درمان عادت رفتاری کندن مو چیست؟

سلام من سال کنکورم خیلی زیاد حین درس خوندن موهامو می کندم بعد از قبولی در کنکور این عادت کمتر شده ولی هنوز هم موقع درس خواندن و مواقع استرس اگه موهامو نکنم انگار تمرکز ندارم.و حتما باید این کارو انجام بدم.راه حل درمان این مشکل چیه؟

0

با سلام وسواس کندن مو خصوصیت اصلی آن کندن مکرر مو واحساس تنش فزاینده بیش از کندن مو واحساس لذت ،رضایت یا تسکین پس از آن میباشد اگر کندن مو در نتیجه اختلال دیگر (نظیر اختلالاتی که با هذیان یا توهم همراهند)یا یک اختلال طبی عمومی (مثل ضایعه پوستی قبلی)باشد نیاید این تشخیص گذاشته شود در زنان شایع تراز مردان است ولی شیوع در کودکان در دو جنس یکسان است میزان شیوع اختلالات خلقی (مثل اختلال افسردگی )واختلالات اضطرابی (اختلال اضطراب فراگیر و فوبی اجتماعی )وسواس واختلال خوردن وشخصیت .میتواند همراه اختلال وسواس مو کندن باشد و علت آن چند بعدی تلقی میشودکه بیش از یک چهارم موارد شروع آن با موقعیتهای پر استرس ارتباط داردو آشفتگی در روابط مادر وکودک وترس از تنها ماندن و پویایی افسردگیذکر شده درمان آن شامل همکاری روان پزشک و متخصص پوست(اگر شدت کندن موزیاد و مشخص باشد) تجویز دارو وروان شناس(درمانهای حساسیت زدایی پنهان و معکوس کردن عادت ) و هیپنوتیزم نیز میباشد

شاهین کریم پور

روان شناس بالینی(روان درمانگر باروش C...
 شاهین کریم پور
0

با سلام به نظر می رسد شما دارای اختلال تریکوتیلومانیا هستید. تریکوتیلومانیا یک رفتار تکرار شونده و به معنی کندن مو می باشد. کندن مو ممکن است در هر ناحیه ای از بدن که مو رشد می کند رخ دهد اما نقاط رایج پوست سر، ابروها و مژه ها می باشند. وقوع این اختلال در زنان رایج تر است، طبق برآوردها ۱ تا ۲ درصد از بزرگسالان و نوجوانان از تریکوتیلومانیا رنج می برند. به طور کلی، تریکوتیلومانیا یک شرایط مزمن است که اگر درمان نشود به صورت منقطع در زندگی فرد وجود خواهد داشت. علائم کندن موی مکرر در یک شخص که منجر به ریزش موی قابل توجه می شود. افزایش احساس تنش بلافاصله قبل از کندن مو یا زمان مقاومت در مقابل این رفتار احساس لذت، خشنودی، یا آسودگی در زمان کندن مو این علائم اختلال ذهنی دیگری را به خود اختصاص نمی دهد یا ناشی از یک شرایط پزشکی عمومی( به طور مثال، بیماری های پوستی) نمی باشد. تلاش های مکرر برای کاهش یا متوقف ساختن کندن مو رایج ترین سن شروع در نوجوانان و بزرگسالان جوان است. جهت درمان به روانپزشک مراجعه نمایید.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

شما دچار اختلال تریکوتلیومانیا نیستید ، نگران نشوید ( تنها داشتن یک علامت باعث نمی شود شما این اختلال را داشته باشید) . در کشور ما بسیاری از دختران به هنگام استرس کنکور دقیقا کندن موی خود را شروع می کنند که برای کاهش استرس متاسفانه این عمل را انجام می دهند . از آنجایی که به موی و پوست خود آسیب می زنید و همینطور کم کم بر عملکرد اجتماعی شما در میهمانی و . اثر می گذارد بهتر است برای تعییر رفتار و کنترل آن چند جلسه یک روانشناس را ملاقات کنید .

دکتر دردانه امیری

روانشناسعضو انجمن روانشناسی آمریکا
دکتر دردانه امیری
0

سلام، اختلال مو کندن نیاز به دارودرمانی و رفتار درمانی تحت نظر روانپزشک و روانشناس دارد، موفق باشید

دکتر پریچهر اشرف

روانشناس و مشاور
دکتر پریچهر اشرف
0

با سلام مو کندن یک اختلا وسواس است که نیاز به درمان شناختی رفتاری دارد. شما باید به یک روان شناس متخصص وسواس مراجعه کنید. وسواس موکنی

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی