باهمسرم که اعتیاددارن چه رفتاری داشته باشم؟ باسلام اعتیاد در خانواده مشکلات خود را دارد مقداری مربوط به مسائل مالی میشود دوم انگ اعتیاد است که برای افراد ناراحت کننده است و اینکه خود اعتیاد نشانگر یک بیماری مثل اختلال خلقی یا افسردگی درمان نشده است برای ترک اولین قدم مطرح کردن مسئله از سمت خانواده است که شما اینکار را انجام داده اید اما در درجه بعد فرد باید مجاب به ترک کردن شود بطور کلی اعتیاد به تریاک اعتیاد بسیارپرخطری نیست اما خب به دلایلی که ابتدا ذکر شد بهتر است ترک شود یا درصورت عدم ترک کامل داروی جایگزین دریافت کند میتوان این مسئله را از سمت روانپزشکشان مطرح شود تا انگیزه لازم برای ایشان ایجاد شود تهدید کردن خیلی کمک کننده نیست. با سلام مهمترین مورد جهت انجام ترک، خواست و تصمیم خود فرد مصرف کننده می باشد. با پزشک معالج ایشان صحبت نمایید تا در صورت امکان برای ایشان انگیزه ترک ایجاد شود.. با سلام. برای اینکه بتوانید رضایت ایشان جهت درمان را جلب کنید لازم است در فضای آرام و صمیمانه و بدون قضاوت و مقصر دانستن، در مورد مشکلاتی که مصرف مواد برای ایشان ایجاد کرده است صحبت کنید. مورد قضاوت قرار گرفتن و بی ارزش شدن در بحث منجر به مقاومت ایشان میشود.. سلام به شما. اولین قدم برای ترک این است که عامل یا عواملی که باعث انگیزه فرد دچار اعتیاد برای گرایش به مواد مخدرش شده شناسایی و برطرف شود. با توجه به شرحی که از وضعیت همسرتان دادید چه بسا مشکل عصبی ایشان سبب گرایش به سمت مواد مخدر شده باشد و با پی گیری دقیقتر درمان و بهبودی بیشتر، این علت مرتفع گردد. پس از آن میبایست تلاش کنید تا در فرد مبتلا ایجاد انگیزه نمایید که این کار با آگاهی دادن در خصوص عوارض مصرف مواد بر سلامت جسمی و روانی خود فرد و اطرافیان امکانپذیر خواهد بود.. با سلام. برای ترک اعتیاد همسرتان شما کاری نمیتوانید بکنید. بهتر است دنبال ایجاد کردن شرایطی برای کاهش آسیب به خود و فرزندتان باشید..

اعتیاددارن , رفتاری

باسلام.۴ساله ازدواج کردم یه دختر۹ماهه دارم همسرم اززندگی قبلی۲فرزند۱۳و۱۰ساله دارن که بامازندگی میکنن ناراحتی اعصاب دارن که اطلاعی نداشتم خیلی زیاد میخابه اعتیادبه تریاک درباره اعتیادجدی باهشون حرف زدم خیلی خیلی ناراحت شدن وعصبی و کتمان کردن بادکتراعصابشون حرف زدم که متقاعدشون کنه برای ترک که همسرم گفته اصلا اعتیادنداره ولی من مطمئنم چون استفاد میکنه من متوجه نشم باآب میخوره چکارکنم وضع مالی خوبی هم نداریم واین موضوع اعصاب منو خوردمیکنه چطورحالیش کنم بزاره کنارایشون نظامی هست وخیلی ازخودراضی

5
0

باهمسرم که اعتیاددارن چه رفتاری داشته باشم؟ اعتیاددارن , رفتاریباسلام اعتیاد در خانواده مشکلات خود را دارد مقداری مربوط به مسائل مالی میشود دوم انگ اعتیاد است که برای افراد ناراحت کننده است و اینکه خود اعتیاد نشانگر یک بیماری مثل اختلال خلقی یا افسردگی درمان نشده است برای ترک اولین قدم مطرح کردن مسئله از سمت خانواده است که شما اینکار را انجام داده اید اما در درجه بعد فرد باید مجاب به ترک کردن شود بطور کلی اعتیاد به تریاک اعتیاد بسیارپرخطری نیست اما خب به دلایلی که ابتدا ذکر شد بهتر است ترک شود یا درصورت عدم ترک کامل داروی جایگزین دریافت کند میتوان این مسئله را از سمت روانپزشکشان مطرح شود تا انگیزه لازم برای ایشان ایجاد شود تهدید کردن خیلی کمک کننده نیست

0

باهمسرم که اعتیاددارن چه رفتاری داشته باشم؟ اعتیاددارن , رفتاریبا سلام مهمترین مورد جهت انجام ترک، خواست و تصمیم خود فرد مصرف کننده می باشد. با پزشک معالج ایشان صحبت نمایید تا در صورت امکان برای ایشان انگیزه ترک ایجاد شود.

0

باهمسرم که اعتیاددارن چه رفتاری داشته باشم؟ اعتیاددارن , رفتاریبا سلام. برای اینکه بتوانید رضایت ایشان جهت درمان را جلب کنید لازم است در فضای آرام و صمیمانه و بدون قضاوت و مقصر دانستن، در مورد مشکلاتی که مصرف مواد برای ایشان ایجاد کرده است صحبت کنید. مورد قضاوت قرار گرفتن و بی ارزش شدن در بحث منجر به مقاومت ایشان میشود.

0

باهمسرم که اعتیاددارن چه رفتاری داشته باشم؟ اعتیاددارن , رفتاریسلام به شما. اولین قدم برای ترک این است که عامل یا عواملی که باعث انگیزه فرد دچار اعتیاد برای گرایش به مواد مخدرش شده شناسایی و برطرف شود. با توجه به شرحی که از وضعیت همسرتان دادید چه بسا مشکل عصبی ایشان سبب گرایش به سمت مواد مخدر شده باشد و با پی گیری دقیقتر درمان و بهبودی بیشتر، این علت مرتفع گردد. پس از آن میبایست تلاش کنید تا در فرد مبتلا ایجاد انگیزه نمایید که این کار با آگاهی دادن در خصوص عوارض مصرف مواد بر سلامت جسمی و روانی خود فرد و اطرافیان امکانپذیر خواهد بود.

0

باهمسرم که اعتیاددارن چه رفتاری داشته باشم؟ اعتیاددارن , رفتاریبا سلام. برای ترک اعتیاد همسرتان شما کاری نمیتوانید بکنید. بهتر است دنبال ایجاد کردن شرایطی برای کاهش آسیب به خود و فرزندتان باشید.