مو کندن کودک چطور ترک داده شود؟

سلاام من دختر ۹ ساله ای دارم که موهاشو میکنه با توجه به این که تو شهر کوچکی هستیم و امکان رفتن ب شهر دیگه نیست ک دکترمو ببرم تورخدا بگید چیکار میتونم کنم؟؟؟؟یکپیش دکتر بردم گفتن تریکو .داره که اختلال موکنی است و نیاز به مشاوره.من واقعاا هزینه مشاوره ندارم فقطتوسط روانپزشک دارو ضد اصطراب خورده زیاد تاثیری نداره هی مجددمیکنه توروخدا بگید چیکار کنم

0

با سلام و وقت بخیر. طبق آخرین طبقه بندی ها زیرمجموعه اختلالات وسواسی است. درمان ترکیبی از درمانهای دارویی و رفتاری (کنترل محرک) و پسخوراند زیستی. قبل از هر چیز می بایست منابع اضطراب در منزل؛ همسالان؛ والدین و مدرسه شناسایی شود؛ چون جز عوامل راه انداز رفتار موکنی است. هر گونه فشار و تذکر بیش از حد به کودک؛ با افزایش اضطراب کودک؛ قطعا نتیجه عکس خواهد داد. در بعد رفتاری ابتدا باید تمام موقعیتهای مکانی و راه انداز افزایش تکانه و میل برای کندن در طول یک هفته به دقت شناسایی و یادداشت شود. موقعیتهای تحریک کننده (مثلا جلوی تلویزیون) حذف و یا رفتارهای جایگزین و معکوس طراحی گردد (انقباض و انبساط عضلات؛ مشت کردن دستها؛ استفاده از دستکش؛ شستن ظرف یا هر چیزی که دستها را درگیر نگاه دارد و .). در بعد هیجانی؛ باید با تمارین ذهن آگاهانه به تماشای هیجانها نشست و از بعد رفتاری بویژه ورزش منظم فعالسازی را افزایش داد. واقع بین باشید و حتی موفقیتهای کوچک در کنترل تکانه را تقویت کنید. تعاملات اجتماعی کودک می بایست هر چه بیشتر شود. کتاب سنجش و درمان اختلال موکنی با رویکرد شناختی رفتاری دکتر قهاری توسط والدین مطالعه شود.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

باسلام شروع پاسخ درمانی این اختلال نسبتا دیر آغاز میگردد و نیازمند مقدار و دوز بالایی از داروها است،حتما موارد بالا که توسط همکار ارجمند بیان شده را نیز همزمان بکار گیرید.

دکتر شهاب الدین بهرامی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکبورد تخصصی
دکتر شهاب الدین بهرامی
0

با سلام خدمت شما درمان دارویی فرزندتان را زیر نظر روانپزشک حتما ادامه دهید. توجه بیش از حد به این عمل فرزندتان موجب تشدید اضطراب و حالت فوق میشود. ونیز لازم است محیط خانه و خانواده به دور از تنش باشد. ضمن اینکه توصیه های غیر دارویی همکاران محترم که در همین صفحه بیان شده نیز کمک کننده خواهد بود.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
-1

سلام. درمان اضطراب نقش مهمی در کنترل تریکوتیلومانیا دارد. در کنار آن درمانهای غیردارویی نیز موثر خواهد بود

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو