چگونه تیک عصبی درمان می شود؟

باسلام و خسته نباشید شوهر من دچار تیک عصبی می باشد تقریبا هر ده پانزده ثانیه یکبار دماغش را بالا میکشد در مواقع استرس شدیدتر و بعضی مواقع کمتر میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید که راه درمان چیست در ضمن چند بار در مورد مشکلش با خودش صحبت کردم عکس العمل خیلی تندی داشتند با تشکر

0

با درود بر شما. اصرار بر عدم تکرار تیک می تواند موجب تشدید آن بواسطه تحمیل اضطراب بیشتر شود. اگر تیک موجب درد و محدودیت عملکردی یا شرم اجتماعی نیست اصلا لازم نیست درمان شود. در غیر این صورت ترکیبی از دارو درمانی و رفتار درمانی می تواند تا حدی کمک کند ولی باز نتیجه درمان قطعی نیست. برای مشاوره به یکی از همکاران روانزشک مراجعه بفرمایید

دکتر مهدی عبدلی

متخصص اعصاب و روانروان درمانگر - سکس تراپیست
دکتر مهدی عبدلی
0

با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایش آقای دکتر. تیک یا پرش ناگهانی، سریع، غیرارادی، متناوب و تکراری یک عضله، مشکلی با ریشههای عصبی است. البته تیک ممکن است در یک یا چند دسته از عضلات یا یک عضو بدن ظاهر شود. چند علت عمده برای پرشهای ظریف عضلانی صورت شناخته شده است که میتوان علل فیزیولوژیک؛ خستگی زیاد، استرس و کمبود کلسیم را از جمله آنها دانست. علاوه بر دارو درمانی برای بهبود تیکها، روان درمانی نیز بسیار مهم و قابل توجه است. هدف از درمان، حذف کامل تیکها نیست، بلکه میخواهیم احساس ناراحتی فرد کاهش یابد و تیکها نیز تا حدی کنترل شود که تداخلی در زندگی فرد ایجاد نکند. کاهش استرس، درمان بیماریهای همراه با تیک مانند بیشفعالی و وسواس در درمان علائم تیک موثر هستند. همچنین در مواردی که عملکرد فرد به علت بروز تیک عصبی مختل شود، درمان دارویی صورت میگیرد.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام دوست عزیز بهترین راه کاهش تیک در افراد ترکیبی از دارو درمانی و رواندرمانی است

دکتر الهام اسبقی

روانشناسمدرس دانشگاه
دکتر الهام اسبقی
0

سلام برای درمان تیک به طور همزمان هم دارو درمانی هم رواندرمانی میتونه موثر باشه.پیشنهاد میکنم به همکاران روانپزشک یا روانشناس بالینی مراجعه حضوری داشته باشید.

مرکز مشاوره ازدواج و خانواده طلیعه مهر

دکتر فرشاد بهاریدکتری تخصصی مشاوره خانواده - مشاور از...
مرکز مشاوره ازدواج و خانواده طلیعه مهر
0

سلام به شما. تیک از جمله اختلالات روانپزشکی است که با اضطراب و تنش دچار تشدید می شود. معمولا ماهیت مزمن دارد و برای درمان نیاز به مراجعه به روانپزشک است. سعی کنید ایشان را به ماهیت این بیماری آگاه کنید و نحوه بیان تان نیز به گونه ای باشد که حس تحقیر در ایشان ایجاد نکند.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو