عکس های زیادی از دندان گرفتم آیا اشعه اینها می تواند خطرناک باشد؟ درود بر شما : دوست عزیز و بیمار گرامی در صورتی که درمان شما توسط همکاران گرامی انجام گرفته شده است به معنی اعتماد شما به پزشک مورد نظر خواهد بود. ساده ترین راه حل برای شما انتخاب پزشکی است که مورد اعتماد شما باشد . لطفا بعد از تهیه گرافی OPG به پزشک مورد اعتماد خود مراجعه بفرمایید . میزان خطری که اشعه ایکس برای سلامتی ایجاد میکند بسته به مقدار اشعه ای است که وارد بدن شما میشود. اگر این مقدار در حد مجاز باشد اشکالی ایجاد نمیکند ولی بیش از آن خطرناک است. میزان مجاز اشعه ایکس یا اشعه رادیواکتیو که هر فرد میتواند بدون مشکل خاصی دریافت کند، توسط دانشمندان محاسبه شده است. این مقدار تجمعی است. به این معنی که مجموع مقدار اشعه ای که در طول یک سال به بدن شما تابیده میشود باید از میزان خاصی کمتر باشد. میزان اشعه دریافتی را با مقیاسی به نام میلی سیورت (millisievert) اندازه گیری میکنند. در محیط زندگی همه ما مقداری اشعه بصورت طبیعی وجود دارد و هر فرد به طور طبیعی در هر سال 3 میلی سیورت اشعه از محیط اطراف خود دریافت میکند که به آن اشعه زمینه ای می گویند. میزان مجاز اشعه یونیزان دریافتی برای هر انسان در طول سال (به جز اشعه زمینه ای و موارد اورژانسی) 1 میلی سیورت می باشد. برای مقایسه میزان اشعه دریافتی در روش های مختلف تصویر برداری پزشکی به اعداد زیر توجه کنید: رادیوگرافی اندام: یک هزارم میلی سیورت رادیوگرافی قفسه سینه: یک دهم میلی سیورت ماموگرافی (یک طرف): چهار دهم میلی سیورت ستون مهره: یک و نیم میلی سیورت سی تی اسکن شکم: 5 میلی سیورت میزان اشعه دریافتی در روش های مختلف تصویربرداری دندانپزشکی نیز به این شرح است: یک عدد رادیوگرافی دندانی (داخل دهانی، PA یا BW) تهیه شده با کولیماتور دایره ای و PSP یا F-speed film: هشت هزارم میلی سیورت پانورامیک (OPG): یک صدم میلی سیورت CBCT (با دستگاه ایده آل): بین چهارصدم تا هشت صدم میلی سیورت بسته به سایز منطقه تحت تابش همانطور که ملاحظه شد، مقدار اشعه ای که در حین انجام تصویربرداری های دندانپزشکی توسط بدن دریافت میشود بسیار کمتر از حد مجاز سالیانه می باشد. بنابراین نگرانی زیادی در مورد اشعه ناشی از رادیوگرافیهای دندانی وجود ندارد. البته همانطور که می دانید تمام تلاشها باید برمبنای به حداقل رساندن دوز دریافتی در افراد باشد زیرا ثابت شده است که دوز دریافت شده توسط شخص هرچقدر کم باشد، ولی باز می تواند اثرات منفی به دنبال داشته باشد. منبع : https://www.tabaradiology.com/index.php/2017-10-22-07-43-52/x. درود میزان اشعه استاندارد میباشد و با توجه به پروتوکل های وزارت بهداشت انجام میشود. پس جای نگرانی نیست.فقط افرادیکه پرتو کار هستند در معرض خطرند که برای انها هم ملاحظات خاصی منظور شده است.برای اطمینان از وضع دندان عقل عکس گرافی بگیرید..

دندان , زیادی , خطر , اشعه دندان

باسلام ۲ تا سوال داشتم ممنون میشم اگه پاسخ دهید اول اینکه دندان عقلم رو کشیدم به سختی در اومد وتیکه تیکه درش اورد ازکجا بدونم که ازش جامونده.
دوم چند تا از دندونهام ترمیم کردم وبلااجبار عکسهای زیادی ازم گرفته شد ایا اشعه اینها میتونه خطرناک باشه.با سپاس

2
0

عکس های زیادی از دندان گرفتم آیا اشعه اینها می تواند خطرناک باشد؟ دندان , زیادی , خطر , اشعه دنداندرود بر شما : دوست عزیز و بیمار گرامی در صورتی که درمان شما توسط همکاران گرامی انجام گرفته شده است به معنی اعتماد شما به پزشک مورد نظر خواهد بود. ساده ترین راه حل برای شما انتخاب پزشکی است که مورد اعتماد شما باشد . لطفا بعد از تهیه گرافی OPG به پزشک مورد اعتماد خود مراجعه بفرمایید . میزان خطری که اشعه ایکس برای سلامتی ایجاد میکند بسته به مقدار اشعه ای است که وارد بدن شما میشود. اگر این مقدار در حد مجاز باشد اشکالی ایجاد نمیکند ولی بیش از آن خطرناک است. میزان مجاز اشعه ایکس یا اشعه رادیواکتیو که هر فرد میتواند بدون مشکل خاصی دریافت کند، توسط دانشمندان محاسبه شده است. این مقدار تجمعی است. به این معنی که مجموع مقدار اشعه ای که در طول یک سال به بدن شما تابیده میشود باید از میزان خاصی کمتر باشد. میزان اشعه دریافتی را با مقیاسی به نام میلی سیورت (millisievert) اندازه گیری میکنند. در محیط زندگی همه ما مقداری اشعه بصورت طبیعی وجود دارد و هر فرد به طور طبیعی در هر سال 3 میلی سیورت اشعه از محیط اطراف خود دریافت میکند که به آن اشعه زمینه ای می گویند. میزان مجاز اشعه یونیزان دریافتی برای هر انسان در طول سال (به جز اشعه زمینه ای و موارد اورژانسی) 1 میلی سیورت می باشد. برای مقایسه میزان اشعه دریافتی در روش های مختلف تصویر برداری پزشکی به اعداد زیر توجه کنید: رادیوگرافی اندام: یک هزارم میلی سیورت رادیوگرافی قفسه سینه: یک دهم میلی سیورت ماموگرافی (یک طرف): چهار دهم میلی سیورت ستون مهره: یک و نیم میلی سیورت سی تی اسکن شکم: 5 میلی سیورت میزان اشعه دریافتی در روش های مختلف تصویربرداری دندانپزشکی نیز به این شرح است: یک عدد رادیوگرافی دندانی (داخل دهانی، PA یا BW) تهیه شده با کولیماتور دایره ای و PSP یا F-speed film: هشت هزارم میلی سیورت پانورامیک (OPG): یک صدم میلی سیورت CBCT (با دستگاه ایده آل): بین چهارصدم تا هشت صدم میلی سیورت بسته به سایز منطقه تحت تابش همانطور که ملاحظه شد، مقدار اشعه ای که در حین انجام تصویربرداری های دندانپزشکی توسط بدن دریافت میشود بسیار کمتر از حد مجاز سالیانه می باشد. بنابراین نگرانی زیادی در مورد اشعه ناشی از رادیوگرافیهای دندانی وجود ندارد. البته همانطور که می دانید تمام تلاشها باید برمبنای به حداقل رساندن دوز دریافتی در افراد باشد زیرا ثابت شده است که دوز دریافت شده توسط شخص هرچقدر کم باشد، ولی باز می تواند اثرات منفی به دنبال داشته باشد. منبع : https://www.tabaradiology.com/index.php/2017-10-22-07-43-52/x

0

عکس های زیادی از دندان گرفتم آیا اشعه اینها می تواند خطرناک باشد؟ دندان , زیادی , خطر , اشعه دنداندرود میزان اشعه استاندارد میباشد و با توجه به پروتوکل های وزارت بهداشت انجام میشود. پس جای نگرانی نیست.فقط افرادیکه پرتو کار هستند در معرض خطرند که برای انها هم ملاحظات خاصی منظور شده است.برای اطمینان از وضع دندان عقل عکس گرافی بگیرید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

شعاع‌گیری از دندان‌ها به طور معمول ایمن است، اما اگر اشعه‌ها به تعداد زیادی گرفته شده‌اند، ممکن است برای سلامت دستگاه دهانی ضرر ایجاد کنند. در مورد دندان عقل کشیده، معمولا با عمل جراحی و بررسی پزشک می‌توان تیکه‌های جامونده را شناسایی کرد. در مورد دندان‌های ترمیم شده و اشعه‌های گرفته شده، بهتر است با پزشک دندان‌پزشک مشورت کنید تا میزان و تأثیر شعاع‌گیری روی دندان‌های ترمیم شده ارزیابی شود.