض سلام، مصرف سبزیجات در حد معمول و متداول ، نه تنها هیچ مشکلی ایجاد نکرده بلکه اصولا توصیه نیز می گردد. متاسفانه فضای مجازی سرشار از اطلاعات نادرست پزشکی است!

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
-2

سلام عزیزم مصرف تمام مواد غذایی در حد اعتدال در بارداری اشکالی ندارد بر عکس سبزیجات بسیار مفید است

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

سلام در حد اعتدال و در کنار غذا حتما استفاده کنید

دکتر سارا داودی

فلوشیپ نازایی و ای وی افمتخصص زنان و زایمان
دکتر سارا داودی
0

سلام مصرف سبزیجات در حد متعادل در بارداری توصیه می شود

دکتر فرهانه امینی

متخصص زنان و زایمان
دکتر فرهانه امینی
0

عزیزم مصرف متعادل مشکلی ایجاد نمی کند

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

عموما مصرف سبزیجات در دوران بارداری مفید است ولی بخشی از آن ها اگر با میزان به زیادی مصرف شوند می‌توانند سقط را تحریک کنند. سبزیجات مانند نعناع، ریحان، شاهی، تره، گشنیز، و جعفری در میزان زیاد می‌توانند سقط آور باشند ولی مصرف دوره‌ای و معمولی این سبزیجات خطری ندارد. همیشه بهتر است قبل از تغییر رژیم غذایی، با پزشک خود مشورت کنید.

مصرف سبزیجات در دوران بارداری معمولاً مفید است و می‌تواند به بهبود سلامت مادر و جنین کمک کند. سبزیجات سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر هستند که برای سلامتی ضروری‌اند. با این حال، برخی سبزیجات خاص مانند نعناع، ریحان، شاهی، تره، گشنیز و جعفری در مقادیر زیاد ممکن است باعث تحریک انقباضات رحم شوند. اما مصرف این سبزیجات در حد متعادل (مثلاً به عنوان چاشنی در غذا) معمولاً ایمن است و مشکل‌ساز نمی‌شود. بهتر است زنان باردار قبل از ایجاد تغییرات عمده در رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنند تا اطمینان یابند که تغذیه آن‌ها به سلامت جنین آسیبی نمی‌رساند.