ایا افسردگی دارم؟

سلام، من بعضی وقتا خوشحالم و خوبم، بعضی وقتا یهو و ناخوداگاه حالم بده، غصه میخورم، گریه میکنم، بغض میکنم، بی حوصله و کسل میشم، خواب ندارم یا همش دلم میخواد بخوابم و با کسی حرف نزنم، احساس تنهایی خیلی میکنم، هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه، هیچ جا بجز سرکار نمیرم،با دوستامم برم بیرون که اونم اونها اینقدر مشغله دارن که به زور میشه هماهنگ کرد ولی بعدش دوباره همونجوری میشم، هیچکس بهم اهمیت نمیده ،توجه و محبت نمیکنه، هیچکس دوسم نداره

0

سلام به شما. بله به نظر می رسد که دچار علائم افسردگی هستید. علائمی همچون احساس غمگینی، ناتوانی در لذت بردن، احساس پوچی، ناامیدی، بی انگیزگی، فکر کردن زیاد در مورد مرگ یا حتی خودکشی، کاهش تمرکز، ناتوانی در تصمیم گیری، تمایل به گوشه گیری و انزوا، کاهش انرژی، تغییر در خواب بصورت کاهش یا افزایش، تغییر در اشتها بصورت کاهش یا افزایش، کاهش میل جنسی و از جمله علائم افسردگی هستند که وقتی در کیفیت زندگی یا روابط یا کارکرد شغلی یا تحصیلی فرد اثر نامطلوبی گذاشته باشد نیاز به مداخلات درمانی خواهد داشت که برای این منظور لازم است توسط روانپزشک مورد بررسی و معاینه قرار گیرید تا در صورت لزوم درمان لازم تجویز شود.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

با سلام مواردی که ذکر نمودید دلیل بر افسردگی شما می باشد ولی نیاز به ارزیابی بالینی بیشتری می باشد تا درمان مناسب تری صورت گیرد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

سلام، علائمی که گفتید بیشتر به اختلال افسرده خوی میخورد تا افسردگی. میتونید به روانشناس مراجعه کنید و ارزیابی بشید در صورت وجود هر کدام از این 2 اختلال درمان را شروع کنید. اگر علائم شدید هست در کنارش حتما از همکاران روانپزشک بابت دارو درمانی کمک بگیرید.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

با سلام برای اسم گذاشتن بر حالات بیمار شرح حال کاملتر و یا حتی نیاز به ارزیابی پاراکلینیک می باشد بهتر است توسط همکاران ویزیت شوید

دکتر سید مجید حسینی هوشیار

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر سید مجید حسینی هوشیار
0

با سلام. علائمی که بیان کردید می تواند ناشی از افسردگی باشد که برای بررسی دقیقتر و تشخیص قطعی لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا درمان در صورت نیاز شروع شود.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

با سلام و وقت بخیر. زیاد خود را درگیر نام اختلال نکنید؛ چرا؟؟؟ چون گاهی حتی یک تشخیص برگرفته از مصاحبه بالینی ساختاریافته؛ در جلسات درمانی و دریافت داده های جدید تغییر میکند! اما به جز موارد نادر؛ اصول درمانی هماهنگ است! توجه داشته باشید که در بسیاری موارد؛ نشانگان چند اختلال به صورت همگام بروز میکند. به عبارت دیگر در طبقه بندی های جدید؛ معیار بیش از آنکه کیفی باشد؛ کمی و وابسته به شدت و میزان اختلال در عملکردهاست. چیزی که مشخص است؛ علائم خلقی است و برایش هم درمان دارویی و هم شناختی و رفتاری در دسترس خواهد بود.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست