آیا کسی که قوز قرنیه دارد می تواند رانندگی کند؟ سلام. رانندگی و استفاده از چشم ها در کل باعث بدترشدن قوزقرنیه نمیشود. در واقع در صورتی که دید خوبی دارید میتوانید رانندگی کنید. در غیر اینصورت نه تنها خطر برای سلامت خودتان هست احتمال آسیب به دیگران نیز وجود دارد. بعد از لنز سخت اگر نتیجه خوبی نداشت رینگ قرنیه و در صورتی که رینگ قابل انجام نبود پیوند قرنیه پیشنهاد میشود.. سلام دخترم باید معاینه و عکسبرداری چشم انجام بشه ممنون. سلام رانندگی در صورتی که دید خوب با عینک یا لنز سخت دارید منعی ندارد .در صورتی که با لنز سخت دید مناسبی ندارید میتوانید برای مشورت گذاشتن رینگ یا پیوند قرنیه مراجعه نمایید.

قرنیه , قوز , کسی

پزشکان محترم چشم خواهش می کنم جواب دهید؟ آیا کسی که قوز قرنیه دارد می تواند رانندگی کند ؟
آیا کسی که قوز قرنیه دارد می تواند رانندگی کند ؟ واصلا راه درمانی برای اینکار بدون اسیب رساندن به قرنیه وجود داردبه غیر از لنز سخت جدیدترین راه حل که برای طولانی مدت خوب باشد وضرری نداردچیست ؟

3
0

آیا کسی که قوز قرنیه دارد می تواند رانندگی کند؟ قرنیه , قوز , کسیسلام. رانندگی و استفاده از چشم ها در کل باعث بدترشدن قوزقرنیه نمیشود. در واقع در صورتی که دید خوبی دارید میتوانید رانندگی کنید. در غیر اینصورت نه تنها خطر برای سلامت خودتان هست احتمال آسیب به دیگران نیز وجود دارد. بعد از لنز سخت اگر نتیجه خوبی نداشت رینگ قرنیه و در صورتی که رینگ قابل انجام نبود پیوند قرنیه پیشنهاد میشود.

0

آیا کسی که قوز قرنیه دارد می تواند رانندگی کند؟ قرنیه , قوز , کسیسلام دخترم باید معاینه و عکسبرداری چشم انجام بشه ممنون

0

آیا کسی که قوز قرنیه دارد می تواند رانندگی کند؟ قرنیه , قوز , کسیسلام رانندگی در صورتی که دید خوب با عینک یا لنز سخت دارید منعی ندارد .در صورتی که با لنز سخت دید مناسبی ندارید میتوانید برای مشورت گذاشتن رینگ یا پیوند قرنیه مراجعه نمایید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

قوز قرنیه یا کراتوکونوس، بیماری است که در آن قرنیه چشم به تدریج نازک و برآمده می‌شود، موجب خمیدگی نامنظم و تاری دید می‌گردد. امکان رانندگی برای افرادی با این بیماری بسته به شدت عارضه متفاوت است. در موارد خفیف، با استفاده از عینک یا لنزهای تماسی سخت می‌توانند رانندگی‌ کنند، به شرطی که آنها تصحیح کافی دید را ارائه دهند و توسط یک متخصص چشم تجویز شده باشند. برای اطمینان از ایمنی هنگام رانندگی، بهتر است با پزشک معالج صحبت و از تجهیزات تصحیح دید مناسب استفاده کنند. درمان‌های پیشرفته‌تر شامل تقویت قرنیه با روش‌هایی مثل CXL (cross-linking) است که می‌تواند پیشرفت بیماری را کند یا متوقف کند و در نتیجه، برای بسیاری از بیماران، امکان رانندگی را فراهم آورد. اخیراً، انواع جدیدی از لنزها و درمان‌های جراحی نیز موجود است که می‌تواند به بهبود بینایی و کیفیت زندگی بیماران کمک کند.