من باید چیکار کنم؟ با سلام و وقت بخیر. بله بسیاری از موارد ادراکات ما از حرفهای مخاطب همراه با تفسیرهایی است. برای اینکه در زمان بحث آماده پاتک زدن نباشید و تا پایان صحبت مخاطب به دقت گوش کنید. در انتها از ایشان بپرسید که خلاصه ای که من فهمیده ام این است، آیا درست متوجه شدم و به این تکنیک انعکاس (بازخورد) در جهت روشن سازی میگویند.. با سلام حل تعارض در زوجین بایستی بصورت نقطه بهینه ای پیدا شود و هردو احساس برد برد داشته باشند مثلا پارسال عید خونه شما بودیم امسال عید خونه ما در باره برداشت اشتباه را هش سوال پرسیدن است چون برداشت اشتباه بخاطر خطای شناختی قضاوت شتابزده و ذهن خوانی است با سوال پرسیدن مسئله حل میشود و باید احتمالات گوناگون داد مورد بعدی در ارتباط موثر مربوط به گوشدادن فعال هست گوش دادن فعال با قصد مثبت کمک کردن و درک بکنی گوش بدی یاد بگیری مثل درس لذت ببری مثل شنیدن موسیقی خیالات و خطاهای شناختی ذهن خوانی یعنی گوش ندی و تفسیر بکنی بطور ضمنی واصرار داشته باشی مثل فلانی زیاد به مهمانی اصرار نکرد روی اصرار زوم بکنی و برنده شدن در جر و بحث طرف سر جایش بنشانم و گوش نکنی جواب آماده کنی این ها مخل گوش دادن فعال بهترین نوع ارتباط اینست که پیام فرستنده توسط گیرنده همانطور در که فر ستاده شده درک بشود با گوش دادن فعال و نوع شخصیت یعنی تفسیری که می کندوتناسب فرهنگی در بعضی فرهنگها حرف هم را بهتر می توانیم بفهمیم. با سلام و وقت بخیر بانوی گرامی شما در طرح مساله خود دو مورد را مطرح کرده اید ، مشکل برقراری ارتباط صحیح با همسر و پدید آمدن سوتفاهم به دلیل گفتگوی ناکارآمد و احساس نامزدتان در مورد نظر شما نسبت به خانواده ایشان . ممکن است مورد دوم برآیند مشکل اول باشد یعنی برداشتهای اشتباه از خواسته طرف مقابل ، برای رفع این موضوع میبایست گفتگوی سالم را تمرین کنید برای این منظور از کتاب مهارتهای زناشویی نوشته متیو مک کی استفاده نمایید ، اما مورد دوم به بررسی بیشتر نیاز دارد ، آیا همسرتان به بلوغ عاطفی و استقلال روانی رسیده است و توان ایجاد یک زندگی مستقل با کمک شما و جدا از خانواده خودش را در عین حفظ پیوند عاطفی با آنها را داراست یا آنکه به آنها وابستگی شدید عاطفی دارد . در صورت وجود مورد دوم حتما به زوج درمانگر مراجعه فرمایید.. سلام به شما. این مسائل در ابتدای ازدواج تا حدی طبیعی است و مدتی طول می کشد که بیاموزید به چه نحوی سخن بگویید که منجر به سو تفاهم طرف مقابل نشود و برداشتهایی خلاف نظر شما از آن نشود..

دوست , میگفت , برعکس

سلام ببخشیدمن هر چیزی میگم نامزدم برعکس برداشت میکنه نامزدم میگفت دوست داره تا عید عروسی کنیم امشب نامزدم گفت عید شاید بریم مسافرت مثل پارسال منم خواستم یه حرف بکشم ازش گفتم پدرم اجازه نمیده امسال البته راست هم بود پدرم گفته بود دیگه نمی زارم بهم میگه روک نیستی منم گفتم هستم تو باورم نداری گفت با خانوادم مشکل داری تو ولی بخدا منم اصلا فکر خانواده اون نبودم گفت اره باور ندارم چرا داشته باشم اصلا من موندم چیکار کنم هر چیزی میگم اون از خودش الکی برداشت میکنه خیال بافی میکنه انگار واسه خودش

4
0

من باید چیکار کنم؟ دوست , میگفت , برعکسبا سلام و وقت بخیر. بله بسیاری از موارد ادراکات ما از حرفهای مخاطب همراه با تفسیرهایی است. برای اینکه در زمان بحث آماده پاتک زدن نباشید و تا پایان صحبت مخاطب به دقت گوش کنید. در انتها از ایشان بپرسید که خلاصه ای که من فهمیده ام این است، آیا درست متوجه شدم و به این تکنیک انعکاس (بازخورد) در جهت روشن سازی میگویند.

0

من باید چیکار کنم؟ دوست , میگفت , برعکسبا سلام حل تعارض در زوجین بایستی بصورت نقطه بهینه ای پیدا شود و هردو احساس برد برد داشته باشند مثلا پارسال عید خونه شما بودیم امسال عید خونه ما در باره برداشت اشتباه را هش سوال پرسیدن است چون برداشت اشتباه بخاطر خطای شناختی قضاوت شتابزده و ذهن خوانی است با سوال پرسیدن مسئله حل میشود و باید احتمالات گوناگون داد مورد بعدی در ارتباط موثر مربوط به گوشدادن فعال هست گوش دادن فعال با قصد مثبت کمک کردن و درک بکنی گوش بدی یاد بگیری مثل درس لذت ببری مثل شنیدن موسیقی خیالات و خطاهای شناختی ذهن خوانی یعنی گوش ندی و تفسیر بکنی بطور ضمنی واصرار داشته باشی مثل فلانی زیاد به مهمانی اصرار نکرد روی اصرار زوم بکنی و برنده شدن در جر و بحث طرف سر جایش بنشانم و گوش نکنی جواب آماده کنی این ها مخل گوش دادن فعال بهترین نوع ارتباط اینست که پیام فرستنده توسط گیرنده همانطور در که فر ستاده شده درک بشود با گوش دادن فعال و نوع شخصیت یعنی تفسیری که می کندوتناسب فرهنگی در بعضی فرهنگها حرف هم را بهتر می توانیم بفهمیم

0

من باید چیکار کنم؟ دوست , میگفت , برعکسبا سلام و وقت بخیر بانوی گرامی شما در طرح مساله خود دو مورد را مطرح کرده اید ، مشکل برقراری ارتباط صحیح با همسر و پدید آمدن سوتفاهم به دلیل گفتگوی ناکارآمد و احساس نامزدتان در مورد نظر شما نسبت به خانواده ایشان . ممکن است مورد دوم برآیند مشکل اول باشد یعنی برداشتهای اشتباه از خواسته طرف مقابل ، برای رفع این موضوع میبایست گفتگوی سالم را تمرین کنید برای این منظور از کتاب مهارتهای زناشویی نوشته متیو مک کی استفاده نمایید ، اما مورد دوم به بررسی بیشتر نیاز دارد ، آیا همسرتان به بلوغ عاطفی و استقلال روانی رسیده است و توان ایجاد یک زندگی مستقل با کمک شما و جدا از خانواده خودش را در عین حفظ پیوند عاطفی با آنها را داراست یا آنکه به آنها وابستگی شدید عاطفی دارد . در صورت وجود مورد دوم حتما به زوج درمانگر مراجعه فرمایید.

0

من باید چیکار کنم؟ دوست , میگفت , برعکسسلام به شما. این مسائل در ابتدای ازدواج تا حدی طبیعی است و مدتی طول می کشد که بیاموزید به چه نحوی سخن بگویید که منجر به سو تفاهم طرف مقابل نشود و برداشتهایی خلاف نظر شما از آن نشود.