قرص کاربامازپین دربارداری وعوارض ان دربارداری؟

سلام من دوروزه بی بی چک زدم مثبت شده دوبارهم تکرارکردم مثبت شده.قرص کاربامازپین۱۰۰روزی۴عددمصرف میکنم.درحال حاضردکترزنان ودکتراعصابم بدلیل شیوع ویروس کرونانیستن ومن به ایشون دسترسی ندارم.الان فقط قرص اسیدفولیک۵میلی گرم وکاربامازپین۱۰۰مصرف میکنم.سابقه یکبارسقط هم دارم.آیابایدقرص دیگه مصرف کنم؟؟؟؟
و اینکه مصرف کاربامازپین چه تاثیری روی جنین خواهدگذاشت؟خیلی ممنون ازاینکه وقتتون رومیذارین خداخیرتون بده

0

سلام عزیزم در مورد قرص های کار با مازپین فقط دکتر اعصاب میتوانند نظر بدهند حتما باید تا دیر نشده مشاوره کنید مراکز درمانی پزشک مقیم دارند آزمایش بارداری BHCGهم علاوه بر بی بی چک بدهید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

با سلام، در صورت تایید قطعی بارداری، در اولین زمان ممکن جهت تصمیم گیری در رابطه با جانشینی یا ادامه ی این دارو با متخصصین اعصاب مشاوره فرمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

سلام، ذکر نکردید به چه علت کاربامازپین مصرف می کنید؟ به دلیل مشکلات کاربامازپین روی بسته شدن طناب نخاعی جنین ( البته نه در همه موارد) پیشنهاد میشود در صورت مسجل شدن بارداری با آزمایش بتا، در صورت امکان دارو عوض شود و جایگزین مناسب آن شروع شود.

دکتر بهاره صباغ ابریشمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمانگر خانواده و مشکلات جنسی
دکتر بهاره صباغ ابریشمی
0

سلام به شما. کاربامازپین در بارداری داروی مناسبی نیست و ریسک ناهنجاری های جنینی را بالا می برد و بنابراین لازم است در اسرع وقت به پزشک تان مراجعه داشته باشید تا داروی شما را به دارویی که در طی بارداری قابل استفاده باشد تغییر دهد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

مصرف کاربامازپین در دوران بارداری ممکن است برای جنین مضر باشد. این دارو معمولاً در دوران بارداری توصیه نمی‌شود؛ زیرا ممکن است عوارض جدی برای جنین ایجاد کند. شما باید بلافاصله با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین راهنمایی از او دریافت کنید. بهتر است داروهای موردنیاز خود را تنها زیر نظر پزشک تجویز کنید. در ضمن، مصرف اسیدفولیک در دوران بارداری بسیار مهم است اما هر تغییری در مصرف داروهایتان حتماً نیاز به مشورت با پزشک دارد. از طرفی، سابقه سقط یکبار نیز نشان‌دهنده نیاز بیشتر به مراقبت‌های خاص در حین بارداری است. بهترین راه حل این است که به زودی با یک پزشک متخصص زنانه مشورت کنید و وضعیت خود را با او به اشتراک بگذارید.