مشاوره - بپرسم که اگه کسی مدت زیادی بیماری روحی وروانی داشته باشه مثل؟ با سلام پاسخ کلی که به سئوال شما می شود داد این است که ازدواج نه تنها کسی که مبتلا به اختلال روانی است را درمان نمی کند بلکه ازدواج خود بعنوان یک استرسور ممکن است به افزایش اختلال روانی کمک کند. افراد زمانی باید اقدام به ازدواج کنند که در زمان مجردی از سلامت روانی نسبی برخوردار باشند. معمولا این بعنوان یکی از خطاهای شناختی در بین مردم رایج است که با زن گرفتن و یا شوهر دادن فرزندشان برای حل مشکل او کمک کنند در صورتی که این کار احتمال بالا بردن مشکل را افزایش می کند البته باید به موضوع توجه داشت که ازدواج می تواند در بسیاری از موارد به سردر گمی های برخی پایان دهد وبه شخص کمک کند. اینکه اگر کسی مشکل روانی داشته و خوب شده اگر مدتی از بهبودی او می گذرد و همچنان خوب است بنظر ضرورتی برای گفتن آن به طرف مقابل ندارد. البته قبل از این موضوع بهتر است با متخصص مربوطه مشاوره قبل از ازدواج انجام دهد تا مطمئن باشد. بطور کلی پیشنهاد می شود تما افراد قبل از ازدواج حتما جلسه مشاوره قبل از ازدواج را انجام دهند تا از ریسک ازدواج از جوانب مختلف پیشگیری کنند.. سلام. اگر علایم گذرا و بدون تکرار داشتید نیازی به گفتنش نیست. اما اگر علایم مزمن یا مکرر بوده یا الان نیز مبتلا هستید بهتر است بیان شود. ازدواج معمولا باعث بهبود بیماری نخواهد شد و حتی ممکن است منجر به تشدید آن شود. با سلام و وقت بخیر. ازدواج ضرورتا موجب بهبودی نیست بلکه گاها عامل فشار بالقوه محسوب میشود. گفتن یا نگفتن یک انتخاب شخصی است؛ اما اگر اختلال جدی و عود کننده و یا مزمن بوده است؛ حتما بهتر است که شریک زندگی با آگاهی وارد یک رابطه شود..

روحی , زیادی , بیماری روحی

سلام.خواستم بپرسم که اگه کسی مدت زیادی بیماری روحی وروانی داشته باشهمثل افسردگی و وسواس .اضطرابوفشارخون.بعدش خوب بشه.زمانی که ازدواج میکنه بایدبه شریک زندگیش بگه یه زمانی اینجوروضعیتی داشتم؟؟؟ وسوال بعدیم اینه توخیلی ازمطالب وسایت هانوشته که ازدواج خیلی ازبیماریهای روحی وجسمی راکاهش میده.میشه باوجوداین بیماریهاازدواج کرد بعدادرجریان زندگی بشریک زندگی بگیم؟؟ بعضی هاهم میگن که قبل ازدواج نبایدگفت.نیازی نیست.درجریان زندگی گفته بشه اشکالی نداره.ودرآخر آیاواقعادرجریان ازدواج ممکنه شدت بیماری روحی زیادبشه؟؟ ببخشیدزیادشد.باتشکر

3
0

مشاوره - بپرسم که اگه کسی مدت زیادی بیماری روحی وروانی داشته باشه مثل؟ روحی , زیادی , بیماری روحیبا سلام پاسخ کلی که به سئوال شما می شود داد این است که ازدواج نه تنها کسی که مبتلا به اختلال روانی است را درمان نمی کند بلکه ازدواج خود بعنوان یک استرسور ممکن است به افزایش اختلال روانی کمک کند. افراد زمانی باید اقدام به ازدواج کنند که در زمان مجردی از سلامت روانی نسبی برخوردار باشند. معمولا این بعنوان یکی از خطاهای شناختی در بین مردم رایج است که با زن گرفتن و یا شوهر دادن فرزندشان برای حل مشکل او کمک کنند در صورتی که این کار احتمال بالا بردن مشکل را افزایش می کند البته باید به موضوع توجه داشت که ازدواج می تواند در بسیاری از موارد به سردر گمی های برخی پایان دهد وبه شخص کمک کند. اینکه اگر کسی مشکل روانی داشته و خوب شده اگر مدتی از بهبودی او می گذرد و همچنان خوب است بنظر ضرورتی برای گفتن آن به طرف مقابل ندارد. البته قبل از این موضوع بهتر است با متخصص مربوطه مشاوره قبل از ازدواج انجام دهد تا مطمئن باشد. بطور کلی پیشنهاد می شود تما افراد قبل از ازدواج حتما جلسه مشاوره قبل از ازدواج را انجام دهند تا از ریسک ازدواج از جوانب مختلف پیشگیری کنند.

0

مشاوره - بپرسم که اگه کسی مدت زیادی بیماری روحی وروانی داشته باشه مثل؟ روحی , زیادی , بیماری روحیسلام. اگر علایم گذرا و بدون تکرار داشتید نیازی به گفتنش نیست. اما اگر علایم مزمن یا مکرر بوده یا الان نیز مبتلا هستید بهتر است بیان شود. ازدواج معمولا باعث بهبود بیماری نخواهد شد و حتی ممکن است منجر به تشدید آن شود

0

مشاوره - بپرسم که اگه کسی مدت زیادی بیماری روحی وروانی داشته باشه مثل؟ روحی , زیادی , بیماری روحیبا سلام و وقت بخیر. ازدواج ضرورتا موجب بهبودی نیست بلکه گاها عامل فشار بالقوه محسوب میشود. گفتن یا نگفتن یک انتخاب شخصی است؛ اما اگر اختلال جدی و عود کننده و یا مزمن بوده است؛ حتما بهتر است که شریک زندگی با آگاهی وارد یک رابطه شود.