پرخاشگری و حساسیت زیاد و احساسات شدید؟

آبجیم ده سالشه و تازه دو ماه میشه که دورههای پریودیش شروع شده. تا قبل از اون زیر نظر پزشک متخصص دارو مصرف میکرد تا ازش جلوگیری بشه. تقریبا یک ماه میشه ک آبجیم اخلاقش بشدت عوض شده. حساس شده و به چیزای کوچیک گیر میده سر چیزای ساده یهو صداش رو میبره بالا و داد میزنه یا یهو سر ی مسئله جزئی کلی گریه میکنه. میخواستم بدونم آیا به خاطر هورمونهاش هست؟

0

درود بر شما. آیا جدیدا اتفاقی افتاده که باعث حساسیت ایشون شده باشه؟ از لحاظ جسمی مورد معاینه قرار گرفتن؟ سلامت جسمی ایشون نرمال هست؟اگه از لحاظ جسمی مساله ندارن باید از لحاظ روحی بررسی بشن. میتونید از روانشناس مشاوره بگیرین

زهرا اقوامی

روانشناس بالینی
 زهرا اقوامی
0

با درود ؛ قطعا تغییرات هورمونی تاثیر گذارند، ضمنا چون خیلی زود دوره پریود شروع شده ممکن است تحت باورهایی که دارد، احساسات ناخوشایندی را تجربه می کند لذا این شرایط بطور نا خواسته او را پرخاشگر کرده است .1: اگر همجنس او هستید اجازه دهید با شما در مورد افکار خود صحبت کند یا با روان شناس ارتباط برقرار کند. 2: اگر این رفتار در زنان خانواده دیده می شود شاید نشانه های سندرم قاعدگی باشد در اینصورت حتما از درمانگر کمک بگیرید

امینه رحمت

روان شناسعضو انجمن روان شناسی امریکا
 امینه رحمت
0

با سلام تغییرات هورمنی در ایشان میتوانند یکی از علل زمینه ساز احتمالی برای تغییرات خلق و ورخاشگری باشند. بهتر است که با روانپزشک در مورد بررسی علل زمینه ای مشورت نمایید

دکتر ندا فرزانه

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکسکس تراپیست ، عضو انجمن ROME FOUNDATI...
دکتر ندا فرزانه
0

باسلام بله میتواند علت ان باشد ولی بهتراست ارزیابی توسط روانپزشک انجام شود تادرصورت بروزافسردگی درمان موثرانجلم شود

دکتر ساره قاسم پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکدرمان دارویی ، روان درمانی فردی و زوج...
دکتر ساره قاسم پور
0

با سلام پرخاشگری دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. از جمله تغییرات هورمونی، مشکلات روانشناختی، یادگیری از الگو، ناتوانی در مدیریت هیجان ها و غیره. که بهتر است مورد ارزیابی دقیق قرار گیرند.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
0

باسلام آره، کاملا ممکنه. تغییرات خلقیای که توصیف کردی خیلی رایجه، مخصوصا تو سالهای اول شروع پریود. تو این دوران، نوسانات هورمونی شدیدی رخ میده که میتونه باعث عصبانیت، گریه، حساسیت بیشازحد یا حتی اضطراب بشه. اگه رفتاراش خیلی شدید یا طولانی شد، خوبه که دوباره با همون پزشک مشورت کنین، چون گاهی نیاز به حمایت بیشتر یا حتی بررسیهای دیگهس. ولی در حالت کلی، چیزی که میگی طبیعی به نظر میرسه.

حمیدرضا دامغانی نسب

روانشناس و مشاور
 حمیدرضا دامغانی نسب
0

سلام.قطعا مصرف داروها و تغییرات هورمونی در تحریک پذیری و عصبی شدن خواهر تون نقش بسزایی دارند.با پزشک مربوطه در میان گذاشته شود.در عین حال باورهای ناسازگار ومشکلات روابطی نیز موجب افزایش تحریک پذیری می شود.توصیه می شود به روانشناس بالینی مراجعه شود.

فتانه خیری پور

روانشناس و مشاور
 فتانه خیری پور
0

با سلام،بله احتمال داره،فقط کنارش باشید به خاطر این تغییرات سعی کنید فقط باهاش همدلی کنید،اجازه بدید حرف بزنه،اما اگر این تغییرات خلقی مداوم بود و روی روابط تاثیر داشت درمان گر کودک و نوجوان می تونن برای تنظیم خلق کمکشون کنند.

مریم کاظمی

روانشناس و مشاورطرحواره درمانگر ، مشاور خانواده
 مریم کاظمی
0

سلام و عرض ادب. تغییرات هورمونی می تونه موجب تغییرات خلقی و حالت های اضطرابی بشه ولی برای اطمینان نیاز هست به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید

دکتر مهدی صحراگرد

دکترای روان شناسیدرمان اضطراب بدون دارو - ترس - پنیک -...
دکتر مهدی صحراگرد
0

سلام دوست عزیز؛ تغییرات خلقی ای که در خواهرت بعد از شروع پریودی دیدی، کاملا میتونه ناشی از تغییرات هورمونی باشه. دوران بلوغ همراه با نوسانات شدید هورمونیست که باعث حساسیت، گریههای ناگهانی، عصبانیت یا زودرنجی میشه. اما وقتی این رفتارها شدت پیدا میکنه یا طولانی میمونه، نشون میده که فشار روانی هم به ماجرا اضافه شده. مراجعه به روانشناس برای خواهرت ضروریه چون یک روانشناس کودک و نوجوان میتونه بهش کمک کنه تا این احساسات رو بشناسه، دربارهشون حرف بزنه و یاد بگیره چطور باهاشون کنار بیاد. روان درمانی مناسب، درمان حمایتی برای نوجوانان هست که به شکل بازی، گفتوگو و آموزش مهارتهای هیجانی انجام میشه. با کمک روانشناس، خواهرت میتونه این دوران حساس رو با آرامش و رشد بیشتر بگذرونه.

معصومه بامدادی نژاد

روانشناس و مشاورروان درمانگر - زوج درمانگر - مشاوره خ...
 معصومه بامدادی نژاد
1

سلام در این مورد نظر روان پزشک را جویا شده و از خدمات مساوره فردی جهت کاهش اضطراب بهره گیرید.

دکتر سیدحمیدرضا سیدمحمدی

متخصص روانشناسیمشاور کودک، ازدواج، تعارض زوجین، شکست...
دکتر سیدحمیدرضا سیدمحمدی