وسواسم درمان می شود؟ با سلام اساسا درمان وسواس بر مبنای نوع و شدت آن تعیین میشودو با عنایت به مشکلاتی که این بیماریی برای شما ایجاد نموده احتمالا خفیف نیست! به نظر در کنار رواندرمانی(مشاوره) نیاز به دارو هم باشد که البته به معنای خوردن دارو تا آخر عمر نیست!! که اغلب این باور نادرست موجب میشود تا افراد از بیماریی رنج بکشند ولی هیچگاه در صدد درمان نباشند.. با سلام و وقت بخیر. معمولا همراه با وسواس اختلالات همایند زیادی شناسایی میشود که نیازمند مصاحبه بالینی دقیق است، علاوه بر درمانهای دارویی؛ برای وسواس فکری نیز درمانهای کلاسیک و جدید موثری معرفی و کارآزمایی شده است، بویژه در حوزه فراشناختی نتایج قابل توجهی برای این اختلال به دست آمده که میتوانید با شرکت در جلسات درمانی بر این مشکل غلبه کنید.. سلام به شما. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد..

وسواسم , درسی , وسواس

سلام.من وسواس درسی پیدا کردم.واقعا منو از درس خوندن انداخته.امسال کنکور داشتم که به همین خاطر خوب نتونستم درس بخونم.مشکل من بدون دارو حل میشه آیا؟من خودم انواع اقسام روش ها رو امتحان کردم ولی جواب نداد
الان یه سالیه اینجوریم.ولی به دکترمراجعه نکردم چون هیچ کس مشکل منو درک نمیکنه.

3
0

وسواسم درمان می شود؟ وسواسم , درسی , وسواسبا سلام اساسا درمان وسواس بر مبنای نوع و شدت آن تعیین میشودو با عنایت به مشکلاتی که این بیماریی برای شما ایجاد نموده احتمالا خفیف نیست! به نظر در کنار رواندرمانی(مشاوره) نیاز به دارو هم باشد که البته به معنای خوردن دارو تا آخر عمر نیست!! که اغلب این باور نادرست موجب میشود تا افراد از بیماریی رنج بکشند ولی هیچگاه در صدد درمان نباشند.

0

وسواسم درمان می شود؟ وسواسم , درسی , وسواسبا سلام و وقت بخیر. معمولا همراه با وسواس اختلالات همایند زیادی شناسایی میشود که نیازمند مصاحبه بالینی دقیق است، علاوه بر درمانهای دارویی؛ برای وسواس فکری نیز درمانهای کلاسیک و جدید موثری معرفی و کارآزمایی شده است، بویژه در حوزه فراشناختی نتایج قابل توجهی برای این اختلال به دست آمده که میتوانید با شرکت در جلسات درمانی بر این مشکل غلبه کنید.

0

وسواسم درمان می شود؟ وسواسم , درسی , وسواسسلام به شما. وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد.