آیا مصرف قرص پراپرانول با قرص اسسیتالوپرام پرفنازین باهم تداخل دارند؟

سلام. تجویز روانپزشک برای من اینه : اس سیتالوپرام ده فعلا نصف ظهر بعدا یکعدد عصر.
پرفنازین دو صبح نصف و شب نصف.
پوکساید پنج شب نصف.
شما تا چه حد موافقید؟ چون از برخی مطالب راجع به تداخلات و خطرناک بودن اینها میترسم مثلا( پوکساید با پرفنازین).
الان پوکساید و پرانول میخورم بخاطر اضطراب و درد و سنگینی قلب ولی دکتر گفت پرانول رو دیگه نخور و پوکسایدو هم نصف کن نظر شما چیست مشکلی پیش نمیاد؟ چون میدونم نمیتونم قرصهای قبلی رو راحت قطع کنم.
چجوری قرصهام قطع بشن و داروهای جدید اضافه؟

-1

با سلام داروهای مذکور تداخلی با یکدیگر ندارند و نگران نباشید و بهتر است به پزشک خود اعتماد کنید و در صورت بروز هر مشکلی با ایشان مشورت نمایید.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

سلام به شما. آنگونه که روانپزشک شما برای تان داروها را تجویز نموده دقیقا به همان شکل مصرف کنید و نگران نباشید و در اینترنت هم راجع به داروها و عوارض و تداخل های شان سرچ نکنید و هر مساله ای را با پزشکتان در میان بگذارید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر مسعود نامجو
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

سالام. طبق مطالعات انجام شده، تداخل جدی بین مصرف همزمان پراپرانول، اسسیتالوپرام و پرفنازین گزارش نشده است. اما هر سه دارو تاثیرات مرکزی در بدن دارند و می‌توانند با هم تداخل داشته باشند. استفاده همزمان از این داروها باید تحت نظر دقیق پزشک باشد. اگر دکتر پیشنهاد آغاز یا تغییر دارو را کرده است، بهتر است با او در میان بگذارید که نگران از تداخلات دارویی هستید. همچنین، اگر عوارض جانبی شدیدی مانند افزایش ضربان قلب، اضطراب، گیجی یا رفتارهای غیر عادی تجربه کردید، فورا به پزشک خود اطلاع دهید.

مصرف همزمان پراپرانول با سایر داروهایی که توسط روانپزشک شما تجویز شده، می‌تواند خطراتی داشته باشد، به ویژه اگر بدون نظارت پزشک مصرف شوند. پراپرانول ممکن است اثرات آرامبخش پرفنازین را تقویت کند و منجر به افت فشار خون، سرگیجه یا آهسته شدن ضربان قلب شود. با این حال، ترکیب پراپرانول با اسسیتالوپرام در برخی موارد مخصوصاً برای مدیریت اضطراب مورد استفاده قرار می‌گیرد. حتماً قبل از هر گونه تصمیم‌گیری در تغییر یا توقف داروها با پزشک تان مشورت کنید. برای تغییرات در دوز یا جایگزینی داروها، می‌توانید با پزشکتان برنامه‌ای متناسب با شرایطتان تنظیم کنید. در برخی موارد، کاهش تدریجی دوز و افزودن داروهای جدید ممکن است بهترین روش باشد تا از بروز علائم ترک دارو جلوگیری شود.