برای اختلال رفتاری در کودکان چه راهکاری پیشنهاد می دهید؟ این سوالی است که نیاز به بررسی کودک و خانواده دارد . هم والدین کودک و هم کودک به مشاوره نیاز دارند . کودک جهت بررسی اختلال و والدین جهت بررسی نکات فرزند پروری و روابط زوجین و مشکلات دیگر. نیاز به شرح حال دقیق است . حتما به روانشناس مراجعه نمایید.. با سلام و وقت بخیر. خشم هیجانی ثانویه و طبیعی است که در صورتی که به شکل پرخاش کلامی و فیزیکی ابراز شود؛ مخرب قلمداد میشود نکته مهم این است که این هیجان معمولا پس از ناکامی های پی در پی؛ شرایط استرس آور محیطی، ترسها؛ عدم توانایی در برقراری ارتباط و یا وسیله ای برای دستیابی به اهداف به کار گرفته میشود؛ تشخیص این فرآیند نیازمند مشاوره حضوری است. گاهی هم عدم کنترل تکانه ها ریشه های فیزیولوژیک دارد که در این موارد دارودرمانی اولویت درمانی است.. سلام به شما. در این سن در درجه اول لازم است علل جسمی همچون کم خونی یا کارکرد تیروئید مورد بررسی قرار گیرد و با توجه با تشخیصی که بدست می آید مداخلات درمانی لازم صورت گیرد. برای این منظور لازم است بررسی توسط روانپزشک صورت گیرد..

رفتاری , اختلال رفتاری , کودکان

سلام پسرم ده ساله است و دارای اختلالات رفتاری است از جمله لجبازی شدید فحاشی و توهین به خانواده تهدید و خرابکاری در منزل و همچنین اذیت کردن دوستان و همسالان خود و ناسازگاری با دوستان و حتی برادرش توهین به پدر و مادر و بعد از مدتی پشیمان می شود و گریه می کند و از این وضع به شدت ناراحت است و گاهی وجدانش عذابش می دهد اما هنگام لجبازی یادش می رود که پشیمان شده و بسیار پرخاشگر است و عصبی شدید است بسیار باهوش و با استعداد و تیزهوش است و بسیار قلب مهربانی دارد خواهش می کنم منو راهنمایی فرمایید

3
0

برای اختلال رفتاری در کودکان چه راهکاری پیشنهاد می دهید؟ رفتاری , اختلال رفتاری , کودکاناین سوالی است که نیاز به بررسی کودک و خانواده دارد . هم والدین کودک و هم کودک به مشاوره نیاز دارند . کودک جهت بررسی اختلال و والدین جهت بررسی نکات فرزند پروری و روابط زوجین و مشکلات دیگر. نیاز به شرح حال دقیق است . حتما به روانشناس مراجعه نمایید.

0

برای اختلال رفتاری در کودکان چه راهکاری پیشنهاد می دهید؟ رفتاری , اختلال رفتاری , کودکانبا سلام و وقت بخیر. خشم هیجانی ثانویه و طبیعی است که در صورتی که به شکل پرخاش کلامی و فیزیکی ابراز شود؛ مخرب قلمداد میشود نکته مهم این است که این هیجان معمولا پس از ناکامی های پی در پی؛ شرایط استرس آور محیطی، ترسها؛ عدم توانایی در برقراری ارتباط و یا وسیله ای برای دستیابی به اهداف به کار گرفته میشود؛ تشخیص این فرآیند نیازمند مشاوره حضوری است. گاهی هم عدم کنترل تکانه ها ریشه های فیزیولوژیک دارد که در این موارد دارودرمانی اولویت درمانی است.

0

برای اختلال رفتاری در کودکان چه راهکاری پیشنهاد می دهید؟ رفتاری , اختلال رفتاری , کودکانسلام به شما. در این سن در درجه اول لازم است علل جسمی همچون کم خونی یا کارکرد تیروئید مورد بررسی قرار گیرد و با توجه با تشخیصی که بدست می آید مداخلات درمانی لازم صورت گیرد. برای این منظور لازم است بررسی توسط روانپزشک صورت گیرد.