درمان تیک در کودکان چیست؟

سلام پسرم ۵ ساله است .و یک هفته ای است خواهرش دنیا آمده و به شدت حساس شده .از دیروز دچار تیک صوتی شده.صدای خرخر و اهن اهن در میاره.در کل روز.
چاره چیست

0

باسلام، درصورتی که اصوات شامل تیک شود دراثر استرس مثل بدنیا امدن فرزند جدید، می تواند تشدید شود. به غیرازتوجه کافی ومحبت به او، ازسمت مادروپدر واطرافیان، درصورت باقی ماندن علامت، جهت دارودرمانی مراجعه کنید.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
0

با درود علت این مشکل توجه شما و خانواده به نوزاد تازه متولد شده. باید توجه خانواده متمرکز بر او شود مخصوصا توجه شما به عنوان مادر اهمیت بیشتری دارد.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام در صورتی که تیک صوتی فرزندتان تداوم داشت نیاز به درمان توسط روانپزشک می باشد

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

سلام این تیک می تونه به خاطر به دنیا اومدن خواهر کوچیک ترش باشه و اگه به کودک توجه بشه و حس ناامنی اش از بین بره این تیک برطرف میشه اما اگه ادامه پیدا کرد به روانشناس کودک مراجعه کنید.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

سلام طبق نظریه ادلر تولد فرزند دوم معمولا برای فرزند اول همراه با تهدید هست اینکه کودک جایگاه قبلی خود را از دست می دهد بهتر است این روزها بیشتر به فرزند اولتون توجه کنید والدین وقت بیشتری برایش بگذارند مهارتهای فرزند پروری را حتما فرا بگیرید کتاب کودکان خوشبخت را حتما مطالعه بفرمایید اگر با این روشها مشکل صوتی فرزندتان برطرف نشد حتما به متخصص روانپزشک اطفال مراجعه بفرمایید

دکتر فرزانه حاجی زاده

دکترای تخصصی روانشناسی
دکتر فرزانه حاجی زاده
0

با سلام تیک یک رفتار نیمه ارادی است یعنی وقتی فرد تمرکز کند می تواند تیکش را کنترل کند اما زمانی که دچار استرس و اضطراب می شود تیک هم بیشتر می شود. پس وقتی عامل استرس زا تولد فرزند دوم است ممکن است اضطرابی در پسرتان ایجاد کرده باشد مبنی براین که شما توجه کمتری به او داشته باشید و بهتر است در این مدت پدر زمان بیشتری با او صرف کند. در مورد احساساتش با او صحبت کنید و ببیند در ذهن او چه می گذرد. اگر نیاز به کمک داشتید می توانید به روانشناس مراجعه کنید.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
0

با سلام و وقت بخیر. تیک گاهی بر اثر ایجاد یک استرس جدید در محیط زندگی است که باید مدیریت شود. تیک های کودکی معمولا بعد از مدتی خودبخود رفع میشوند. در صورت تداوم مشورت با یک روانشناس کودک الزامی است. https://drpournikdast.com/

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام و وقت بخیر. چند علت عمده برای پرشهای ظریف عضلانی صورت شناخته شده است که میتوان علل فیزیولوژیک؛ خستگی زیاد، (استرس های جدید و اخیر) و کمبود کلسیم را از جمله آنها دانست. علاوه بر دارو درمانی برای بهبود تیکها، روان درمانی نیز بسیار مهم و قابل توجه است. هدف از درمان، حذف کامل تیکها نیست، بلکه میخواهیم احساس ناراحتی فرد کاهش یابد و تیکها نیز تا حدی کنترل شود که تداخلی در زندگی فرد ایجاد نکند. کاهش استرس، درمان بیماریهای همراه با تیک مانند بیشفعالی و وسواس در درمان علائم تیک موثر هستند. همچنین در مواردی که عملکرد فرد به علت بروز تیک عصبی مختل شود، درمان دارویی صورت میگیرد. به زبان ساده باید سبب شناسی به دقت شناسایی و سبب مرتفع شود. https://drpournikdast.com/

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام در صورت تشدید و یا ادامه پیدا کردن علایم، جهت بررسی و درمان مناسب توسط روانپزشک کودک ویزیت شوند.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد