علت لرزش بدن بعد از بیدار شدن چیست؟ سلام دلایل مختلفی برای این موضوع وجود دارد که شایعترین ان افت قند در طی شب و اضطراب می باشد . علاوه بر این حرکات ناگهانی و پرشی در دست و پا هنگام به خواب رفتن میتواند رخ دهد که به ان Hypnogogic jerks. یا sleep starts , میگوییم که طبیعی است و نشان دهنده اختلال ساختاری نمی باشد بهتر است برای ویزیت کلی به متخصص داخلی ( جهت معاینه کلی و تست های روتینخونی ) و متخصص راونپزشک جهت بررسی بهداشت خواب و بیماری های اضطرابی مراجعه کنید . علاوه بر این ساعات خواب ( خوابیدن و بیدارشدن خود را مرتب کنید ) ، نیم ساعت قبل از خواب یک لیوان شیر با تارت میوه های مثل انگور یا گیلاس ، توت فرنگی بخورید که هورمون ملاتونین ( تنظیم کننده خواب ) طبیعی دارند . در معرض نورهای ابی ( موبایل ، صفحه کامپیوتر و تلویریون ) در شب کمتر باشید زیرا از ترشح هورمون خواب جلوگیری می کنند ، نور چراغ خواب اتاق بهتر است نارنجی باشد زیرا باعث تحریک ترشح ملاتونین میشود . وسایل خواب شمل باید رنگ های تیره ( ابی تیره ، قهوه ای تیره ، بنفش تیره باشد و اگر می توانید با جوراب بخوابید . حرکات یوگای قبل از خواب ( می توانید در اینترنت سرچ کنید ) و یک دوش خنک به شما کمک میکند . از خوردن قهوه و چای سبز و جیسنینگ در ساعت های بعد از ۷ شب پرهیز کنید . می توانید موسیقی ارام بخش : Delta wave music را در اینترنت سرچ کنید و شب ها به ان گوش دهید . علاوه براین برنامه های موبایل مثل Calm , headspace . وجود دارد که باعث خواب بهتر میشود .. بهتره یک سری چکاپ کامل انجام بشه و اگر همه چی طبیعی بود مشکل شما مربوط به مسائل عصبی ممکنه باشه..

بیدار , بدن , بیداری , لرزش

سلام
وقت بخیر
من وقتی بیدار شدم و چشمام رو باز کردم
بدنم میلرزید ولی این لرزش بیشتر از درون بود
قدرت این رو هم نداشتم که حرفی بزنم یا بدنم رو تکون بدم
به خاطر همین خیلییی ترسیدم
الان میخواستم بدونم علتش چیه و برای درمانش باید چه کاری رو انجام بدم؟؟؟

2
1

علت لرزش بدن بعد از بیدار شدن چیست؟ بیدار , بدن , بیداری , لرزشسلام دلایل مختلفی برای این موضوع وجود دارد که شایعترین ان افت قند در طی شب و اضطراب می باشد . علاوه بر این حرکات ناگهانی و پرشی در دست و پا هنگام به خواب رفتن میتواند رخ دهد که به ان Hypnogogic jerks. یا sleep starts , میگوییم که طبیعی است و نشان دهنده اختلال ساختاری نمی باشد بهتر است برای ویزیت کلی به متخصص داخلی ( جهت معاینه کلی و تست های روتینخونی ) و متخصص راونپزشک جهت بررسی بهداشت خواب و بیماری های اضطرابی مراجعه کنید . علاوه بر این ساعات خواب ( خوابیدن و بیدارشدن خود را مرتب کنید ) ، نیم ساعت قبل از خواب یک لیوان شیر با تارت میوه های مثل انگور یا گیلاس ، توت فرنگی بخورید که هورمون ملاتونین ( تنظیم کننده خواب ) طبیعی دارند . در معرض نورهای ابی ( موبایل ، صفحه کامپیوتر و تلویریون ) در شب کمتر باشید زیرا از ترشح هورمون خواب جلوگیری می کنند ، نور چراغ خواب اتاق بهتر است نارنجی باشد زیرا باعث تحریک ترشح ملاتونین میشود . وسایل خواب شمل باید رنگ های تیره ( ابی تیره ، قهوه ای تیره ، بنفش تیره باشد و اگر می توانید با جوراب بخوابید . حرکات یوگای قبل از خواب ( می توانید در اینترنت سرچ کنید ) و یک دوش خنک به شما کمک میکند . از خوردن قهوه و چای سبز و جیسنینگ در ساعت های بعد از ۷ شب پرهیز کنید . می توانید موسیقی ارام بخش : Delta wave music را در اینترنت سرچ کنید و شب ها به ان گوش دهید . علاوه براین برنامه های موبایل مثل Calm , headspace . وجود دارد که باعث خواب بهتر میشود .

0

علت لرزش بدن بعد از بیدار شدن چیست؟ بیدار , بدن , بیداری , لرزشبهتره یک سری چکاپ کامل انجام بشه و اگر همه چی طبیعی بود مشکل شما مربوط به مسائل عصبی ممکنه باشه.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

لرزش بدن در هنگام بیدار شدن می‌تواند به دلیل عوامل متعددی از جمله اضطراب، استرس، کم خوابی، مصرف مواد محرک، بیماری‌های عصبی، قند خون پایین و عفونت‌های بدنی باشد. برای درک مفهوم دقیق این حالت، مشاوره با پزشک تخصصی و انجام چک آپ های دوره ای می‌تواند خیلی مفید باشد. اگر این حالت مدام برقرار باشد و باعث نگرانی شما می‌شود، حتما با پزشک مشورت کنید.

لرزش بدن بعد از بیدار شدن می‌تواند ناشی از چند عامل مختلف باشد. یکی از علل شایع، افت ناگهانی سطح قند خون هنگام خواب یا پس از بیدار شدن است که می‌تواند باعث احساس لرزش، ضعف و ناتوانی شود. از دیگر علل می‌توان به استرس و اضطراب مفرط اشاره کرد که ممکن است در طول شب بروز کند و هنگام بیدار شدن احساس لرزش داخلی ایجاد کند. همچنین، برخی داروها یا اختلالات عصبی مانند رعشه پارکینسون نیز از عوامل احتمالی هستند. برای درمان، پیشنهاد می‌شود ابتدا به پزشک مراجعه کنید تا علت اصلی مشخص شود. در صورت تشخیص افت قند خون، مصرف وعده‌های غذایی منظم و متعادل و اجتناب از گرسنگی طولانی مدت توصیه می‌شود. اگر استرس عامل اصلی باشد، تکنیک‌های مدیریت استرس مانند مدیتیشن یا تمرینات آرام‌سازی می‌تواند مفید باشد. در صورت تداوم لرزش‌ها یا نگرانی از علل جدی‌تر، مشورت با یک متخصص عصبی ضروری است.